musisz w koncu wrzucic jakies gnioty, bo nudza te wychwalajace, lecz monotonne komentarze... ;-)
Wersja do druku
musisz w koncu wrzucic jakies gnioty, bo nudza te wychwalajace, lecz monotonne komentarze... ;-)
No ja zasadniczo też zaglądam regularnie i z przyjemnością... ale komentowanie chyba rzeczywiście mija się z celem ;-)
Ptaki mi się znudziły.
To koniec uwag.
;)
hehe no to ja sie przyczepie ;-)
- 1, 12 - zaciemne, rozjasnil bym je o ~1EV ;-)
- 5 super moment/kadr ale swiatlo kiepskie :/ wiec ogolnie slabo... fak chcialbym miec takie "slabo" :mrgreen:, na 13 juz znacznie lepiej ze swiatlem i to bym zostawil jako alternatywe dla 5
- 10 - przeszkada mi to czarne tlo... wali sie na biedna kaczuszke niebo ;-)
ale ogolnie milo mi tu bedzie wrocic na kolejna porcje "smakolykow" 8)
[QUOTE=Jac;289962]hehe no to ja sie przyczepie ;-)
- 1, 12 - zaciemne, rozjasnil bym je o ~1EV ;-)
- 5 super moment/kadr ale swiatlo kiepskie :/ wiec ogolnie slabo... fak chcialbym miec takie "slabo" :mrgreen:, na 13 juz znacznie lepiej ze swiatlem i to bym zostawil jako alternatywe dla 5
- 10 - przeszkada mi to czarne tlo... wali sie na biedna kaczuszke niebo ;-)
1 i 12 - zachod slonca , juz koniec dnia byl
5 wschod slonca
w 10 w tle jest las i tu tez byl koniec dnia
pozatym unikam juz zwyklego slonecznego dnia , staram sie dodac cos jeszcze tym fotkom oprocz tylko ptaszka :grin:
adamek , ale ja Ciebie nie zmuszam do ogladania tychskrzydlatych stworkow :)
Zdjęcia są rewelacyjnie chociaż sam gustuję w innych klimatach, nie mniej warto popatrzeć i pogratulować.
Fakt, że są piękne i masz także wiele ciekawych ujęć np. podczas "startu" czy jedzenia. A jaka ewolucja w porównaniu z tym jakie oceny na początku dostawałeś na tym forum :)
no ale jednak ciut za ciemno jest - jak dla mnie
spoko niech bedzie wschod tylko postaw ptaka w sloncu nastepnym razem :mrgreen:, to bedzie lepiej - zdaje sie ze snowboarder ma sporo ptaszkow o zachodzie/wschodzie slonca... nie w cieniu ;-), zajrzyj
Czekam na nastepne
nie nie nie.
mi chodzi o to.
Ze fajnie CI wychodzą zwierzaki --> z chęcią bym zobaczył jakieś np ssaki.
:)