Co sądzicie o tej aukcji ? CANON EOS 5D MARK III BODY NOWY!OD RĘKI!WARSZAWA!! (2865113297) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - jeśli nie jest podejrzana - to może idą obniżki 5D Mark III :-)
Wersja do druku
Co sądzicie o tej aukcji ? CANON EOS 5D MARK III BODY NOWY!OD RĘKI!WARSZAWA!! (2865113297) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - jeśli nie jest podejrzana - to może idą obniżki 5D Mark III :-)
Bierz - wszak to dzięki takim sprzedawcom allegrosz zbił fortunę, a uczciwi handlowcy przędą tak jak przędą. Z resztą jak będzie coś nie halo, to zwrócisz w ciągu 10 dni i na pewno odzyskasz pieniądze. Jak w banku. Sprzedawca sprawdzony przecież.
A słyszałeś może o numerze "na przedświąteczne okazje"?
--- Kolejny post ---
W tytule "od ręki Warszawa" ..a spójrz na lokalizację. Test na posiadanie mózgu?
--- Kolejny post ---
No i zauważ, że wysyłkę musisz koniecznie uzgodnić telefonicznie - pewnie jakieś ekstrasy można dogadać ;) np. typu jeszcze mała zniżka za zakup poza all..
Ale sprzęt nowiutki i od ręki..
Przy takim zakupie i od nieznanego sprzedawcy nawet przez chwilkę nie rozpatrywałem wysyłki - do Torunia mam 300 km :-) , a 1000 PLN różnicy to by mi spoko na paliwo wystarczyło :-)
Wysyłkowo to ja mogę od Towersa lub Nowarta kupić ( mam swoje lata i bagaż doświadczeń ) taka mała reklama dobrych i tanich sprzedawców :-)
Canon EOS 40D body tylko 2639 zdjęć! (2806429967) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A co myślicie o tym?
Fakt kupiłam powyższe lustro. Sprzedawca zgodził się na moje warunki. I dodatkowo udało mi się wynegocjować cenę na 1550zł. Sprawa śmierdziała mi ze względu na przebieg aparatu a nie oszukujmy się C 40D nie jest aparatem pierwszej nowości i zastanawiało mnie skąd taki mały przebieg. Uprzejmy pan powiedział, że używał go jako aparatu zastępczego a później leżał po prostu na półce, gdyż ma 2-3 inne aparaty.
Aparat nie ma żadnych wad, poza tym obtarciem na klapce lampy. Ogólnie jestem bardzo zadowolona, ale po przeczytaniu tego tematu, zaczęłam się zastanawiać czy aby wszystko jest w porządku :-|
Kupiłaś? Działa? To o co chodzi? W razie czego sama możesz sprawdzić przebieg.
stawiam że nie jest lewy i że jest OK
dlaczego ? przeczucie :D
a tak serio to :
- nick sprzedawcy sugeruje że ma coś wspólnego z fotografią
- sprzęt jest porządnie sfotografowany (sprzedawcy "lewych" sprzętów raczej nie robią takich zdjęć)
- na oko aparat jest bardzo zadbany
- sprzedawca umożliwiał odbiór osobisty i testowanie z kilkoma swoimi obiektywami (czyli ma coś wspólnego z foto)
- masz pełen komplet z pudełkiem, instrukcjami, przewodzikami - "lewe" trafiają się raczej same korpusy
ciesz się nabytkiem bo dwucyfrowa pucha to fajna rzecz :)
CANON EOS 6D BODY, BCM, NOWY!!! (2854672626) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nie kumam czaczy, 24-105 są już reglamentowane czy wychodzą zdecydowanie taniej z 6d ???
być może ktoś się bał chińskich sztuk których jest już pewnie więcej w naszym kraju niż japońskich ;)
CANON 24-105 L F4.0 -KUBEK- IDEALNY NA PREZENT!!! (2870284980) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.