avidemux
Wersja do druku
avidemux
otwieram w quick time i ograz strasznie skacze, zainstalowałem nowe codeki nadal to samo, w media player to samo, nie wiem co robić
a jaki komp?
ja używam Any Video Converter i konwertuje do do WMV kodek WMV V9, rozdzielczość podaje jak oryginał, bitrate ustawiam na 5000. Plik znacząco się zmniejsza - oczywiście traci na jakości - ale jak na domowe zastosowania to dla mnie jest OK, no i odtwarza się w wielu innych programach... :)
Acer travelMate 1,9gHZ ,3gb
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Bangi a jak kręcisz film z iso 3200 to jak z szumami, czy starasz się nie kręcić w takich warunkach. Ja nakręciłem film w domu kolo godziny 10 rano i jakość nie jest powalająca przy rozdzielczości 1280X720.
Za słaby komp
Any Video Converter działa :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
pliki mogę już konwertować, teraz potrzebuje w miarę nie skąplikowanego programu do obróbki, co możecie polecić?
ze mnie też żaden pro nie jest, ale myślałem, że będzie zdecydowanie lepiej wypadać. Fakt super szklarni nie posiadam bo mam kita i C50 1,4, ale żeby w domu w dzień słoneczny wyszły taki szumu, a na dodatek kręcone było blisko okna. Może coś źle robię? Ma ktoś większe doświadczenia w kręceniu filmów 550.