Również i ja mogę śmiało polecić TOWERSA.
Rewelacyjny kontakt i miła atmosfera zarówno przed transakcją jak i podczas naprawy gwarancyjnej realizowanej przez w/w sprzedawcę.
Wersja do druku
Również i ja mogę śmiało polecić TOWERSA.
Rewelacyjny kontakt i miła atmosfera zarówno przed transakcją jak i podczas naprawy gwarancyjnej realizowanej przez w/w sprzedawcę.
Trzeci zakup u Towersa i trzeci udany. Tym razem wzbogaciłem się o Samyanga 3.5 Fisha i pilocik do zdalnego wyzwalania migawki. Transakcja jak zwykle, czyli dobry kontrakt, wręcz pancerne opakowanie przesyłki oraz sprawdzone szkło. Przesyłka błyskawiczna. Sam towar oczywiście bez najmniejszego zarzutu.
Towersie, dziękuję Ci z całego serca za obsługę serwisową mojej 40D, która działa jeszcze lepiej niż wcześniej!
Jestem Ci winien pewnie niejedno piwo…
Polecę każdemu, kto spyta.
Mam nadzieję, że następny telefon dotyczył już będzie tylko zakupu kolejnych szkieł… ;)
Pozdrowienia także dla żony!
Co się będę rozpisywał... kolejny raz polecam :)
nie lubie i nie umiem pisać pochwał , no ale tym razem muszę . otóż:
forum maxmodels.pl zorganizowało zbiórkę funduszy na zakup sprzętu fotograficznego dla Ani , chorej nastolatki która marzyła o lustrzance cyfrowej.
Zbiórka poszła sprawnie i wkrótce mieliśmy niezbędne pieniążki na zakup. Rozmowy z canon Polska zakończyły sie niczym. poprostu ta firma a w zasadzie dział PR w momencie gdy sie dowiedzieli o co chodzi przestali odpowiadać na maile. Zaznaczam że nie chcieliśmy nic za darmo bo fundusze były już zebrane i gotowe. poprostu była prośba o jakiś rabat. cokolwiek od Canon. Niestety okazało sie że jakakolwiek pomoc doprowadziłaby te firmę na skraj bankructwa. nie to nie. mam nadzieję ze odpowiedzialne osoby z działu PR tej firmy są teraz z siebie dumne bo przecież uchroniły swoją firmę od jakże bolesnych strat finansowych. Wstyd Szanowni Państwo. wielki wstyd. mam nadzieję, że macie lustra w domu. to teraz przyjrzyjcie sie co tam widzicie.:twisted:
Tu do akcji wkroczył Towers. Mało że załatwił sprżęt w dobrej cenie, to jeszcze zrobił przegląd zerowy, sprawdził, wysłał gdzie trzeba. Wszystko na już i bez najmniejszych problemów. od siebie sam też dołozył piękny upominek dla chorej dziewczynki za co z całego serca mu dziekuję. Towers, powiem tak. Masz chłopie wielki talent do rzetelnego podejścia do interesów i to wiemy już od dawna, ale teraz wiemy, że masz też wielkie dobre serducho i zawsze można na Ciebie liczyć. Dzieki wielkie i oby te Święta były dla Ciebie równie magiczne jak są dla tych, którym sprawiliśmy tak ogromną radość.
Dzięki za transakcję i indywidualne podejście do sprawy! Zakupione kilka szkiełek w tym 35L, 15fish. Polecam!
Następne zakupy nowinek u Was! :)
Ja także polecam. Szybko, sprawnie, bezproblemowo i korzystnie cenowo! :)
To i ja napiszę zaległy komentarz. Rok temu zakupiłem 24-105 L i 430 EX II. Sprzęt nie tylko, że sprawny, ale i atrakcyjny cenowo, przesyłka szybka, dobrze zabezpieczona. Przede wszystkim świetny kontakt i widać uczciwość i chęć pomocy ze strony sprzedawcy, gdy pojawiają się pytania, niejasności (w przeciwieństwie do np. FotoIT).
No to i ja dorzucę kamyczek do tego ogródka;-) powiem krótko: PROFESKA. Poprosiłem o wybór najlepszej z kilku sztuk szkieł jakie TOWERS miał na stanie, przed wysyłką dostałem sample do zaakceptowania obrazka ze szkła, potem wysyłka błyskawica, cały czas bardzo dobry kontakt. Kupuje/zmieniam dużo i jestem pewnien,że nie był to mój ostatni zakup u tego sprzedawcy. POLECAM.