To wnioskuje, ze 409 to Towarowa czy tam Jadwigi albo gdzies tam na laczeniu ;) Tez kolo tego parku ;)
409 najbardziej mglista :)
Wersja do druku
To wnioskuje, ze 409 to Towarowa czy tam Jadwigi albo gdzies tam na laczeniu ;) Tez kolo tego parku ;)
409 najbardziej mglista :)
Dawno do miclesa nie zaglądałem i znowu ładnie się uśmiałem. Kupa ekspertów od siedmiu boleści. Grabie przeszkadzają, dziurka w nosie, buty krzywe, wianek do d... Czy nie prościej napisać - "Micles mi przeszkadza, że robisz zdjęcia i je tu umieszczasz a ja nie moge bo wolę teoretyzować i bić pianę" :)
Micles --- Dla mnie naprawdę bardzo ciekawe prace. Do kilku można mieć zastrzeżenia, ale nie ma przecież ludzi doskonałych. Wystawiaj dalej i nikim się nie przejmuj.
414 w kwadrat i będzie fajnie.
Shadow... nie śledzę ostatnio dostatecznie uważnie forum, ale wydaje mi się, że większość kąsliwych komentarzy Michał zawdzięcza temu, że sam swego czasu był dokładnie takim samym "czepialskim". Czyz nie? Sprzężenie zwrotne?...albo coś w tym stylu. Dla jednego to co robi Michał jest ciekawe a dla innego nie. Jeśli o mnie chodzi to to proporcje są dokładnie odwrotne... do kilku nie miałbym zastrzeżeń...ale ja ani ekspertem nie jestem ani też od siedmiu boleści.
czyli rozumiem, że odzywają się Ci po których on przedtem jechał ? Możliwe, nie wiem nie czytam wszystkich wątków na forum.
kto się odzywa a kto nie to nie wiem, nie prowadzę statystyki, ale przyznasz, że stare przysłowie "przyganiał kocioł garnkowi" w tym przypadku ma zastosowanie.
Mglisty Dworzec
415.
416.
417.
418.
419.
420.
421.
422.
423.
424.
Nie wiem dlaczego, ale podoba mi się znowu.
Dobra mgla jest, ja czekam na pierwszy snieg :mrgreen:
no no.. :)
Akurat o grabiach, dziurkach, butach bylo ode mnie wiec nie wiem czy tym razem Tobie zabraklo odwagi napisac kogo sie czepiasz czy zwykle tak ogolnie sobie jezdzisz po forumowiczach? :D
I wyjmowanie takich banalow z calego kontekstu wypowiedzi jest malo powazne.
Skoro nie czytasz wszystkich watkow na forum, a juz malo lub wcale tych w ktorych Micles sie wypowiada to moze lepiej nie zabieraj glosu skoro masz o czyms blade pojecie?
Peace
:D
ty to potrafisz po niezlych fotach wrzucic niezly shit.
Tak to jest jak się nie wie czego chce.
Po umieściłeś na przykład 423.? Jakiś artystyczny wyraz?
W ogóle zastanawia mnie dlaczego wklejasz tyle zdjęć? Bo przecież lepiej jest wybrać te najlepsze i wtedy nie byłoby tyle niepotrzebnych komentarzy. A i oglądałoby się lepiej.
Bo zastanawiałem się, czy inni też zauważą ukryty żart w zestawieniu dwóch największych napisów z tego zdjęcia.
Jedne z nielicznych zdjęć, które okazują codzienne sprawy, a chce się je oglądać... Gratuluje.
Czyli w końcu co, dobrze, czy źle. Przydałyby się również bezpośrednie odniesienia do zdjęć.
Z 423 chodziło o Warto chcieć! ... siku. Nie wiem, może ja mam jakieś wysublimowane poczucie humoru, ale ta scena spowodowała, że się zatrzymałem i dość mocno napociłem, żeby oba napisy były czytelne.
Zapytaj się mamy czy 423 ma poczucie humoru.
fot.423 jest bardzo dobrą fotografią...reportażową. pokazuje pewną indolencje gospodarzy dworca kolejowego w pewnym mieście. i jakoś mało śmieszne to dla mnie - widocznie za mało wysublimowany jestem. a z technicznego punktu widzenia to nic tylko pozazdrościć.
pozdrawiam.
Przepraszam, ale że niby indolencje pokazuje? W związku z czym? Przecież nawet dla niepełnosprawnej osoby to WC jest dostępne.
Więc nie, to nie jest bardzo dobra fotografia reportażowa. Pokazuje nic. Jeżeli się nie zgadzasz, proszę o wyjaśnienie.
Po prostu nie masz już 12 lat, jakie ma micles psychicznie.
O ile do technicznej strony miclesa jako tako zastrzeżeń mieć nigdy nie mam, to tutaj akurat nie widzę nic poza pstrykiem z kompaktu.
