Do plecaka lowepro micro trekker 200, spokojnie zmieści się aparat z gripem (20d, dynax 7, eos 5) i podłączonym obiektywem 70/80-200/ 2,8. Dodatkowo będzie można włożyc 2 obiektywy 28-70/2,8 i 17-40 i jeszcze troszeczkę pierdołków.
Wersja do druku
Do plecaka lowepro micro trekker 200, spokojnie zmieści się aparat z gripem (20d, dynax 7, eos 5) i podłączonym obiektywem 70/80-200/ 2,8. Dodatkowo będzie można włożyc 2 obiektywy 28-70/2,8 i 17-40 i jeszcze troszeczkę pierdołków.
Przeczytałeś to z ulotki, czy mówisz z doświadczenia?Cytat:
Zamieszczone przez jharv
Cytat:
Zamieszczone przez sal
Z własnego doświadczenia.
Ciekaw yestem czy ktos tego systemu uzywa ....w zasadzie pomysl mi sie podoba, nawet bardzo :) moye wycieczki w gory z rodzina sprowadzaya sie do noszenia zapasu ubran, yakies kanapki, termos itp. ...wiec plecak na prowiant i ubrania... a sprzet do torby ... i powiem szczerze ze lape urywa .. yuz nie mowiac o tym yak ta torba sie obiya przy wlazeniu np. po drabinkach ... no i statyw do tego ... z lezka w oku wspominam w takich sytuacyach hybryde fuji ktora wczesniey robilem zdyecia ... zawinieta w miekka szmatke i bec do plecaka na wierzch ...Cytat:
Zamieszczone przez king_nothing
Już prawie się zdecydowałem na minitrekkera AW
Powiedzcie mi proszę, tylko czy zmieszczą się tam wszystkie moje klocki a więc:
-300D z gripem+sigma APO 70-300
-50tka 1.8
-KIT
-tamronik
-lampa błyskowa sigma 500
A może znacie jakąś lepszą propozycję dla w/w sprzętu?
p.s. MTO nie zamierzam do tego plecaka wciskać ;-) :lol:
Tez mnie ciekawi czy wejdzie do Mini Trekkera 300D z gripem i podpieta Sigma 70-300 bez wciskania czegokolwiek na sile?
D.C.
Z palcem w nosie i butelką wódki :!:Cytat:
Zamieszczone przez dgcracker
Jak do microtrekkera 200 wchodzi bez problemów eos5 z gripem i 80-200/2,8 + jeszcze 2 obiektywy i lampa, to do Mini Trekkera wejdzie tym bardziej.
To masz duuuży nos, albo ta butelka wódki mizerna. :lol:Cytat:
Zamieszczone przez jharv
No to jak w tym moim przypadku? zmieści się? bo nie wiem czy klikać w sklepie internetowym 'zamawiam' :smile:Cytat:
Zamieszczone przez MateuszZ.
Mam AW i mieści się w nim bez problemu 20D, 50mm, 17-40, 24-70 oraz lampa i zostaje miejsce na 70-200 plus reszta dupereli.Cytat:
Zamieszczone przez MateuszZ.