witam w klubie nie pijących, zdarza sie raz na ruski rok ale czesciej mozna minie zobaczyc z shakerem niz z pintem, zrób warsztaty podepne sie :D
Wersja do druku
witam w klubie nie pijących, zdarza sie raz na ruski rok ale czesciej mozna minie zobaczyc z shakerem niz z pintem, zrób warsztaty podepne sie :D
oooo warsztaty to jest idealna myśl :) chętnie bym zaczerpnął informacji od Ciebie :D
dawaj cos rozkminimy, ja wezme totalnych amatorów na siebie a ty tych bardziej profi i moze być spoko ?
Lądek Zdrój? Czy jakaś inna miejscówka? Jeśli by to miało być na weekend to postarałbym się dojechać. Z tym, że ja proszę o przydzielenie do tej grupy bardziej pro... ;)
Ostatnie zdjęcie zostało zdjęciem dnia na Flickr: [ *Explored] Ula | Flickr - Photo Sharing! :)
Ten ostatni portret 99 - na jakiej przeslonie robiony?
100 robione 50mm? Fantastycznie trzyma kontrast:)
czemu ja cie na ulicy nie moge spotkać nigdy :D i jak ty trafiłeś te słońce? ostatnimi czasy leje całymi dniami
czasem jak widze że temat panasa znowu dostał nowe fotki to nie chce wchodzić żeby nie wpędzić się w kompleksy
Pierwszy raz tu trafiłem i z wielką przyjemnością przejrzałem od deski do deski. Nie pozostaje mi nic innego jak przyłączyć się do "ochów" i "achów". Na pewno będę zaglądał.
Ależ to bardzo delikatne !!! Fąfastyczne :lol:
Nprawdę podoba mi się
Seria "Takie tam..." robi wrażenie niesamowite. Bardzo subtelne.. bardzo smaczne :)
Niesamowita modelka. 98 niby zwykły kadr ale przyciąga swoją naturalnością.
Bardzo sympatyczne te ostatnie :)
109.
Robimy obiad a chciałem przetestowac nowy patent z obróbką - w sumie zdjęcie z edycją ok. 3 minut :)
U by chris panas, on Flickr
Świetne foty . Gratuluję.
Super kard i ciekawa obróbka. Zastanawia mnie jedno, czy zdjęcie nr 109 wykonywane jest na zastanym, czy przy wykorzystaniu np blendy, lampy? :-)
teraz uchyl rąbka tajemnicy na temat tej szybkiej obróbki :D wygląda świetnie!
Fotka nr 109 niewidoczna :cry:
Ostatnie widziane na Flickr dzisiaj. Tradycyjny opad szczeny.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Rób warsztaty! Nawet odwiedzę Londyn!:)
Ja też byłbym chętny :)
To ile jest juz chetnych?
+1
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
To co z tymi warsztatami ? ;) ja również się przyłączę. Pozdrowienia z Greenford
No prosze i juz wiosna
Nie ma co, fajnie sie bawisz z tą 85
No i po raz kolejny żałuję że nie jestem Londynie.... Super foty
Lubię ten temat :)
Ile tych osób już jest chętnych na warsztaty? - jbc proszę o dopisanie mnie do listy.
Fotki - super :)
jakby warsztaty były w Polsce to bym się zapakował w samochód i pojechał ale Londyn to już daleko ...... - ale staram się naśladować z forum
Super fotki .. to takie ... proste wystarczą dobre szkiełka i jeszcze lepsze oko. Będę tu zaglądał.
#248 WTF ?:) Proszęęęę nie psujcie tego pięknego wątku .. uwielbiam oglądać portrety autora tego wątku, a tu taki koszmarek .. hmm