Cytat:
Zamieszczone przez stdanielo
HA HA HA!!! :lol: :lol: :lol:
Spadłem z fotela, ale numer hehe dobre
Wersja do druku
Cytat:
Zamieszczone przez stdanielo
HA HA HA!!! :lol: :lol: :lol:
Spadłem z fotela, ale numer hehe dobre
to i ja dorzuce swoje trzy grosze..
dział pytania i odpowiedzi w foto-net - czasem pomysłowosc ludzka nie zna granic :mrgreen:
polecam z rana - dobry humor gwarantowany :lol:
http://www.foto-net.pl/sklep/pokaz_f...alej=0&szukaj=
Cytat:
Zamieszczone przez Kubak82
Rewelacja !!!!!!!! :-D :-D
a TEN KOLEŚ POPROSTU ROZWALIŁ MNIE NA MAXA
PYTANIE: Canon EOS 350D KIT - Witam, Mam pytanie do aparatu Canon EOS 350D, jest tam wyswietlacz LCD, i chodzi mi o to, czy mozna robić zdjecia patrząc tylko na monitor, jak w normalnych cyfrówkach, czy zdjęcia się robi tylko przez wizjer, i ogląda sie w monitorze? Prosiłbym o jak najszybsza odpowiedź, z góry dziękuję. Pozdrawiam
ODPOWIEDŹ: Niestety nie ma takiej możliwości, jak na razi ejedyny aparat który to potrafi to Olympus E-330.
38 (2006-05-25)
mnie sie np. podobaja ludzie, ktorzy pytaja ktore obiektywy beda pasowaly do ich kompaktow :mrgreen:
rozumiem, ze mozna byc zupełnym laikiem (kazdy z nas nim kiedys byl) i zadawac takie pytania ale odrobina humoru nie zaszkodzi 8-)
Uuu 56 stron tego FAQ... chyba sie nie bede nudzil dzis na zmianie nocnej w pracy 8) .
:mrgreen: Pewnie nie, mnie zajęło to prawie cały dzień, ale za to ubawiłem się świetnie:mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
PYTANIE: Potrzebuje aparat do fotografowania wyrobów jubilerskich z makrem ok.5cm jaki aparat mogli byście mi polecić
ODPOWIEDŹ: Zdecydowanie Nikon Coolpix 995 - my niestety nie mamy w ofercie. Lub Olympus C-4040 + konwerter makro.
Nikona D80 kupię ;)
Ja znalazłem coś takiego w ogłoszeniach sprzedam (nie na tym FAQ): "Aparat fot. cyf. Olympus Camedia 745N, zoom 30x opt., szklany 10x, światło 2.8-3.7, rozdz. 3.3MPix do 8MPix, AF-MF, gsm .........." :lol: Czyżbym przespał wprowadzenie jakiejś nowej technologii ?
"Co to znaczy baterie typu AA???? czy to sa jakies specjalne baterie do aparatu??? jak tak to czy mozna je u was w firmie kupic i jaki jest ich koszt??
ODPOWIEDŹ: AA to inaczej R6 lub inaczej zwykłe baterie paluszki."
Ewentualnie dla AA to takie baterie 0,7l ;)Cytat:
Zamieszczone przez Bagnet007