Odp: [Max13] Krajobrazy i podróże
RobertON - dzięki za opinie i stymulację... będe stopniowo opisywał i pokazywał zdjęcia. tylko jak zawsze problem z czasem.......
454. Mężczyzna z plemienia Dassanech
Qrcze ...... zdjęcia do nr 422 są nie widoczne :(
Cytat:
Zamieszczone przez
Jago
Qrcze ...... zdjęcia do nr 422 są nie widoczne :(
Jago - niestety myślę, że to wina ImageShacka, który kiedyś był nielimitowany i bezpłatny a ptem po czasie moje foty po prostu znikły. Ale odsyłam do mojej Galerii gdzie można je zobaczyć (wiem, ze to nie to samo....)
456.
Ponieważ dostałem 2x na priva pytanie o sprzęt zabrany do Etiopii, odpowiadam "publicznie" bo to żadna tajemnica: dwa korpusy: 5DmkII i 7D, 5 obiektywów: 17-40L, 70-300IS DO ("zielony"), 100 2.8L IS Macro. 200 2.8L (jedynka) oraz 400/5.6L. Statyw travel Manfrotto, filtry etc. - samo dźwiganie możecie sobie wyobrazić...........
457. Kobieta z plemienia Hamer w trakcie tańca "bull jumping"
458. Przed Holy Trinity w Addis
Max13 rozumiem, że fociłeś na dwa korpusy FF na raz ? 457 jest fajne, takie z ekspresją i bardzo dobra obróbka. Doceniam ile Ciebie kosztowało noszenie sprzętu w tym upale i kurzu.
Cytat:
Zamieszczone przez
Max13
Ponieważ dostałem 2x na priva pytanie o sprzęt zabrany do Etiopii, odpowiadam "publicznie" bo to żadna tajemnica: dwa korpusy: 5DmkII i 7D, 5 obiektywów: 17-40L, 70-300IS DO ("zielony"), 100 2.8L IS Macro. 200 2.8L (jedynka) oraz 400/5.6L. Statyw travel Manfrotto, filtry etc. - samo dźwiganie możecie sobie wyobrazić...........
Jak rany, niekiedy było co nosić. A obrazki są świetne.
455 Świetne - na wystawę pt. Dysonans wojenny
Nudne są te Twoje zdjęcia i podróże!!!
:-)
bo jak zwykle doskonałe.
Naprawdę jak zawsze podziw, gratulacje i - niestety - takze zazdrość :-), ale taka pozytywna - motywująca.
455 i 457 bodobaja mi się.
Dzięki za opinie.
tomfoot - informacja specjalnie dal Ciebie: bardzo dużo zdjęć wykonałem tak naprawdę jedynym zoomem który wziąłem czyli 70-300 DO IS np.457 jest zrobione tym obiektywem (to tak a propos dyskusji o tym obiektywie kiedyś na forum)
459.