Trochę przesadzasz, to że zdjęcie nie trafiają w twój gust to jeszcze nie żenada.Cytat:
Zamieszczone przez mattnick
Wersja do druku
Trochę przesadzasz, to że zdjęcie nie trafiają w twój gust to jeszcze nie żenada.Cytat:
Zamieszczone przez mattnick
jeden z komentarzyCytat:
Zamieszczone przez Cichy
Ponieważ nie awansowałem do finału to wystawiam poza konkursem ;)
RADOŚĆ
Bije na głowę fotki konkursowe :D:D:D:DCytat:
Zamieszczone przez MMM
Dla mnie pierwsze miejsce :-DCytat:
Zamieszczone przez MMM
Sorry, że tu ale nie mogę się powstrzymać (nie ma sprawy przeniesione - Jac) - proponuję dogrywkę albo rzuty karne co by się zawodnicy postarali na finał ;)
Czy wszystko musi być podane prosto z mostu, jeśli nie będzie na zdjęciu uśmiechniętego dziecka pluskającego się w wodzie to już jest bee. Tutaj radość jest właśnie w brzuchu i dopiero się pojawi. Wszyscy którzy posiadają dzieci dobrze wiedzą o czym pisze, dla innych pewno to jest abstrakcja.Cytat:
Zamieszczone przez muflon
IMHO motyw z ciążą mógłby być radosny, ale ten akurat nie jest..
Różne są rodzaje radości. Czasami jest ona przepełniona lękiem i wielką niewiadomą. Taka też potrafi być radość i właśnie o tym mówi to zdjęcie.Cytat:
Zamieszczone przez jacam
Jacam: nie wszystko musi być podane prosto z mostu. Dzicko w brzuchu to nie tylko radości, ale równiez smutki. Niestety Pani na zdjęciu myśli raczej o smutku, bo gdyby myślała o radości, to by się chociaż troszkę uśmiechnęła. A tak? Niestety wygląda jak ktoś, kto za przeproszeniem zastanawia się nad rozstępami ;) Nie odbieram tej rotki jako radosną ani jako kobieta, ani jako kobieta w ciąży (a podobno kobiety mają większą wrażliwość emocjonajlną :roll:) . Oczywiście to kwestia personalna, ale dla mnie ta fotografia naprawdę nie obrazuje tematu.Cytat:
Zamieszczone przez jacam