nie no... pytanie bylo retoryczne. musisz bardzo mocno wierzyc, ze udalo Ci sie piekniejsza polowe przekonac do "tapniecia w budzecie" :mrgreen:
Wersja do druku
Wiesz, można to zrobić na wiele sposobów (mowa o przekonaniu piękniejszej połowy). Jednym z nich jest podanie kwoty różnicy pomiędzy jednym a drugim body :) ale każdy z nas myślę ma na to swój osobny patent :)
Tak serio to mnie przekonał LiveView który przyda mi się w zdjęciech "przypodłogowych". Myślę że też niejedna osoba, która robi zdjęcia krajobrazowe (wiem że robisz świetne) doceni w trybie LiveView bieżący histogram.
Do poczytania subiektywny test z fotopolis (ale każdy test jest po części subiektywny...)
http://fotopolis.pl/index.php?n=6374
Jeśli ktoś już podawał link do tego testu, to niech to wywali...:)
- to skąd u nas są po ca.4000zł, czyli jak by nie liiczyć < 1100 EUR? :)Cytat:
Cena testowanego aparatu w Europie ma się kształtować na poziomie około 1300 euro
uuuuu.... Fotopolis dało ocenę 4/6. uuu... nie wróżę 40-ce kariery w Polsce ;-). Choć po cześci zgadzam się z nimi. Przy D300 czterdziestka wygląda jak aparat półtorej klasy niższy, mam na myśli "wyposażenie" aparatu. Canon zdecydowanie nie przewidział poczynań Nikona, co temu na pewno się udało.
chcę tylko zobaczyć ocenę D300 fotopolis uwzględniającą cenę..