Odp: 7d mk2 zaprezentowany
Praktycznie przy każdej nowości tak jest 8-).
Cytat:
Zamieszczone przez
pan.kolega
Gdyby 7d2 miało ten AF który ma i ta szybkostrzelność i uszczelnienia i magnez i megapiksele i jeszcze jakość obrazka FF to by było naprawdę 1dx mini i kosztowałoby trzy razy tyle. Albo więcej, za miniaturyzację.:roll:
tiaa... a wystarczyłoby wrzucić matryce od sony czy tam jakąś inna ogarniętą (aps-c) i było by po krzyku
Cytat:
Zamieszczone przez
RTSiak
tiaa... a wystarczyłoby wrzucić matryce od sony czy tam jakąś inna ogarniętą (aps-c) i było by po krzyku
To wystarcza żeby mieć dużo punktów na DxO ale lepszych zdjęć na wysokim ISO nie daje.
Cytat:
Zamieszczone przez
RTSiak
A może właśnie Canonowi zależy, żeby zawsze na coś czekać.
Cytat:
Zamieszczone przez
RTSiak
Może skończ już to trollowanie, od dłuższego czasu nudzisz o tych matrycach pisząc kilka razy to samo.
sory nie znam definicji trolowania, zwyczajnie marudze bo czekałem na tą puche kupe czasu a ani taka fuszere w najważniejszym punkcie (jak dla mnie) odwalili
Cytat:
Zamieszczone przez
cobalt
A może właśnie Canonowi zależy, żeby zawsze na coś czekać.
jak dla mnie to mogli dac po prostu 7d mk1 z wyraznie lepsza matryca i juz bylbym zadowolony :D
Cytat:
Zamieszczone przez
RTSiak
sory nie znam definicji trolowania, zwyczajnie marudze bo czekałem na tą puche kupe czasu a ani taka fuszere w najważniejszym punkcie (jak dla mnie) odwalili
jak dla mnie to mogli dac po prostu 7d mk1 z wyraznie lepsza matryca i juz bylbym zadowolony :D
Nie tylko Ty.
A może po szumozie 7D mamy wypaczony pogląd na ten aparat. Tak czy inaczej trzeba sprawdzić empirycznie. Wiem czego oczekuję i nie odpuszczę tematu.
Zainteresowany jestem tym aparatem.Mogę zaakceptować tę cenę.Zastosowanie:do wszystkiego co się szybko rusza.
Do tego ten aparat jest dedykowany.Szukam zalet i wad w zakresie który mnie iinteresuje.
Irytuje mnie słowotok : narzekania,narzekania i krytykowanie tych (co widać i czuć) ,którzy nie mają zamiaru nawet potencjalnie kupić.
Najgorsze: żaden z narzekaczy nie miał tego body w łapkach :shock: .
Cytat:
Zamieszczone przez
RTSiak
Ale "wyraźnie lepszej matrycy" nie dali bo jej nie ma. Nie istnieje, rozumiesz już?
To co daje konkurencja w pewnych kwestiach jest lepsze (DR) w innych nie bardzo (szumy). A są aspekty (AF) w których ta puszka jeśli już posługiwać się językiem gimbazy "zamiata pod stół" konkurencję. I albo to akceptujesz albo kupujesz aparat konkurencji. Po co to marudzenie i pisanie po dziesięć razy jaki to Canon zły i do d....?
Lepsza matryca bedzie w 7d mk3
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka