MM ciekaw jestem co będziesz pisać za jakiś czas o serwisie Nikona.
Wersja do druku
MM ciekaw jestem co będziesz pisać za jakiś czas o serwisie Nikona.
Jak na razie napisane jest że zlecenie zakończone. Sklep zrzuca na serwis a serwis na sklep. Szybciej bym pojechał i odebrał sam ale szkoda kasy. Będę walczył dalej i jutro ostro pisał bo to już kpina
Pewnie o to, że większość ludzi tak bardzo narzekających na serwis danej firmy ucieka do innego systemu myśląc, że tam będzie lepiej ;)
A niestety w tym przypadku trawa u sąsiada wcale nie jest bardziej zielona niż u nas :mrgreen:
Tak no to pewnie był argument dla zmiany sprzętu heh. Nie zmieniłem systemu.
Ja to się zastanawiam dlaczego przetrzymują naprawiony sprzęt i zwalają jeden na drugiego tzn sklep na serwis a serwis na sklep. Może jednak nie działa tak jak powinien i zwlekają z wysyłką. Ja chyba zaczne ich straszyć bo po dobroci nie ma co
Chodzi o to:
http://canon-board.info/showthread.php?t=69373
No i nadal nie rozumiem co do ma do rzeczy?
Zmieniam bo okazało się że lepiej sprawdza się sprzęt Nikona w mojej pracy.
Jak już całkowicie zmienisz system na Nikona to wpadnij tu za jakiś czas i napisz gdzie masz ich serwis. Z tego co czytam w necie to będziesz miał nam dużo do opowidania :)
Czytałem już o serwisie nikona więc tez wiem jak to wyglądam. Tam jest chociaż CPS ? czy jaki to tam skrót był więc może dzięki temu działa to lepiej , albo się tylko łudzę ;]