Również dziękuję wszystkim za towarzystwo, a przede wszystkim Michałowi za udostępnienie studia
Wersja do druku
Również dziękuję wszystkim za towarzystwo, a przede wszystkim Michałowi za udostępnienie studia
ooo... jak będziecie mieli chwilkę to poproszę moje foty z "białą lufą" na barmanpl@gmail.com :)
Pozdr.
Co za lufę mieliście? ;) W ogóle to wklejcie tu parę strzałów :)
:mrgreen:
Pozdr.
Ruch jak na Pietrynie :mrgreen: Nawet Michał w biegu ;)
Doszedlem do wniosku, ze 20d i jego wyswietlacz sie juz nie nadaja do niczego - na wyswietlaczu kicha, na kompie zyleta :)
To już lepiej tak niż na wyświetlaczu żyleta a na kompie kicha :D
Pozdr.
Jak bede mial maila od zuzy i moniki podesle wam zeby dziewczynom slac foto. Generalnie tutaj mozna wrzucac "cos" , ale ( przynajmniej jesli chodzi o zuze ) prosila zeby wpierw jej wyslac przed publikowaniem :)
backstage :
Hahah, ********y backstage :) Studio wygląda świetnie, żałuję, że mnie tam nie było :)
autentycznie fajne studio,jest gdzie zaparkować samochód i w ogóle milutka obsługa,pewnie jeszcze skorzystam prywatnie nie raz z usług Michała .
ide zaraz moczyć swoje "dzieła" :razz:
To ja też mam jeszcze 2 foty... przekombinowane :D
Pozdr.
no to teraz pokazywac co kto splodzil ;]
dopiero wstałem...wczoraj na arenie z "aniolami" troche sie "zmeczylem:J
Wczoraj, 21:46 #202
barman_pl
a propos lufy, podesle podesle rawy ale dzisiaj ciezka glowa.
Michal wielkie dzieki za udostepnienie studia, wszystkim za bardzo milo atmosfere, generalnie bardzo mile spedzona sobota..koniecznie za jakis czas trzeba powtorzyc:D
no i najwazniejsze trzeba sie zabrac za foteczki:-)
sie obijacie ;]
to ja zaczne
tu wieksze http://farm4.static.flickr.com/3528/...541ab334_o.jpg
I kto bedzie chcial po Tobie wklejac i probowac Cie przebic? ;)
Cos dodam niedlugo jak sie ogarne.
druga modelka mniej urodziwa :D przyznac sie kto to bo po nicku to ja juz nie wiem ;]
Hehe, nie ma jak anonimowy pasek do aparatu... ;) Ale swoją drogą zajebiście uchwycone odbicia Twojego ringlighta, zarówno w obiektywie jak i w aparacie. Obróbka koszmarna ;) Michał, wiem, że wolisz kobiety, ale nie musisz robić z porządnego faceta takiego wampira :)
No to i moja modelka:
I reszta z backstage:
normalne foty poszly do dziewczyn wpierw do oceny :)
a to jak ktos ma maile dziewczyn to zapodac je odrazu bo ja nie mam poki co ;]
Maile moze lepiej na priv?
ps. Dzięki za spotkanko.
Ja backstage'ów nie będę wrzucał, nie robiłem, nie znam się na reporterce :)
Mail do moniki: monika0103@wp.pl
i od razu zdjęcie :)
Oho i cos się kolory posypały :/
Aha robiłem w Cmyk zamiast RGB :/
Dzięki stary, pocieszyłeś mnie, bo ja w ogóle drygu do focenia modelek w studiu nie mam, kompletnie mnie to nie pociąga, ale cieszę się, że zdarzają się osoby, które całkiem odwrotnie - wolą to od reporterki, mojej kochanej reporterki :D
A co do samego zdjęcia - hmm... z ringlightem aż się prosi o en face, ale przy nie do końca symetrycznej twarzy nie wygląda to tak dobrze jak mogłoby. Zdjęcie trochę szerszego kadru byłoby wskazane. To takie moje dwa grosze, choć nie byłem więc może nie powinienem oceniać ;)
no co wy posneliscie czy co z tymi fotkami :D
dobra to ja tam wrzucam
btw generalnie wszystko poszlo ok , chociaz mialy focic 2-3 osoby i zmiana ale tak jak myslalem , takiego stanu nie da sie osiagnac :D , a no i pamietajcie gadac z dziewczynami , rasia tu , rasia tam , nozki szerzej :D , generalnie wspolpraca. O ile zuza juz ma na koncie jakies doswiadczenie to monika w studio byla pierwszy raz wiec jak taki gang z aparatami ja dopadl , latwo jej nie bylo ;] , ale chyba dala rade.
