Jasne, że tak :-)
Pisze się jak najbardziej :-)))
Smyczy kupię kilka ;-) Tak na wszelki wypadek ;-)))
Wersja do druku
Jasne, że tak :-)
Pisze się jak najbardziej :-)))
Smyczy kupię kilka ;-) Tak na wszelki wypadek ;-)))
Wszelkie deklaracje w tym watku jak i PW do Diodaka mozecie sobie narazie odpuscic... Nie ma to teraz sensu i nikt nie bedzie tego potem przepisywal...
Za to przegladajcie forum przynajmniej raz na tydzien. Niedlugo sie tu pojawi watek dotyczacy nowych serii identyfikatorow i smyczy, cen i calej procedury zamowieniowo/platnosciowo/cierpliwosciowej ;)
KuchateK zadeklarował pomoc techniczną i wykona wygodny formularz dzięki któremu będzie można samemu online zamawiać ID i smycze i jeszcze wypluje kwotę do zapłaty ;)
niech jeszcze jakis browarek wypluwa, ot co ;)Cytat:
Zamieszczone przez Diodak
A skoro już o browarkach - Diodak, na jakie konto przelewać Ci wyrazy uznania "na browarka" za załatwianie ID? ;) To samo, co przelewy za ID?Cytat:
Zamieszczone przez nastier
Już z tymi uznaniami to nie przesadzajcie :D... ale jakby ktoś miał chęć to numer konta ten sam ;). Dzięki.Cytat:
Zamieszczone przez Michal-Czuba
No wlasnie :P Dlugo robi, znika bez znaku zycia... Eeee... :mrgreen:Cytat:
Sorry Diodak to znów ja. Wiem że jestem upierdliwy jak stary komar ale mam kolejne pytanie. Masz jakieś potwierdzenie, że wydrukowali już wszystko ?Cytat:
Nic się nie dzieje kami74, juz odpowiadam a raczej przypominam ;). Identyfikatory były już gotowe w poniedziałek mieli tylko dodrukować dane forumowiczów, ale do tego potrzebowali poprawionego pliku z danymi. Pliczek wysłałem w nocy z poniedziałku na wtorek a gość przez telefon powiedział, że zrobią to w ciągu jednego dnia. Do końca tygodnia identyfikatory powinny być u mnie :).Cytat:
Zamieszczone przez kami74
Może to dziwne ale drukarnia wyrobiła się w terminie :mrgreen:. Dzisiaj przyszła paczka z identyfikatorami - rodzinka odebrała. Ile zdołam zapakować plakietek na weekendzie w przerwach uczenia się tyle wyślę. W pierwszej kolejności do tych co wcześniej zamówili, a resztę w następnym tygodniu ;).
Czyli razem z kolega Algierem jesteśmy pierwsi w kolejności :D Bomba, normalnie jak dostne ID w przyszłym tygodniu to sie uwalę ze szczęścia:twisted: Za zdrowie Diodaka oczywiście ;)
moze przekonali sie, ze mimo niewielkiego zysku, moze to byc zamowienie stale ;)Cytat:
Hip Hip huraaaa ;) Czekamy :P
Zaangażowanie godne stachanowca :wink: , pamietaj, że nauka jest najważniejsza. :pCytat:
Chyba jeszcze kilka dni wytrzymam ;)
Prosze zaczac pakowa alfabatycznie :) To sie zalapie w I turze :)
Ja może też ;) Ciekawe ile już zapakowane :smile:Cytat:
Zamieszczone przez iczek
Panowie mamy problem :mrgreen:. Nie mogło sie obejść bez żadnych trudności i w identyfikatorach nie wycięli otworków na łańcuszek/smycz. Oczywiście w zamówieniu stoi jak wół że mają być otworki, ale co tam, kto by to czytał ;). Muszę im odesłać całą paczkę :| mam nadzieję, że odeślą do końca tygodnia, bo koperty już czekają tylko pakować i naklejać adresy ;).
O ja p......... Toz to jakieś fatum jest :shock:
przeżyjemy, cierpliwośći nigdy zadość :D
Ale ja chciałem bez dziurki !!!! :> Qrde ... Mam nadzieje że bez dziurki będzie :D:D:D Bo szkoda dziurkować lepiej w coś to włożyć ... Takie fajne są do identyfikatorów na smycz :]
Witam!
Czy możnaby zamówić jeszcze identyfikator czy już sprawa jest definitynnie niestety zamknięta?