Cóż, kolego allxages, skoro uważasz że byle co i byle gdzie można sobie wieszać i wszystko jest w porządku, to mamy najwidoczniej inną definicję indolencji. kwestia wrażliwości to bardzo osobista sprawa i nie ma jakiegoś sensu nad tym dyskutować. sam fakt, że takiego "kwiatka", który może nasuwać u pewnych jednostek jakieś dziwne skojarzenia, dane mi było obejrzeć, napawa mnie niesmakiem. a zasługa w tym ogromna włodarzy dworca, bo to oni o tym decydują.
Jakoś dziwne, że reklam McDonaldsa przy kiblach nie wieszają :confused:
Ja po prostu nie potrafię dopatrzeć się tutaj związku. Coś złego jest w samych toaletach? A gdzie takie plakaty mają zatem wisieć? Nad ołtarzem?
Akurat McDonalds koło toalet byłby niesmaczny, zwłaszcza jak ktoś biegłby tam z takiej "restauracji" z przysłowiową sraczką. Poza tym jak już pisałem, nie widzę nic w tym obraźliwego dla żadnej ze stron.
No i to raczej nie gospodarze dworca decydują, a reklamodawcy, którzy pewnie za różne miejsca płacą różną kwotę.
co złego jest w samych toaletach? a co złego jest w indolencji?
nad jakim ołtarzem? chyba nie żyjemy jeszcze w państwie kościelnym, ołtarzy na dworcach PKP nie wprowadzili? takie plakaty wisieć mogą wszędzie:w holu głównym, na peronach,w poczekalniach, miejsca jest sporo. dlaczego powiesili akurat koło kibla? to takie dobre miejsce jest?
i mam odpowiedź na swoje pytanie, a niesmaczne zdjęcie miclesa pokazuje, że cokolwiek by tam wisiało to by słabo pasowało, no może z wyjątkiem reklamy papieru toaletowego.
pozdrawiam.
Miejsce takie samo, jak peron, hol główny itd. Idę o zakład, że ten plakat można znaleźć też w innym miejscu. Co tylko pokazuje, jak bardzo źle micles tworzy reportaż wypaczając rzeczywistość.
Z tą różnicą, że akurat McDonalds i toaleta są dość mocno powiązane.
powiem Ci tak, dworcowe toalety omijam z szerokim łukiem (chociaż wiem, że czasy zaszczanych kibli minęły) i nie przyglądam się co tam za reklamy kolo nich wiszą. ale zdjęcie miclesa jest dobre, a nawet bardzo dobre, bo dzięki niemu wstanę z fotela przejdę się na dworzec (mimo że za oknem słota) i zobaczę co tam za plakat jest. mamy akurat kampanie wyborczą - może któryś z kandydatów tam wisi :rolleyes: będzie miał mój głos.
P.S.
A wrócę jeszcze na chwilkę wątku powiązania MD i WC :-D Ciekawi mnie, czy np. reklamy biur podróży są porozwieszane w tak "atrakcyjnych" miejscach? ORBIS TRAVEL: zimę najlepiej spędzić na desce.
Muszę to przemyśleć. W końcu mam biuro podróży.:-D
W końcu zdigitalizowałem ostatnie zaległe rolki średniego...
Ani grama retuszu.
Ola S.
425.
426.
427.
Bardzo przyzwoicie, pierwsze cialbym nieco nizej u dolu, a ostatnie nizej od gory pod linia dachu. W pierwszym odzyskalbym biust, a w ostatnim byloby czysciej.
Najśliczniejsza Twoja modelka więc jestem subiektywny, więc napiszę że ładne :)
Déjà vu ?
Nie chce mi się przeszukiwać obszernego wątku , ale jestem pewien , ze widziałem.
Modelka ma taki potencjał , że prawie każde z jej facjatą będzie ciekawe.
427 bym odpuścił, pozostałe bardzo mi się podobają , szczególnie piegi i reszta na 426.
426 było tylko z cyfry. Swoją drogą, wlej oba micles. A najlepiej zrób z cyfry w BW, możnaby fajnie zobaczyć różnice między serdnim, a cyfrą.
Dla mnie najsłabsza jest 425, jakoś tak mina bez rewelacji. Za to najbardziej podoba mi się właśnie 427. Tylko tak jak Parteq, tą górę bym obniżył.
Dzięki allxages i Parteq zobaczyłem 427 inaczej i odszczekuję, 427 bym nie odpuszczał lecz inaczej skadrował. Ta krecha u góry odciąga uwagę od miny modelki , od rewelacyjnej modelki. Jeśli masz możliwość to eksploatuj "ten temat" bo warto.;-)
Ano, sam bym "poeksploatował" ten temat ;-)
oj , tak. Każdy by ..poeksperymentował.
Ja nie :-D
Współczuję.
Ciąg dalszy PSIXa...
Sandra B
428.
429.
430.
431.
432.
433.
Słaba
Ramka podkreśla odbiór , smutno i nie ciekawie.
Cala ta ostatnia seria jest bardzo smutna, a BW tylko poglebia te wrazenie.
Przy takich kadrach kolor wydaje mi sie lepszym rozwiazaniem, ale nic nie uratuje smutnej miny modelki.
Zimno :)
Wtedy jeszcze nie było zimno :p
Fota w starym stylu :
Monika i Łukasz
434.
Justyna L.
435.
Karolina M.
436.