Odp: [Irek07] Nie tylko ptaki....
Zachęcony przez Maxa13 ruszyłem w teren. Jakieś pięć metrów od domu:)
350
351
Cytat:
Zamieszczone przez
Irek07
Zachęcony przez Maxa13 ruszyłem w teren. Jakieś pięć metrów od domu
350
Gdzie kupujesz przynętę ? ;) 350 jak dla mnie bdb. Czy mi się wydaje że doświetlałeś ? Bo ten błysk w oku mi na to wygląda :)Co nie ujmuje nic modelowi-modelce- bo kto to wie poza Irkiem - a tym bardziej Twórcy :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
italy
Gdzie kupujesz przynętę ? ;) 350 jak dla mnie bdb. Czy mi się wydaje że doświetlałeś ? Bo ten błysk w oku mi na to wygląda :)Co nie ujmuje nic modelowi-modelce- bo kto to wie poza Irkiem - a tym bardziej Twórcy :mrgreen:
Jaką przynętę do Tamrona 150-600 stosować, tą samą co do Canona 100-400 ? :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Tom77
Jaką przynętę do Tamrona 150-600 stosować, tą samą co do Canona 100-400 ?
I tu wkrada się problem:) do Sigmy 150-600 jak na razie nie ma przynęt :)Producent wskazał że to obiektyw bez przynętowy - ale nie wziął pod uwagę że jak to mówią -fotograf d..a:mrgreen: Autookreślenie:)
Cytat:
Zamieszczone przez
italy
I tu wkrada się problem:) do Sigmy 150-600 jak na razie nie ma przynęt :)Producent wskazał że to obiektyw bez przynętowy - ale nie wziął pod uwagę że jak to mówią -fotograf d..a:mrgreen: Autookreślenie:)
Dlatego wolę systemowe szkła. Jak można wypuścić obiektyw bez przynęty
Dzięki Panowie.
Pamiętajcie że najlepszą przynętą na kopciuszka jest... sam patyk wbity w ziemię. Najlepiej jeden żeby fotograf nie oszalał:)
Ten błysk w oku to oczywiście naturalne odbicie światła lampy:)
Te zdjęcia były z 7DII, 400mm + konwerter. A teraz przed chwilą spróbowałem 6D i 400mm. Ale warunki zupełnie inne.
352
353
To nie możliwe, że one tak pozują, wietrzę jakiś spisek. 352,353 bajka
Cytat:
Zamieszczone przez
Tom77
To nie możliwe, że one tak pozują, wietrzę jakiś spisek.
Sam byłem mocno zdziwiony że większość zdjęć wychodzi nieporuszonych. Mimo mocnego wiatru i czasów 1/160. 1/200. A kopciuszek też raczej do spokojnych nie należy:)
Cytat:
Zamieszczone przez
Tom77
352,353 bajka
Dzięki. To magia FF:)