W tygodniu jak najbardziej - canis wreszcie ma urlop więc możemy w tygodniu.
Wersja do druku
hehe, nie ma problemu jak tylko ugadamy termin dam znać!
Fotka EP09-045 z dedykacją dla wszystkich canonierów z ekipy małopolskiej mam nadzieje ze poznajecie okolice zrobienia tego zdięcia
Po trakcji czy po torach mamy poznać?
Raczej po wagonach :)
po roślinach :mrgreen::mrgreen::twisted:
Ogród botaniczny? Eee, chyba nie, tam nie jeżdżą pociągi :)
we wtorek wybieram sie samochodem na CMK pofocic pociagi ktore tam pedzą 160km na godz jesli ma ktos ochote sie wybrac ze mna to zapraszam kontakt na pw
Czy ktoś jest chętny na plener w okolice Wiślicy w stronę miejscowości Busko-Zdrój, atrakcją są tam stawy rybne, w drodze powrotnej moglibyśmy sfotografować jakieś wiejskie krajobrazy, albo zahaczyć o Pińczów....wyjazd w sobotę lub niedzielę ok.3.30...wczesna pora konieczna, żeby zdążyć na wschód słońca....przy miernym świetle wygląda to tak:
jeśli w prognozach pogody zapowiedzą deszcze proponuję przenieść wyjazd na inny termin:)
Chętnie dołączę pod warunkiem że nie będzie padało.
My też chętnie dołączymy ale jeśli to będzie niedziela bo w sobotę niestety mamy nieco inne plany. I oczywiście standardowo: znajdzie się dla nas miejscówka?
Miejscówka na niedzielę zarezerwowana dla Was.
dzieki Robert.
Kurde, a ja chwilowo bez samochodu. Chyba, że może się termin plenerku omsknie o tydzień. :)
Witam.
Chętnie tez bym się wybrał. Jak z transportem Elizabeth??
w weekend ma padać :( ale jeśli byłoby to w niedzielę, albo w przyszły weekend, to ja chętnie, tylko, że ja niezmotoryzowana...
Jak prognozy się nie zmienią to raczej w przyszły weekend.
My w przyszły weekend odpadamy - ślub :)
Chętnie bym się wybrał, ale akurat ten tydzień miałem dosyć ciężki i w weekend planuję odsypianie :) W następny weekend kto wie, może. Jakbym jechał to mam wolne miejsca w samochodzie.
Ja w przyszły weekend, a konkretniej w niedzielę, wybieram się na CIAF do Hradec Kralove. Jeżeli ktoś ma ochotę dużą dawkę dopalaczy to zapraszam, na razie jadę sam.
Jak nie będzie padać to wyjeżdżamy o 4:00.
Mam już komplet w samochodzie:
1. Elisabeth
2. madallenka
3. nessuno
4. canis_lupus
Kolejny plener za nami. Dziękuję i do następnego spotkania :)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
Dzięki za świetny plener :)
Odespałam wstawanie o 3ciej, biorę się za zdjęcia.
Robert, łabądki i pasiaki mi się najbardziej podobają :-D
Robert, dawno nie widziałem tak klimatycznych fot w Twoim wykonaniu. Gratuluję. Ja właśnie do domu wróciłem, muszę odespać i jutro coś wrzucę.
Dziękuję również za wspólny plener.. :) Mam nadzieję, że jednak nie ostatni w tym roku.
OO, szybko te zdjęcia. Świetne. Ja jutro swoje będę przeglądać i pewnie też coś wrzucę.
Dziękuje Wam za super plener!:-D
Mam nadzieję, że wkrótce wymyślimy następny...może jesień w tym roku okaże się złota....jutro zapodam swoje foty...Robert 10, 11, 12 podobają mi się, natomiast 5 i 14 rewelacyjne!....:-D...pozdrawiam wszystkich E.
Widzę, że klimaty dla mojej 100-400 był :/ A ja znowu w Gdańsku koczuję, na szczęście na krótko. Mam nadzieję, że następnym razem uda mi się dołączyć.
Bardzo żałuję, że nie mogłam się z wami wybrać. Mam nadzieję, że następnym razem znajdę chwilkę.
Robert Dy najbardziej podobają mi się fotki: 5,7,10,13 i 14.
Elisabeth: Bardzo ładna seria. Podobają mi się: 5,7,9,10,11 i 12 :)
Ela, wszystkie fajne, ale nr 9 strasznie mi się podoba :)
Parę moich:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Na razie jedno moje:
A myślałem, że dopiero dziś pierwszy śnieg był...
:)
Elisabeth
Podoba mi się 3 – odbicia i kolorystyka, 5, 6 – kolor, 7 – kompozycja, 11 i 12
W 2 usunąłbym białą plamkę, 9 - jak dla mnie za bardzo wyprane z kolorów, 10 - przyciąłbym z lewej strony
nessuno
1, 2 – super czarno białe, 5 - fajna kompozycja, ale jak dla mnie za bardzo wyprane z kolorów, 6 - w tym przypadku pasuje mi delikatna pastelowa kolorystyka
canis_lupus
Ciekawa obróbka, biorąc pod uwagę warunki pogodowe. Czekam na więcej.
kurcze super miejsce - kiedy wybieracie się tam znowu? mam 3 wolne miejsca w aucie ;-)
Jak tylko będzie więcej porannego słońce i mgiełek :)
Ładna miejscówka i ciekawe zdjęcia. Jeśli kolejny wyjazd będzie po 19 września to ja się piszę:)
canis_lupus podoba mi sie taka obróbka. Wrzuc jeszcze kilka fotek.
czy ktoś z c-b jest jutro na warsztatach reporterskich gazety wyborczej?
Ja jutro jestem na Dniach NATO w Ostravie.
Też bym był w Ostravie gdyby żona akurat na ten weekend nie umyśliła sobie chrzcić syna :/
Nie trzreba bylo robic, nie musial bys chrzcic ;-)
Albo nie trzeba chrzic i zostawic mu wolny wybor, ochrzci sie sam w razie czego za 18 lat ;D
Maver z drugą opinią się w pełni zgadzam, ale żona jak to żona, nic jej nigdy nie przekona :-)
ok, nie zagalopowujmy się ;P
Powiedziałem, że do organizacji chrztu nie przyłożę reki to mam za swoje.
BlueICE - napisz i pokaż jak było w Ostravie.
Jeżeli chodzi o repertuar w Ostravie to można powiedzieć że standard.
Niestety odnoszę wrażenie, iż z roku na rok piloci latają coraz wyżej :neutral:
Miejscówkę miałem bardzo kiepską bo dość daleko od lini lotów i pod słońce więc idealnie się opaliłem, ale zdjęcia już nie tak fajnie.
Jak się znajdę chwilę czasu to wrzucę kilka zdjęć co by śmieszne było na forum :lol: