ale ja prawie w ogóle nie piję... w tym roku poszły już dwa małe piwa, kieliszeczek wódeczki i chyba starczy na ten rok :P
o zdrowie trzeba dbać :!:
Wersja do druku
Ale siedząc w jednej knajpie mało zwiedzisz :lol: Wydaje mi się, że obskoczyłem już wszystkie knajpy w Zakopanym, po czym przyjeżdżam tam po raz kolejny...i już powstały następne:mrgreen:
Co fakt to fakt. Łażenie może się skończyć słuchaniem płyt...chodnikowych. Dlatego przemyślana decyzja to taka aby knajpa była w hotelu gdzie się mieszka lub w bezpośredniej bliskości kwatery. Choć w Zakopanym pomimo zachowania wyjątkowych środków bezpieczeństwa wpadłem w pułapkę. Knajpa była na 4 piętrze a winda jeździła do trzeciego.
no to temat zszedł na psy...
oj tamoj tam na psy;) jakiś czas temu zakupiłem Olka E-P2 przerobiłem kilka "kitów" w sumie teraz jest E-P2 + Oly 14-150mm + oly 45mm , przed wakacjami uzupełnię ciamciangiem 7,5mm Miałem zestaw w Karkonoszach teraz regularnie na trasach polno/leśnych Nordic Walking wielkość czy ciężar do przyzwyczajenia się w dużej kieszeni kurki czy w miękkim etui na pasku przez klatę;) w tej chwili na rynku wtórnym albo nowe można wyrwać w bardzo dobrych cenach zakup E-PX (EP-LX) oly 14- 150mm cenowo wychodzi podobnie jak kompakty z półkizaawansowanych komfort jak dla mnie zacny! Według mnie jeżeli komuś zależy na pogodzeniu wielkości zbliżonej do kompaktów z funkcjonalnością lustrzanek "entry level"bezlusterkowce -Sony Oly Samsung Pentax Nikon cośtam Panasonic - jak dla mnie bardzo OK! świetna alternatywa dla w/w grup lustro vs kompakt
no i jak tam już jakieś wiosenne wycieczki zaliczone?