Kolejny spacer po Cytadeli w Poznaniu.
102.
103.
104.
105.
Wersja do druku
Czy mogę zapytać skąd nick?
Sprzed kilkunastu lat z liceum :)
Tak mi się skojarzyło :) http://www.artcoup.com
Będę się cieszył, jak mój nick będzie się z taką jakością zdjęć kojarzył. Mimo że poglądy nie moje to reportaż świetny na tej stronie :)
Ostro. Jaki to obiektyw?
robson999 Canon 135mm 2,0L. Jest i ostro i szybko, coś czuję że nieprędko go odepnę ;)
113, 114 supr
117 podoba mi się
115 może jak było bardziej w lewo, człowiek zasłonił ten czerwony słupek za sobą :)
115 to było ekstremum, tylu ludzi przechodziło, że wisiałem z aparatem non stop żeby lukę znaleźć. Było też bardzo ciekawe starsze małżeństwo, niestety aparat wypatrzyli i już nie było frajdy bo całe naturalne zachowanie poszło gdzieś. Była też dziewczyna, która sprzedawała przejażdżki motorówką, niestety w tłumie przechodzących nie udało mi się jej upolować :)
Boogie na milosc Boska, czy Ty nigdy nie spisz?
Pies jak widac, nie przepada za paparatzi :)
Uwielbiam siedzieć w nocy i spać długo rano :) a psy mają nienajgorzej, kanapa chyba nie jest za twarda i poduszki do spania ;)
czasem spotykam ludzi na ulicy jak grają czy śpiewają i dokładnie tak jak piszesz jak juz zobaczą aparat to takie jak ustawiane wychodzi
Jak chcę zrobić zdjęcie bez pozowania, to udaję, że na czymś innym się skupiam, ale niestety nie zawsze się to sprawdza... A już przy znajomych nie ma szans ;)
119. Fajnie wyszło. :)
Cudowna galeria, a szkiełka pozazdrościć :) Osobiście jestem początkująca, to żadnych błędów nie dostrzegam - wszystko przyjemne dla oka. Czekam na nowości.
Naprawdę świetne foty!
Dziękuję za pochlebne opnie i czekam jeszcze na krytykę :twisted: To daje kopa, a szczególnie jak ktoś błędy wygarnie :)
119,pomysłowe,inne,fajne
Na razie widzę, że najbardziej podobają się zdjęcia zupełnie w biegu robione :)
Super fotki. A pieski jakie słodkie. Szczególnie ten ciułała. Doskonały z niego model :)
Dzięki, ciułała z racji tego że prawie nie widzi i niedosłyszy, na soczewkach w środku oka to nie odbicia tylko zaćma, jest dosyć łatwy do opanowania. Wystarczy zagwizdać i skupienie pełne, stara się ogarnąć z której strony go wołają. Na szczęście jak na ułomności które dopadły go na starość, Teodor radzi sobie świetnie.
Dziś zdjęcia robione przy okazji odwiedzin w hotelu dla psów, do ogłoszeń fundacji dla zwierząt.
121. Zandah
[url=https://www.flickr.com/photos/123441945@N05/[/url]
122. Zandah
123. Misia
by
124.
Z by
Jeszcze raz - jakie szkło? :shock:
Ty czekasz na krytykę, a moim okiem nie ma do czego się doczepić (może dlatego że jestem zielona). Haha, ale zdjęcie numer 122 szkoda, że jest ucięte tzn. pieska nie widać w całości, chyba że tak jest poprawnie.
Ostrość bomba, aż razi w oczy.
Dzięki, ale jak ostrośc razi w oczy tzn że przegiąłem z obróbka :lol:
125 śliczne ale szkoda prawej strony. Może w pionie?
Nie lubi psów, ale całkiem niezłe fotki.
Teraz jest okej co do tej ostrości ;) Miło się ogląda te pieski. W 125 racja, szkoda prawej strony, ale też nie może być ucięta. W końcu skąd wziąłby się ten "kabelek".
125. wczoraj przeglądałem wszystkie te zdjęcia na flickr, i miałem napisać że to jest super zdjęcie :)a dziś już tu jest
fajne zdjęcia
122 b, dobre.Szkoda tylko że łapy ucięte.
125 super, a jakby tak kolega zdecydował się na kadr pionowy uniknołby tego bałaganu po prawej:)
125 w pionie próbowałem, ale za ciasno mi się wydawało.
To z 1Ds II i 135L? Ładne zdjęcia piesków:)
Szczeniaki wszystkie przy samochodzie albo pod nim siedziały, tam miały pełno rzeczy do zabawy i trochę ochłody. Tak 1Ds II i 135L.
Dawno mnie nie było, nadarzyła się okazja także kilka zdjęć udało się zrobić. Będę wdzięczny za uwagi szczególnie co do kolorów, jasności. Zmieniłem laptopa, ekran powinien być lepszy ale nie mogę się przyzwyczaić do kolorów.
129.
,
130. Proszę o niekomentowanie kieliszka - był test przy pierwszych urodzinach: ksiązka, kieliszek, różaniec, pieniądze - wyszło zabawnie ;)
131.
132.