zawsze do uslug...choc znikneliscie mi nagle z pola widzenia
Wersja do druku
zawsze do uslug...choc znikneliscie mi nagle z pola widzenia
Było bardzo fajnie.
Dzięki za wspólnie spedzony czas.
Pozdrawiam i do zobaczenia.
wczoraj mielismy wiosne a dzisiaj mamy zime...dopiero musi byc fajne blotko
pogoda nam idealnie dopisała, w piątek kiszka, sobota piękna, dzisiaj kiszka. obyśmy zawsze mieli takie szczęście.
Ostatnio portale Moje Miasto (Łódź, Wrocław i inne) organizują foto deje, nasz MM Silesia coś nie teges z plenerami wypada. ostatni był 2 miesiące temu i na razie cisza. Może ktoś jest bardziej zorientowany czy MM Silesia coś planuje?
28 lutego we wrocławiu chyba w jakiejś wytwórni filmowej jest foto dej, można się złożyć na paliwo i zerknąć na ten plener - lokum wydaje się ciekawe, pewnie sporo fajnych miejsc tam jest, duzo rekwizytów itp. gdyby ktoś mobilny się wybierał to... :-)
http://mapserver.um.wroc.pl/wydarzen...03-01&method=1
ja w takim blotku wyladowalem wczoraj nad wisla - prawie mi sie przez gumiaki przelewalo :mrgreen: .. liczylem tez na mgly ale oczywiscie byly wszedzie tam gdzie akurat nie fotografowalem :evil:
za to mam na karcie pare ladnych labedzi :wink: :mrgreen:
gubilismy sie od samego poczatku ;-) .. nastepnym razem jakos lepiej to zorganizujemy :)
a ja jeszcze nawet nie przejrzalem fotek :D
jest ktos szybszy? ;-)
Pędzim na Będzin! :D
możemy spróbować 21-ego
trzymamy kciuki za pogode :-)
witam,
cemenownia grodziec idealne miejsce na plener ,jesli mam je jakos porownac do "szopienic" to jak maly sklepik osiedlowy do kompleksu Silesia ,tak jak Zemfira pisala spokojnie 4 godzi zwiedzania ...oczywiscie z zachowaniem wszelkich przepisow bhp.Wyobrazcie sobie kawalek dachu o wymiarach 10x10 m wiszacy na drucie zbrojeniowym...brrr oczy trzeba miec wszedzie.Dojazd latwy,jest gdzie zaparkowac jedyny minus nie widzaielm baru z zubrowka...