5D3 już w marcu? Kurcze, czas na nową klawiaturę :mrgreen:
vdo - raw video, edycja w... DPP
Ciekawe czy w następcy S95 puszczą jaśniejszy obiektyw (Oly XZ1) i/lub szybsze video ;)
Wersja do druku
5D3 już w marcu? Kurcze, czas na nową klawiaturę :mrgreen:
vdo - raw video, edycja w... DPP
Ciekawe czy w następcy S95 puszczą jaśniejszy obiektyw (Oly XZ1) i/lub szybsze video ;)
dzięki za odpowiedzi ;)
czy prawdopodobnej specyfikacji mam szukać wśród tych 500 stron wątku czy może ktoś pomocny rzucił by jakiegoś linka bądź garść info z jakiegoś wiarygodnego źródła !?
zobacz 10 ostatnich
troszkę irytujące... ja wiem, że może nie wszystkie nowinki technologiczne na świecie człowiek jest w stanie opanować w miarę szybko, ale google i odrobina zapału to chyba nie wiele,...
podałem "...odwiedzi optyczne.pl - tam "kserują" info z Canon Rumors...", więc drogą prostej dedukcji należałoby się tam udać, a czy jest wiarygodne, czy nie ocenisz po przeczytaniu zaledwie kilku tam wpisów.
poza tym jaki sens, z punktu widzenia marketingowego, miałoby przedwczesne upublicznianie całej specyfikacji technicznej czegokolwiek na długo przed premierą? może i konkurencja w te 3-4 miesiące nie wyprzedzi nas z premierą, ale będzie w stanie przygotować procedurę wprowadzenia jakiejś kontry.
Jeżeli faktycznie ma to być marzec, to mi ciśnienie wzrosło... ;)
Tiaa, marzec. Jak to zwykle u Canona obieca że zaprezentuje nowa 5,wszyscy sie podniecą że to juz zaraz za momencik a tak naprawde pokaże pewnie...nastepcę 7D lub 1000D.
kompakty panie, kompakty:)
@Kolekcjoner - chyba masz rację, ale dywagacje i teorie robią swoje.
A tak, żeby offtop nie był do końca. To nowe 5D mogłobybyć byc taki 7D+FF (bez świecidełka)i pójdzie jak swierze bułeczki.