Coś na pewno wyjdzie ciekawego, będzie artyzm najwyżej :) a co do panoram na kopcu - daj znać :mrgreen:
Wersja do druku
Jak jest przynajmniej jedno zdjęcie które komus sie podoba to znaczy że plener jest udany :)
Kopiec już niedługo bo kwiecień / maj (jestem cierpliwym człowiekiem) :-P . Czekam tylko aż się zazieleni i chcę poprawić kadr z zeszłego roku :) Ale myślę, że wcześniej można by się wybrać na jakieś wąziutkie, klimatyczne uliczki. Dzisiaj powyganiałem pająki z miecha aparatu, więc pasowało by się gdzieś ruszyć :).
ale i tak nie można narzekać - dawniej było tam zdecydowanie mniej luksów - jak pierwszy raz tam fociłem 4 lata temu, to miałem N. D70 i 70-200f4 i ostrych fot to było może 10% bo czasy typu 1/200-1/125. teraz siekam na 1/750-1/1000 to nieostrych mam jakieś 5% ;)
Światła niby dużo , ale te cholerne lampy wyładowcze migają cały czas i każda fota kolorystycznie inna, choć robione 6kl/sek bez miany kadru :)
A tutaj 4 bramka Cracovii :mrgreen:
myst - a na hokeja wchodzisz z akredytacją jakąś? czy każdego ze sprzętem foto wpuszczają (po okazaniu biletu rzecz jasna:mrgreen:)? Bo może kiedyś bym się wybrał na próbę :)
Z pleneru brakuje jeszcze zdjęć Yoshitakiego... Żyjesz tam chłopie ?
a mnie się jeszcze jedno zdjęcie odnalazło - nie wiem czemu go od razu nie wrzuciłem:-|
9. nadaje czy odbiera?