a no i jakas 5d2 zostala , jakies szkielka ale to rozumiem ze zbedne wiec dzieki za wsparcie :D
mail do zuzy : zuuzii007 @ wp.pl
własnie siedze nad odbitkami ,dość ciężko mi to idzie, ale powinno coś się wybrać do prezentacji forumowej.Może jutro coś podrzuce .;-)
to zes chlopie zawyzyl poziom, kolorki super z tej"piateczki".
I ode mnie, ale oczywiscie slabiej nz chlopaki z piątek :)
Drodzy moi, nie dajcie się uwieść mitowi, że z piątki są lepsze kolory ;) Jeśli już to "jedynki" mają lepsze, a piątki to co najwyżej stare. I wiem co mówię, mam 1Ds2, 5D2 i 7D również aktualnie i jakby mi naprawdę zależało na kolorze i zakresie tonalnym w studiu to bym brał tylko 1Ds2, choć 5D2 jest dużo wygodniejsze (ekran, choć w 7D jeszcze lepszy).
A swoją droga, naprawdę fajne fotki niektóre, bardzo udane.
Stroos - sugerowałbym odrobinę więcej wyostrzenia w takich małych prevkach forumowych. USM nawet na 50%, 0.3px i wystarczy, nie będzie wrażenia nieostrości.
Barman - za 2 i 3 masz u mnie piwo. Naprawdę dobre foty, absolutnie najlepsze z dotychczas prezentowanych.
:oops:
A jeszcze jedno wynalazłem moim zdaniem warte pokazania ;)
Pozdr.
Spotkanie świetnie, super było Was poznać :)
Ale Panowie podnosicie poprzeczkę i zawyżacie poziom :P Taki amator jak ja nie ma nawet z czym wyskoczyć...
Ja z powodu grypy (mam nadzieję, że nie świńskiej) wrzucę swoje fotki najwcześniej w środę. Na razie mam dość wszystkiego przez ten kaszel i katar :(
dobra niech bedzie..zaniże poziom, żeby koleżanka się rozpędziła i swoje wrzuciła:J
ostro nie tyrajcie mnie, bo na kacu na szybko coś tam w LR2 przemielilem:D
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
dobra już nie męczę Was:-)
Jest lufa
Nie odszumiałem... Taki beznadziejny filtr BW do PS zainstalowałem :neutral:
Pozdr.
z lufa mam wiecej:D
podeslij mejla to wrzuca ci rawy..
jak macie jakies ze mna to tez poprosze bo jestem kompletnie nie fotogeniczny ale takie zacne grono na pewno cos ma co moj monitor wreszcie zaakceptuje:D
Szuler pewnie ma Twoje z lufą :mrgreen: ...
Poszło PW ;)
Pozdr.
Widzicie 4. 6. 7 u kolegi 3voQ ?
niet ;]
To jeszcze jedno ode mnie ;)
Pozdr.
to taki crossowy plastic-fantastic?
Fakt trochę przesadzone...
Po małych problemach z icc wrzucam pare moich gniotów :)
Komentarze oczywiście mile widziane ;]
1.
2.
3.
4.
5.
Hmm... Aligator... ja tam nie wiem, ale 1 jest dużo za ciemna, jakbyś histogramem zrobił "clip highlights" po prostu, z kolei 2 wygląda jak skan z niedoświetlonego slajdu. Ale potem już wszystko świetnie.
Wiem, wiem, nie było mnie to nie mam prawa głosu :(
5 super ;)...
Pozdr.
w dwójce trochę przeszkadza kadrowanie, piateczka najlepsza
ale ja tam sie nie znam...
adamkozlowski79, nie zawsze histogram jest wyznacznikiem dobrego zdjęcia ;)
Pozdr.
3,4,5 faworyzuje najbardziej:-)
w 1ynce nie za duzo cieni?
co do moich to rowniez poprosze o komentarze...niestety wszystkie sie nie zaladowaly..imageshack dal ciala:/
poprawie w nocy:J
3voQ-u 10 i 11 najciekawsze, pozostałe technicznie trochę słabe(nieostre?)- no może oprócz jedynki
Lepiej powiedzcie kiedy następne spotkanie :D