To jest szansa że może w tym okaże się ciut lepszy:) I może uda mi się toto sfotografować , choć wiem od innych że też łatwo nie mieli.:mrgreen:
Wersja do druku
To jest szansa że może w tym okaże się ciut lepszy:) I może uda mi się toto sfotografować , choć wiem od innych że też łatwo nie mieli.:mrgreen:
Nie myśl że będę Ci zazdrościł. No może trochę:)
A tak wracając do żołn. Zdjęcie 358 jest dla mnie jedyne w swoim rodzaju. Zrobione z dwudziestu paru, może trzydziestu metrów tylko że w dół:)Żołna leci może dwa metry nad podłożem. I w takiej sytuacji AF servo można sobie w ... buty wsadzić:)Ani raz nie udało się ptaka namierzyć a co dopiero trafić. Trafiłem raz, na one shot i centralnym.
361
Bo to cza mieć Sigmę 150-600 m ;)
Wiesz, zawziąłem się przez Ciebie na te ptaki.Daj mi rok a dorównam Tobie :lol: w połowie :mrgreen:
Przynajmniej nie będziesz się w domu nudził. A... i spał do dziesiątej też nie będziesz:)
--- Kolejny post ---
A ta kukułka zaplątała się w stadku żołn.
362
Łabędzie... znowu:)
363
364
365
Ten mały z 364 jest fajnie ustrzelony :)
Gromadka powyżej była by super gdyby nie ten jeden co mu dzioba nie widać :)
Ktoś w moim wątku napisał że portrety ptaków to nie:) a mnie się takie właśnie niecałościowe kadry podobają :)
Krytykę z mej strony odbieraj jako humor :) ja tylko se tak gadam, bo się na tym nie znam :)
A w ogóle zauważyłem że jak sami coś nie napiszemy na przemian w naszych wątkach to już nikt by tu nie zaglądał :) jeszcze u mnie to zrozumiem - słabe zdjęcia.Ludziska albo nie zaglądają albo wolą zagadki CTJ/GTJ :)
A kukułka jakaś wyprana wyszła :)
konstruktywna krytyka heheh z mej strony :mrgreen:
Zawsze, ale to absolutnie zawsze, musi być coś nie tak. Jak nie badyl to trawka albo dziób:)
Pozostaje jedno wyjście. Trzeba się przenieść na FB.... żartowałem:)
--- Kolejny post ---
Tu inaczej się nie dało. To ( prawie ) pełny kadr.
Cytowałem wypowiedź autora :):):):) znasz może Irek 007 ?:mrgreen: ten to jest upierdliwy :) zagląda do mego wątku i zawsze mu coś nie pasuje ;)
dobrze ze czasami RobertON i Zysk zaglądnie i coś skrobną , bo wątki nasze byłyby martwe :)
Kilka sekund wcześniej. W ładniejszej pozie ale bez piórka, niestety:)
366
Cigno - to nazwa włoska łabędzia. Cigno -od litery - C - to charakterystyczne wygięcie szyi . I to właśnie pokazałeś .