Przelew może pójść jeszcze dzisiaj z banku internetowego
PLEASE
Przeczytaj zanim napiszesz... :roll:Cytat:
Zamieszczone przez Kaiser
Widziałem, że w temacie jest zamknięty, ale stronę wcześniej jest napisane, że paczka i tak wraca do drukarni, więc... możeby można druknąć :)
Zapisy skończyły się już dość dawno. Trochę wcześniej jest mowa o tym, że (z dużym prawdopodobieństwem) będzie trzecia tura, więc wówczas będziesz miał szansę.Cytat:
Z tego co napisał Diodak wynika, że JUŻ WYDRUKOWANE identyfikatory wracają do drukarni tylko do dziurkowania.
Wiem, ale myślałem, że może da się coś zrobić.
TRZECIĄ turę popieram !
Jak myslicie? Po czwartej tez sie znajdzie jakis "ja tez bym chcial" a potem jeszcze cala setka takich na cala serie? :twisted:
Qrde nie mógł sobie każdy sam zrobić dziurki dziurkaczem?:> Już byśmy je mięli w naszych łapkach ... A ja NIE CHCE DZIURKI ! ! ! :P
Dla Ciebie bez dziurki tak jak chciałeś... specjalnie odłożyłem, ale wyślę razem ze wszystkimi na weekendzie ;).Cytat:
Zamieszczone przez PatriX
Gadał dziad do obrazu.... :razz:Cytat:
Jeśli masz chłopie jakiekolwiek pojęcie o druku to nie pisz takich rzeczy i nie dręcz Diodaka :) Przecież wiadomo, że drukarnia się nie bawi w pojedyncze egzemplarze!
No i mega wypas :D:D:D Dzięki wielkie Diodak :mrgreen:Cytat:
Diodak. nie pamietam czy zamówiłem przesyłkę "poleconą" czy nie... jeśli nie polecona to proszę o polecony. Koszty oczywiście zwrócę... napisz tylko jaką opcję wybrałem, zebym wiedział czy dopłacać i ew. ile. może PM ? z góry dzięki ;)
Z pewnością ! :)Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
Dwie tury minely, ok 3 setki ID wydane a ja jeszcze nigdy, nikogo nie widzialem na zywo z takim ID (nie liczac siebie w lustrze)... Czyzby Warszawa za mala/za duza byla? ;)
Na codzien chodzisz z tym na szyji :?: :shock:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Ja widzialem raz na zlocie CB ;)
Cytat:
Zamieszczone przez Błajo
Nie... kukam tak przy roznych masowych okazjach jak widze solidniejszy aparat (za kiepski onanista ze mnie i z daleka nie rozpoznaje czy Canon czy insza firma) u kogos w reku.
Hmmm, solidniejszy... czy 350tka sie nadaje? ;)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
chodzi o czerwona obraczke
...LUB BIAŁY KOLOR SZKŁA :)Cytat:
Zamieszczone przez GaGacek
To jest malo pewne kryterium.Cytat:
Zamieszczone przez b'Art
Przyklad - biale szkla NIE od Canona:
http://img128.imageshack.us/img128/3358/mi15gf.gif
http://img234.imageshack.us/img234/4682/mi29qm.gif
http://img114.imageshack.us/img114/4200/mi36uz.gif
http://img227.imageshack.us/img227/310/mi44vz.gif
http://img148.imageshack.us/img148/3074/mi59mg.gif
[QUOTE=piotrek1]To jest malo pewne kryterium.
Przyklad - biale szkla NIE od Canona:]
eeeeeee Soligora każdy pozna.. nie o tym mowa... mowa o TYM białym szkle :)
Witam!
Czy kiedys bedzie kolejna tura ? Chciałbym sobię kupić takie cos :D
Pozdrowienia!
A czytasz, czy tylko piszesz?
Witam!
Przepraszam, żle się wyraziłem... Chciałem sie spytać czy będzie kolejna tura. Chyba nie fajnie zaczeło sie układać mi na forum :roll:
Pozdrawiam
odpowiedz jak wyzejCytat:
Zamieszczone przez Zakk Wylde
Post parę stron wcześniej http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=199
:)
na jakim etapie są ID? :)
przyłączam sie do pytania marlona. Czy już z dziurkowni wróciły ?
Ja pierdziu.. ;-)Cytat:
Zamieszczone przez kami74
Troche podziwiam Diodaka za anielska cierpliwosc..
Ja rozumiem ze kazdy wylozyl jakas kase i pilnuje swojej inwestycji,
ale dodatkowo wydaje mi sie ze dla niektorych identyfikator bedzie
chyba wazniejszy od paszportu czy prawa jazdy ;-)
Przekazujac znak pokoju - pozdrawiam,
Parteq
mnie już ciekawość zżera jak to wygląda :D