-
Witam forumowiczów.
Biję się w piersi , minęło kilka miesięcy a ja nie znalazłem czasu żeby się przedstawić. Fotografią zajmuję się odkąd pamiętam - u nas to tradycja rodzinna. Długo nie mogłem przekonać się do cyfry , ale może to i dobrze , omiąłem w ten sposób wiele chorób wieku dziecięcego tej technologii. Aktualnie posiadam Canony Eosa 350D i Eosa 300 z dodatkami oraz dużo ochoty do dalszego rozwijania umiejętności. Czytając forum wiele się nauczyłem ( z wydrukowanych postów Pana Janusza Body złożłem sobie niezły poradnik ) , teraz postaram wnieść coś od siebie.
Pozdrawiam.
-
Witam wszystkich forumowiczów
Już pewien czas czytuję to forum no i postanowiłem się przywitać. Ja również jestem szczęśliwym nabywcą EOS 400D jak i kilku już obiektywów więc będę się teraz rozwijał (jak papier toaletowy).
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
-
No to i ja chciałbym się przywitać z wszystkimi obecnymi tu canonierami, a więc WITAM
-
-
Witam również. Jestem tu Nowy ale z migawką znam się trochę dłużej....
-
Witam również.
Uczeń klasy II lo. Fotoamator od 3-4 lat:-)
-
Siema KWS po raz 2 na tym forum :)
Ale jako że się nie witałem jeszcze tutaj to mówię:
"Dzień Dobry wszystkim forumowiczom" :)
-
Witam
Byly minolciaz chodz wciaz na analogu wierny temu bagnetowi
Cyfrowo przerzucony nie przymusowo a z wybory na tutejszy bagnet :) Witam wszystkich
-
Witam wszystkich. Właśnie dołączyłem do grona posiadaczy Canonka, ze skromnym analogiem Rebel X s. Pozdrowionka. Teraz trochę poszperam forum, bo mój Canon(używany) wyświetla ilość klatek do końca filmu kiedy jest wyłączony, nie wiem czy to normalka. Hej.
-
Normalka.Nie przejmuj się.