Oooj tak... dla mnie on jest za duży, ale często widują go na airshows u 'panów z długimi stałkami' - jeśli ktoś potrzebuje naprawdę dużego plecaka, to to jest po prostu klasa sama dla siebie.Cytat:
Zamieszczone przez CYNIG
Wersja do druku
Oooj tak... dla mnie on jest za duży, ale często widują go na airshows u 'panów z długimi stałkami' - jeśli ktoś potrzebuje naprawdę dużego plecaka, to to jest po prostu klasa sama dla siebie.Cytat:
Zamieszczone przez CYNIG
no dobra
a takie cudko widzieliscie?
oldschool kanona (nie wiem czy to lata 60 czy 70te)
oryginalna, skorzana
logo canona alu
kupiona w szwedzkim lopisie za 50 koron
cudko
zawsze przy mnie
ma ktos cos takiego ?
Świetna :shock:
Starsi wyjadacze pewnie ocierają łezkę ;)
A jakie błyszczące, bardziej pasuje na damską torebkę;)
Ja za w miare niska cene, okolo 60$, polecam plecak Canona 200 EG. Za wiele sprzetu nie mam, ale miescilem zarowno 2 aparaty (rebela xt i G6) jak i tamrona 75-300 + kilka innych zabawek.
A ja odradze... idziesz z takim plecaczkiem wieczorkiem po jakims miescie, przyuwaza cie czujki dresiarzy "O Canon! Kroimy" i papa sprzecie :roll: .Cytat:
Zamieszczone przez Coufi
dobrze gadaCytat:
Zamieszczone przez Vitez
swego czasu aparat nosilem w szmacianej torbie
taka zwylka powiedzial by kto obciachowa
aby nie wzbudzac zainteresowania u karków
swoja droga czy dresy wiedza co to canon?
myslalem ze oni tylko znaja takie marki jak adidas, reebok i takie tam
Niektóre bycze karki mają przebłyski "inteligencji",choć jest to rzadki objaw i krótkotrwały :grin:
A co sądzicie o takiej torbie na kółkach:
Tamrac 5261 CyberPro Flyer Rolling Photo/Computer Briefcase
http://www.bhphotovideo.com/bnh/cont...ist&sku=370756
Właśnie przeczytałem test w jakimś zachodnim magazynie o fotografii.
Mieści się body z założonym 70-200 f/2.8, lampa i 2 dodatkowe szkła. Dodatkowo mieści się na ścisło laptop 15", mimo że w specyfikacji podają 12".
Ocena wg czytanego testu: 5261 is the nicest—and smallest—hybrid of rolling camera bag and briefcase we’ve seen so far.
Torba oczwiście ma wymiary idealne do bagażu podręcznego w samolocie :)
być może jak dasz im czas jak np. w familiadzie 10 sek na: naradzamy się wszyscy; to pewnie zgadną...Cytat:
Zamieszczone przez bonk