Odp: [Irek07] Nie tylko ptaki....
Cytat:
Zamieszczone przez
Irek07
Sam byłem mocno zdziwiony że większość zdjęć wychodzi nieporuszonych. Mimo mocnego wiatru i czasów 1/160. 1/200. A kopciuszek też raczej do spokojnych nie należy:)
Dzięki. To magia FF:)
Mam kilkadziesiąt aparatów Ff i moje ni robią takich zdjęć. To musi być magia :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Tom77
Mam kilkadziesiąt aparatów Ff i moje ni robią takich zdjęć. To musi być magia
Tom, Kolekcjonujesz stare aparaty?:)
Cytat:
Zamieszczone przez
italy
Tom, Kolekcjonujesz stare aparaty?:)
Tak. W sumie to ponad 200 mam :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Tom77
Tak. W sumie to ponad 200 mam
Irek wybacz że u Ciebie, -- Tom jestem pod wrażeniem :)Ja mam około 35 w tym działających 21
Cytat:
Zamieszczone przez
italy
Irek wybacz że u Ciebie, -- Tom jestem pod wrażeniem :)Ja mam około 35 w tym działających 21
To powiem Wam że jestem szczęśliwy gdyż mam tylko 4. Wszystkie działają, jak na razie:)
To powiem, że jest więcej niż 200 ale głupio mi się przyznać
Cytat:
Zamieszczone przez
Tom77
To powiem, że jest więcej niż 200 ale głupio mi się przyznać
Masz na nie specjalny pokój?
Cytat:
Zamieszczone przez
Irek07
To powiem Wam że jestem szczęśliwy gdyż mam tylko 4. Wszystkie działają, jak na razie
Ewentualną dyskusję o aparatach ,proponuję przenieść do mego wątku, żeby nie zaśmiecać koledze Irkowi wątku:)
Cytat:
Zamieszczone przez
Irek07
Masz na nie specjalny pokój?
W sumie to nie. 150 szt w witrynach, 100 szt na pólkach, reszta w kartonach, szufladach, żeby żony nie drażnić :) Na 15 lat zbierania to bardzo mało.
Cytat:
Zamieszczone przez
Tom77
W sumie to nie. 150 szt w witrynach, 100 szt na pólkach, reszta w kartonach, szufladach, żeby żony nie drażnić :) Na 15 lat zbierania to bardzo mało.
To już tak bardziej pod 300 podchodzi. A ja mam 5:) Zapomniałem o moim Zenicie. Jak mogłem:)