nie wzięłam szerokiego, a 50tka to za wąsko, zeby złapać publikę.. jak byłes w Malcie, to wiesz jak szerokie przejścia tam sa...
Wersja do druku
nie wzięłam szerokiego, a 50tka to za wąsko, zeby złapać publikę.. jak byłes w Malcie, to wiesz jak szerokie przejścia tam sa...
171 i 176 FTW!
powiem tylko, że dzieciak ze 171. w końcu wspiął się na wzystkie baldy, czego nie zrobiło 70% facetów...
Sympatyczne, choć brak troszkę tego co działo się dookoła wspinających ;)
przejrzałem jeszcze raz, ale mam chcice na wspinanie :D dzięki :)
pozwoliłem sobie przejrzeć cały Twój wątek.
jakby mi ktoś pokazał 1 stronę a potem str.53 to bym nie uwierzył że ta sama osoba robiłe te zdjęcia :o Super wielki postęp. Gratuluję. Najbardziej podoba mi się przemiana (mam nadzieję że nikt sięnie obrazi) brzydkiego kaczątka ze strony 1 która trwała 5 miesięcy ale za to na str.13 widać jak ta sama osoba potrafi duuużo lepiej wyglądać.
Tak od siebie, nie żebym był innej orientacji, ale robisz zdjęcia tylko kobietom ? jakoś brak u Ciebie zdjęć facetów.
bo się przerzuciłam na inny wątek :) http://canon-board.info/showthread.php?t=48111 tutaj jest większość zdjęć
ale niedługo się to zmieni, faceci wkraczają do akcji! tylko musiałam samą siebie do tego przekonać:)
Ja nie mam problemu z przekonywaniem siebie samego ale z moją drugą połową, tą zazdrosną połową ;-)
gunia1990, no śledzę cię... tzn na forum galerii, no widze ogromne zmiany na plus. Gratuluje Nauka nie idzie w las. zdjęcia coraz ciekawsze :)
dzięki ;) niestety ostatnio spory przestój, ale niedlugo się ruszy , mam nadzieję...