To możemy kiedyś spotkać się, pomacasz moje 85, a ja Twoje 135, ponieważ zastanawiam się nad zamianą 85->135 :)
Wersja do druku
znając nasze szczęście będzie to gdzieś pod Śnieżką ;-)
Ja nie dotarłem jak zwykle "coś" musiało mi wypaść :/
Ale chętnie wybrałbym się na jakieś spotkanie lub foto :)
Powiem szczerze, że było dość słabo, w ciągu półtoragodzinnej prezentacji pan Rafał poopowiadał o nowych bowensach gemini 500, travelpacku, trochę o nowych głowicach manfrotto, można było wszystkiego pomacać i właściwie to tyle...
ach jeszcze prezentował lampki diodowe dla kamerunów...
Planujecie jakiś wypad plenerowy w najbliższym czasie?
Byłby ktoś chętny na 1-2 dniowy wyjazd na zdjęcia w "opuszczonych" obiektach w Polsce (i może niemczech?). Transport auto/pkp (zależnie od miejsc).
gadget ja z chęcią, ale w niedziele, bo w tygodniu pracuje a sobota na uczelni;)
Witam serdecznie,
może ktoś miałby ochotę wybrać się na Wrocław trochę popstrykać. To co mnie interesuje na wstępnie to nocne fotki, głównie architektura. Proponuję spotkania pon-czw, tak po godzinie 20-21. Co do miejsca to jestem otwarty na propozycję. Chciałbym poszukać mniej znanych miejsc, śródmieście, trójkąt, itd... ale możemy zacząć, także od okolic rynku (jatki, psie budy itd...). Jak coś służę pojazdem.
Zawsze w 2-3 osoby raźniej, szczególnie w nocy ze sprzętem ;).
ja na takie wyjście zawsze chętny jeśli tylko czas pozwoli;)
Dokładnie kiedy jeszcze możemy złapać kolory nieba :)
Ja chętnie się wybiorę :)
Jasne w takim razie może być 19, a nawet trochę wcześniej. Proponuję pierwsze spotkanie w środę lub czwartek (25-26.04). Możemy się ustawić gdzieś w okolicach rynku. Chętnych proszę o dopisanie się na wybrany dzień. Wybierzemy termin, który większości odpowiada.
Wole czwartek bo dopiero co wróciłem ze zlecenia i ręka jeszcze nie utrzyma aparatu ;)
nie mogę zagwarantować czy będę, ale środę mam zajętą na pewno:)
A w czwartek z dużym prawdopodobieństwem bym się pojawił;)
W takim razie proponuję spotkanie jutro o ~19:00 np. na Placu Teatralnym, koło Zielonego Koguta (tuż opok Opery Wrocławskiej - ul. Świdnicka). Kontakt do mnie 506036348, Bartosz.
No i **** dopiero odgruzowałem się z roboty :/
Kurcze dopiero przeczytałem wiadomość:(
I tak zostałem wystawiony ;/
No nic może następnym razem się uda. Co do komunikacji via forum to też to trochę mało wygodne i skuteczne jak się okazało.
Hej, jestem z wrocka, na forum może mało piszę ale dużo oglądam i czytam, bo jak na razie się uczę i chętnie bym się z jakąś grupką w plener wybrał, szczególnie wieczorową porą.
Może jakiś wypad w plener ?
Ja mogę od czwartku na chwile się gdzieś wybrać, zrobię sobie małą przerwę od obróbki kotleta ;)
Ja również się chętnie na plenerek piszę.
To ja zaproponuję czwartek 24-05, 19:30 na Placu Teatralnym. Co Wy na to, pasuje ?
Tylko proszę o potwierdzenie osoby, które się wybierają -> bo ostatnio z 20 minut straciłem na czekanie ;?. Kontakt do mnie 506036348, Bartosz.
czwartek jak się uda to będę...
w weekend autoshow ktoś się wybiera?
Głupie pytanie ... gdzie jest plac teatralny? :P
Hehe wiem wiem idę poszukać w google ;)
tam gdzie teatr ;-) tyle że lalek ;-)
W czwartek niestety już się umówiłam, więc nie dam rady.
@tojacc jaki autoshow?
mnie na pewno nie będzie - jutro mnie nie ma we wro.
Znowu mi się nie uda... do końca tego tygodnia nie uda mi się wyrwać ;/
Drodzy Państwo, kolejne podejście ;) Jutro (29-05) 19:30, Plac Teatralny.
A może nie jutro, a środa??:) bo ja jutro na pewno nie dam rady:(
Póki co ja i xsardas jesteśmy ustawieni na jutro. Jak dla mnie środa też jest OK.
Jak będziesz w środę na 100% to możemy próbować przełożyć. To jak ?
ja w środę bym był na 100%;)
A jak xsardas ??
No mi też jak na razie pasuje we środę więc nie ma z tym myślę problemu :)
czyli ustawieni jesteśmy na środę;)
Ktoś jeszcze przyjdzie?
To ja się też pojawię :smile:
Nie może być :D nagle tak wielkie poruszenie? ;)
Czyli jutro (środa 30.05.12), która godzina ? ja koncze pracę koło 18.30-19.00 i chętnie się pojawię.
Mysle, ze tak, także do 19.30 na placu teatralnym. Do zobaczenia !
No to jesteśmy ustawieni... nareszcie! ;)
3 foty ze środy za pół roku wywołam, tak jak było ustalone ;-)
a tu plan na niedzielę:
https://www.facebook.com/events/3678...n_user_invited
Jak mi z jakichś powodów odpadnie niedzielna sesja to się pewnie pojawię :))
Będzie ktoś na dzisiejszym spotkaniu??