Ok.
To zostało jeszcze trochę miejsca. Gdybyś Zbyszko zrezygnował a więcej chętnych by nie było to chętnie się z kimś zabiorę. Nie ma sensu gnać w pojedynkę.
Wersja do druku
Ok.
To zostało jeszcze trochę miejsca. Gdybyś Zbyszko zrezygnował a więcej chętnych by nie było to chętnie się z kimś zabiorę. Nie ma sensu gnać w pojedynkę.
:D U mnie się wyjaśniło, w sobotę jadę z Wami :D
Będę jechał z Orzesza, więc jeśli od tej strony są chętni mogę zabrać, aczkolwiek nie wracam po spotkaniu do Orzesza. Moje pytanie, gdzie w Katowicach się spotkamy?
No to do zobaczenia jutro:) o 8:00 rano na BP. Ja myślę ,że najrozsądniej będzie zobaczyć ,kto jakim samochodem będzie i upchnąć się na 2 czy tam 3 samochody ,bo po co ktoś ma jechać sam, jeżeli zbieramy się w okolicach Rybnika.
No to do jutra o 8:00na BP :-)
Oj trochę Wam zazdroszczę, ale nie mógłbym sobie wybaczyć niewykorzystania takiej pogody na budowie :D Czekam na Wasze fotki.
Udało mi się nie zabłądzić w Czechach, widoki ogólnie bajeczne, szczególnie od granicy do Głubczyc. Zdjęcia już mniej bajecznie, bo nie miałam siły się tyle zatrzymywać co by oczy chciały :D
Do zobaczenia jutro, mam nadzieję, że nie zaśpię ;-)
Dzięki za spotkanie chłopaki!!! :)
Teraz nic, tylko zrobić coś na większą skalę!
I może gdzieś ciut dalej od Was, żeby było bardziej fair z dojazdem :D