Odp: Canon 7D MarkII w praktyce:zdjęcia,ustawienia i inne rady
Cytat:
Zamieszczone przez
krolewicz
7d mk1 tez mial miec super AF a była kiszka niesamowita, 7dmk2 nie testowalem jeszcze
Nie wiem z jakimi szkłami używałeś 7D1. Korzystam często z bocznych i górnego pkt AF na AlServo i nie ma dramatu :).
Cytat:
Zamieszczone przez
krolewicz
7d mk1 tez mial miec super AF a była kiszka niesamowita, 7dmk2 nie testowalem jeszcze
Rewelacji nie ma, ale "niesamowitą kiszką" to bym tego nie nazwał.
Cytat:
Zamieszczone przez
cobalt
Nie wiem z jakimi szkłami używałeś 7D1. Korzystam często z bocznych i górnego pkt AF na AlServo i nie ma dramatu :).
może to będzie trochę mało eleganckie, ale zajrzałem na Twojego bloga, zdjęcia z meczu z Legią
Zyro, Sa i Duda nieostrzy na miniaturkach, to Twoim zdaniem jest brak dramatu? zakładam, że wybrałeś najlepsze klatki na bloga
operator też ma wpływ, ale to głównie 7D który produkuje takie mydło
Cytat:
Zamieszczone przez
krolewicz
może to będzie trochę mało eleganckie, ale zajrzałem na Twojego bloga, zdjęcia z meczu z Legią
Zyro, Sa i Duda nieostrzy na miniaturkach, to Twoim zdaniem jest brak dramatu? zakładam, że wybrałeś najlepsze klatki na bloga
operator też ma wpływ, ale to głównie 7D który produkuje takie mydło
Ha, ha, ha. Oczywiście wrzuciłem tylko to co nie kwalifikowało się do wysławiania do redakcji :).
Oglądałem na youtube test 7D mk II Jared Polin akurat na hokeju i wygląda to całkiem ok, inny fotograf sportowy z usa też chwali ten sprzęt jeśli chodzi o fotografię sportu i przyrody. Mi do wyboru pozostaje 7D MK II i D7200 z tej dwójki wybieram 7D MK II.
Cytat:
Zamieszczone przez
cobalt
Ha, ha, ha. Oczywiście wrzuciłem tylko to co nie kwalifikowało się do wysławiania do redakcji :).
Oczywiście.....:lol:
Ojejku ,przecież wiadomo :roll: ..
Do galeriii trafiają odpadki twórczości.
Perełki lądują w redakcyjnych magazynach,na płatnych platformach,
a co najmniej w portfolio :confused: .
Obłuda.
Wypowiadasz się na temat, o którym nie masz zielonego pojęcia. Nie jestem już na etapie wrzucania zdjęć do galerii żeby mnie ktoś pochwalił w ramach forum . Twoje produlcje jeszcze długo nie trafią do żadnego magazynu, wydawnictwa czy nawet bazy zdjęć .
Cytat:
Zamieszczone przez
cobalt
Wypowiadasz się na temat, o którym nie masz zielonego pojęcia
To bardzo możliwe, ale jako lojalny użytkownik CB mam do tego prawo i jako użytkownik 7DII również.
I do tych praw nijak się nie ma jakość moich fotek,mojej wiedzy i umiejętności .
Amen
Cytat:
Zamieszczone przez
cobalt
Wypowiadasz się na temat, o którym nie masz zielonego pojęcia. Nie jestem już na etapie wrzucania zdjęć do galerii żeby mnie ktoś pochwalił w ramach forum . Twoje produlcje jeszcze długo nie trafią do żadnego magazynu, wydawnictwa czy nawet bazy zdjęć .
to gdzie można zobaczyć te dobre, skoro na stronie ich nie ma ?:D