zawsze twierdzę, że jak kobieta kobiecie przywali to już nie ma co zbierać :lol:Cytat:
Zamieszczone przez alahari
Wersja do druku
zawsze twierdzę, że jak kobieta kobiecie przywali to już nie ma co zbierać :lol:Cytat:
bo one torebka wala... modliszki! :-)Cytat:
Zamieszczone przez bebop
a co one w tych torebkach nosza, to glowa mala :twisted:
my sie ty w stopkach wychwalamy jakimis Lkami a gdyby taka baba miała by wypisac co nosi w torebce to by nie było gdzie... podpis ma jakiś limit wogole? :twisted:
do 30 szminek i 10 podkladow :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Venio
A ja napisze tylko tyle. Jak ogladam Wasze zdjecia to juz mam kompleksy, a co dopiero bedzie w lipcu?
Czapki z glow.
To może i ja. :)
Jedno z moich najnowszych i najbardziej ulubionych - z tego tygodnia. :)
http://www.164.pdh.pl/gallery/I_0023.jpg
Potestuj.Cytat:
Zamieszczone przez Venio
Uzytkownicy chyba maja jakis limit. Uzytkownicy-inaczej (Admin i Moderatorzy :roll: ) chyba nie maja limitu.
Thorin jest kobietą?? 8O :lol:Cytat:
Zamieszczone przez bebop
Cytat:
wydaje mi sie alahari, ze bebop mial na mysli to ze pojechalas po kobiecie ze zdjecia, bebop zdaje sie zna moja plec :mrgreen:
Po kobiecie nie smiem ;) Pojechalam po zdjeciu, które nawiasem mówiac jest calkiem całkiem ;)
A w ogóle to widze ze tu sami szowiniści, okropne ;> Sami byście pewnie skorzystali z usług pani, która w torbie nosi 30 szminek i 10 podkładów - taka pani nazwywa sie wizazystka ;)
Hmm widziałem takie panie w jednym miejscu w Genewie... przynajmniej sprawiały wrażenie jakby miały w torebkach takie rzeczy.. następnym razem spytam czy potrafią wymówić słowo "wizażystka" :mrgreen:Cytat:
Jak zapłacisz to nie takie rzeczy ci wymówią :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez muflon
tak. jak Kopernik była to Thorin to już krótka piłka :lol:Cytat:
akurat. :lol:Cytat:
no. przecież ja cały czas o tym. i nie ma że boli...Cytat:
Eee, w Genewie to chyba nie problem... ;)Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Jak o zdjeciu skoro o kobiecie ;PCytat:
Zamieszczone przez bebop
Widzisz, tu się właśnie o tą końcówkę rozchodzi :-) O ile samo słowo "wizaż" to jak najbardziej, i to z odpowiednim akcentem, ale takie połączenie tutaj to coś jak "stół z powyłamywanymi nogami" :-)Cytat:
...a że na zdjęciu to mały szczegół... :lol: zresztą - Alahari - bez czarowania, bo za stary jestem ;-)Cytat:
Zdjęcie jak zdjęcie , ważne iż w obu przypadkach jest co fotografować :grin:Cytat:
Jak tak patrzyłem na te wasze zdjecia to zacząłem się zastanawiać czy ja mam jakieś w miare udane zdjecie na koncie.. Według ocen ludzi na plfoto to się najbardziej podobało Chociaż ja najbardziej lubie to
Widzę konkurencja stonkowa :>
Każdy by chciał wygrać coroczny konkurs:mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
A ja bardzo lubię to zdjęcie:
http://www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=524023
a to jego zmutowana, albo tez zePSuta wersja B&W:
http://www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=487240
pozdrawiam
teraz jak przeglądałem zdjęcia z Pienin, to sobie przypomniałem, że ta mnie jakoś urzeka:
najbardziej znana sosna w polsce :)
niestety ale juz nie istniejaca sosnaCytat:
Zamieszczone przez thorin
no co Ty??!?Cytat:
Zamieszczone przez FOTOGRAF
w maju jeszcze stala? cos sie z nia stalo???
w maju? w sierpniu robiłem to powyższe zdjęcie i była. nic nie słyszałem, że coś się z nią stało.Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
bonzai, nie sosna :-)Cytat:
mi to sie podoba ale wiem ze nie powinno byc z robione gory ......
:lol:
Pozdrawiam
Załącznik 415
Hmm, dziadek mi przypomina szachistę z "Geri's Game" Pixaru :)Cytat:
Zamieszczone przez Dzygit-Dublin
podobno po jakiejs burzy ze strosci sie zlamala albo spadla gdziesz czytalem o tym chyba onet albo wp a moze to nie o to chodzi?
mowimy o tej samej sosnie FOTOGRAF ? ta znajduje sie, poprawcie mnie jesli sie myle, w kroscienku, nad dunajcem, tam gdzie janosikowa jama byla :) oczywiscie wedle roznych podan i filmow mozna sie sprzeczac :)
Załącznik 417 To i ja się chciałem dołączyć. Witam po małej przerwie wakacyjnej :)
o tej sosnie:Cytat:
tak w sumie to faktycznie jest w Kroscienku
oj żeś zafiltrował to niebo...Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
szara i brzoskwiniowa polowa :-) szara musiala, bo duzy kontrast byl. a brzoskwinka to jedna z prob z kolorem. chyba najciekawszaCytat:
Zamieszczone przez bebop
I jeszcze to mi sie bardzo podoba. Ze względu na trudność i radość jaką miałem z wykonania zdjęć z tego koncertu.
I jeszcze to. Chociaż nie jest idealne technicznie ale jest jakaś akcja.
A ja jeszcze to.
Pozwalam sobie wrzucić dwa, bo sa z kompletnie inneych beczek. :)
http://www.fotoforum.pl/gallery__ViewPhoto/photo_id/359
To pojechałeś. Tytuł jak na plfoto: samotność :>
Jak wszyscy dorzucają, to i ja: tym razem całkowita staroć (z mojego pktu widzenia) http://www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=277076
A nie jak na plfoto wcale.
Wbrew pozorom - praca była pod tym kątem planowana.
A może bardziej sztuka by była, gdyby była tam angielska sentecja?
Właśnie znalazłem piękny podpis pod zdjęciem na plfoto: "późnoletnia zaduma nad przemijaniem czasu...." :lol: rzeczywiście szkoda, że nie po angielsku ;)
czy ten wątek jest ciągle o tym samym o czym był na początku?? :D bo wszyscy juz pokazali po 10 swoich najlepszych prac ;) zaraz sie zrobi z tego osobna galeria :D tylko tytuł wątku przydało by sie zmienic :D
Od dłuższego czasu śledzę te forum nałogowo codziennie :), nie często zabieram głos, wiele się z niego uczę. Fotografuję wybitnie amatorsko, w związku z tym podchodzę do swojej twórczości z wielkim dystansem. Proszę o wyrozumiałość. Poniższa fotka jest z wakacji, jeżeli przesadziłem z ramką to "wyprostujcie" mnie :)
No, przesadziłeś. Zarówno z ramką, jak i z tym białym obramowaniem fotki.
Bo fotka sama w sobie sympatyczna...jednak to coś dookoła psuje wrażenie IMHO.
Ja podobnie jak wielu przedmowcow ... wrzucam to co ostatnio podoba sie najbardziej ogladaczom moich zdjec :)
Ooo, widzę - Łeba? Czemu tak pusto?
BTW. Byłem tam 6 dni później :>