Odp: [Irek07] Nie tylko ptaki....
Cytat:
Zamieszczone przez
italy
U mnie w górach chyba nie widziałem takowego lotnika.
Tam u Ciebie to się chyba nie da żyć:) Łąckiej nie ma, kopciuszków nie ma... Ech...:)
ale za to jest grappa :)
i znalazłem , są u mnie - codirosso spazzacamino :) Tylko może ja ich do tej pory nie rozpoznywałem:)
Irek, wejdź na mój watek i sprawdź czy zdjęcia aparatu się pokazują. Dzięki
Cytat:
Zamieszczone przez
italy
i znalazłem , są u mnie - codirosso spazzacamino Tylko może ja ich do tej pory nie rozpoznywałem
Jak teraz zobaczysz i rozpoznasz to przynajmniej będę wiedział że moje stanie przy patyku nie poszło na marne:)
Taki szary ptaszek mi się dzisiaj trafił.
358
Proszę o identyfikację :evil:
nie po to tu zaglądam żeby oglądać szare ptaszki ;)
pięknie wybarwiony :) tyś to daltonista:) To jak Ty mnie chcesz nauczyć rozróżniać kosa o wróbla, skoro kolorów nie rozróżniasz :shock:
Cytat:
Zamieszczone przez
italy
Proszę o identyfikację :evil:
nie po to tu zaglądam żeby oglądać szare ptaszki ;)
pięknie wybarwiony :) tyś to daltonista:) To jak Ty mnie chcesz nauczyć rozróżniać kosa o wróbla, skoro kolorów nie rozróżniasz :shock:
No już nie przesadzaj:) Kosa od wróbla to Ty już odróżniasz:)
Żołna. Tym razem z robaczkiem.
359
Toż to u mnie one są :) widuję je ale jakoś mam szczęście do siedzących :)
Teraz wezmę się więc za te mniejsze ptoki :)
Cytat:
Zamieszczone przez
italy
Toż to u mnie one są :) widuję je ale jakoś mam szczęście do siedzących :)
Teraz wezmę się więc za te mniejsze ptoki :)
To ja Ci naprawdę życzę powodzenia. Będzie Ci potrzebne:)Fotografowanie żołn w locie... a co ja będę mówił, sam zobaczysz:)
360
Cytat:
Zamieszczone przez
Irek07
To ja Ci naprawdę życzę powodzenia. Będzie Ci potrzebneFotografowanie żołn w locie... a co ja będę mówił, sam zobaczysz
umiesz zniechęcić :), Ale na razie postanowiłem połazić po górach za innym ptaszkiem.Jednak ciągnie wilka do lasu :)
Cytat:
Zamieszczone przez
italy
umiesz zniechęcić :), Ale na razie postanowiłem połazić po górach za innym ptaszkiem.Jednak ciągnie wilka do lasu :)
Ależ ja wcale nie chcę Cię zniechęcać. Przez dwa dni zrobiłem kilkaset zdjęć na trzy aparaty z czego w miarę fajnych może dziesięć. Łatwo nie jest.
A pomurnik gdzieś pewnie siedzi na skale tylko trzeba go znaleźć:) Mnie się jeszcze nie udało.