Odp: [Max13] Krajobrazy i podróże
475. Max , super , dzięki,to jest to o co mi chodzi.Dla takich zdjęć warto poświęcić chwilę , ba nawet kilka minut , by smakować ten urok fotografii czarno-białej.
pozdrawiam.
Przeglądnąłem Twe zdjęcia z Nepalu.Coś fantastycznego.Zdjęcie nr 13.Długo wpatrywałem się w to zdjęcie i kilkakrotnie wracałem żeby
nacieszyć swe oczy tym ujęciem.Bravo, bravo, bravo.
No to jeszcze trochę inne w klimacie - na 476. mój przewodnik pokazuje członkom plemienia Mursi film zrobiony przez BBC o plemieniu Mursi kilka lat temu - pomimo iż film okazywał Mursi z innej wioski, rozpoznali wszystkich na filmie. Tak im się spodobało, że nie chcieli nas wypuścić z wioski...... Na 477 - sceny z życia prowincji......
476.
477.
477 jest świetne Urok cywilizacji - reszta także, z wielką przyjemnością oglądam.
Teraz senior z plemienia Karo - w tle Dolina Omo
480.
Wszystkie jak zwykle kapitalne. Przy 468 i 470 patrząc na zdjecia poczulem sie jakbym czytał książkę Fiedlera. Naprawde gratuluję.
Ps. Ciekawe jak 480 wyglądać bedzie po konwersji na b&w. :-)
Świetne masz te foty i jeszcze lepsze wspomnienia.
Ostatnie dwa portrety w bardzo dobrym świetle i bardzo fajnie wyszły. Pora dnia jest jak zwykle jest bardzo istotna, ze względu na światło, do portretu "miękkie światło" bardzo mile widziane.
Z tych ostatnich 476 zdjęcie z tym laptopem, świetne.