http://forum.nikoniarze.pl/showpost....03&postcount=6
?
Wersja do druku
Melduję, że zaraz wyruszam po odbiór sprzętu oraz gadżetów z "cyfrowe".
Sprzęt sprawdziłem, odebrałem, sfotografowałem. Za półtorej godziny ruszamy. Zdjęcia położę późnym wieczorem.
Super. Fajnie, że się udało zrealizować marzenie chłopaka :)
Ostatkiem już sił, obiecuję zaraz coś napiszę i pokażę. Teraz powiem tylko krótko: Artur był bardzo bardzo zaskoczony, a Jego radości nie da się opisać. Za moment coś położę, a resztę - obszerniej już weekendowo.
Serdeczne podziękowania dla forowiczów od Artura i od fundacji.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Około 18tej dotarliśmy na oddział, po chwili weszliśmy do pokoju gdzie leżał Artur. Był kompletnie zaskoczony i nie miał pojęcia o co chodzi i czego od chcemy. Żeby odrobinę wyjaśnić przeczytałem poniższy list, który Artur również dostał od nas w formie pisemnej:
Drogi Arturze!
W imieniu osób które postanowiły zmaterializować Twoje marzenie chcielibyśmy przekazać Ci sprzęt fotograficzny.
Inicjatywa wyszła z Forum użytkowników aparatów marki Canon "canon-board.info" przy bardzo aktywnym udziale kolegów z Forum użytkowników sprzętu marki Nikon "nikoniarze.pl" oraz pomocy kolegów z Forum użytkowników systemów Minolta KonicaMinolta SonyAlfa.
2 września akcję wypatrzył i poderwał do boju kolega Chris_11 z canon-board, następnie aktywną organizacją zajęli się koledzy Gietrzy, Dinderi, Rycerz oraz szczególnie pomocny kolega Clusca.
Akcja nie udała by się, gdyby nie wpłaty wielu fajnych osób, których tu nie wymienię. W zakupie sprzętu bardzo wspomógł nas sklep cyfrowe.pl który dorzucił swoją cegiełkę w postaci specjalnego, okolicznościowego upustu.
Arturze, życzymy Ci przede wszystkim powrotu do zdrowia, ale także wiele radości z nowego sprzętu. Wierzymy, że umożliwi Ci on głębokie wpadnięcie – jak przysłowiowa śliwka w kompot – w pasję fotografowania. Chcielibyśmy aby nasza akcja ułatwiła Ci wyrobienie własnego spojrzenia na świat, patrzenia przez wizjer aparatu, nie ważne czy to jest Canon, Nikon czy Sony. Od tej chwili masz już aparat, teraz niech on przestanie się liczyć, a najważniejsze będą TWOJE ZDJĘCIA.
Wszystkiego najlepszego! :-)
W imieniu forowiczów – Marciing, mjr oraz iREM.
Gdańsk 30 września 2010.
I na koniec dyplom od Fundacji:
oraz zdjęcie tego na co razem udało nam się zebrać chęci i pieniądze:
W imieniu Artura, który dziś na pewno prędko nie zaśnie ;-) dla wszystkich ogromne podziękowania!!! :-)
Świetnie :)
Widzę, że cyfrowe się postarało. Książki też od nich?
Wielkie brawa Panowie.