a tak z ciekawosci zapytam... ile tych identyfikatorow ogolnie wyszlo ?
Wersja do druku
a tak z ciekawosci zapytam... ile tych identyfikatorow ogolnie wyszlo ?
Tak sobie siedze i czytam i pomyslalem ze jak ja bym robil te identyfikatory... to dopiero niezle by tu towarzystwo miechem rzucalo :twisted: :mrgreen:
Nie ma co narzekac. Smycze wleka sie jeszcze dluzej i jest ok. To nie jest zlecone profesjonalistom z "place > wymagam" a dzialalnosc charytatywna po kosztach robiona amatorsko na boku w wolnym czasie.
kilka koleżkuff zaczęło gnoić całą sprawę (osobę Diodak'a) jak skończyła im się cierpliwość,Cytat:
Zamieszczone przez GoTo
ale co poniektórzy kazali jemu się tym nie przejmować i mam nadzieję że też tak uczynił...
którym miechem??? masz 'to to' na myśli??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
A sp****, koniec uprzejmości :evil: . Czemu nie zadzwonisz do drukarni i nie załatwisz, zeby szybciej zrobili? Oni odpowiedzą, że trzeba czasu i wteda ja będę pisał, że jesteś nie poważny bo nic przecież nie załatwiłeś. Najlepiej kogoś zjechać a samemu na dupie siedzieć. Szkoda, ze nie ma na tym forum przycisku ignoruj :x .Cytat:
Zamieszczone przez GoTo
Razem wyszło 167 sztuk dla 127 osób, czyli całkiem nieźle.Cytat:
Zamieszczone przez asterix
Daj adres i telefon do tej drukarni to jutro podzwonie.
:mrgreen: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez dfilip
tak trzeba !
To ja też poproszę :smile: może jak więcej osób się zainteresuje to sprawa ruszy z miejsca.Cytat:
Zamieszczone przez dfilip
Klikasz na nick uzytkownika ktory napisal posta -> zobacz publiczny profil -> Dodaj do listy ignorowanych .Cytat:
Zamieszczone przez Diodak