Ej pytanie, bierzecie ciuchow na 2 tygodnie??:wink:
Wersja do druku
Ej pytanie, bierzecie ciuchow na 2 tygodnie??:wink:
jakos miedzy 9 a 9.20.. mam dwa pociagi i zobacze na ktory zdarze ;-)
postaram sie byc wczesniej w Nawojce - moze komus sie jeszcze uda to mozna choc jeden pokoj zarzucic torbami i bez gratow ruszyc na zbiorke 8-)
minimum na tydzien :twisted:
duzo tego nie bedzie ale nawet w miare pusty plecak lepiej zostawic w pokoju niz tagrac go na plecach.. no i bez statywu za dnia sie obejdzie 8)
ehh, no ja troche wczesniej planuje byc ale gdybym z jakichs powodow jechal jednak poniej to bede Cie szukac na peronie w K-ce :-)
Witam..
Mam pytanie..a jak z planami na niedzielę?
Pytam bo niestety wypadła mi w sobotę rodzinna uroczystość na której musze być (pogrzeb niestety ;-( ). A że jest około południa w okolicach Warszawy (Dębe Wielkie) to do Krakowa sciągnę pewnie około 19-20. Do Nawojki trafię - jako że bedę ostatni tam to pewnie wybierzecie i tak najlepsze pokoje ;-) ale jakby kto pytał to dotrę na 100%... ale stąd pytanie - jakie są plany na niedzielę.. na sobotę od godziny 19 czy 20 znam (znaczy knajpa ;-) - też pewnie trafię ;-) ) więc się chętnie wybiorę, ale czy na niedzielę planowane są jakieś atrakcje (np. żeby wykorzystać "snowborderowe światło") czy to dopiero się wyklaruje w sobotę?
Pozdr
Artur
Wiec jutro powolutku zaczynamy;)
z tego co wiem to doba sie zaczyna w hotelach miedzy 12 a 14
ale to możan sprawdzić tu
rezerwacja: +48 (12) 633-58-77
+48 (12) 633-52-05
zostawie ciuchy w samochodzie a samochód na parkingu agh
ja jak sie zmobilizuje to smigam na poranne focenie/łażenie z grupą z Białego
ale to znaczy że musze koło 4 rano wyjechać :rolleyes:
a ja mam pytanie.
kto, w jakich godzinach i gdzie dokładnie będzie odbierał zjeżdżających się porannych ludzi ??
na PKP czy PKS (czy już są połączone spowrotem - ja wogóle nie w temacie)
czy przyjeżdżając autobusem będę musiał się gdzieś przetransportować?
jaki będziemy mieć znak rozpoznawczy?:)
:D Grupa pościgowa wyrusza jutro o 6 rano. Planowany dojazd do Krk 14-16.. Aż się wierzyć nie chce, że udało mi się w końcu gdzieś pojechać :D
EDIT:
znak rozpoznawczy?? ID!!