Ee, tam. Jak urząd skarbowy się dowie, to będzie gorzej. A gdzie faktury? Dokumenty celne? Atesty? :>
Wersja do druku
Ee, tam. Jak urząd skarbowy się dowie, to będzie gorzej. A gdzie faktury? Dokumenty celne? Atesty? :>
Pozwolenia... :mrgreen:
dobre :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.Cytat:
Zamieszczone przez thorin
Chyba będę potrzebował czyjejś pomocy... mogłby ktoś powysyłać prywatne wiadomości do osób z listy niżej ... chociaż części aby zaglądneli tutaj i przysłali mi swoje adresy? Mam troche urwania głowy po za forum, a im szybciej zgromadzimy dane (a po weekendzie zaczynamy również zbieranie pieniędzy) tym szybciej będą identyfikatorki. Pomoze ktoś? :roll:
Diodak wystarczy jeden, słownie jeden PM, tylko poszczegolne nicki oddzielasz takim znaczkiem ";" i dotrze do wszystkich...
na to nie wpadłem :mrgreen: ... zdaje sie ze mozna do 5 osób na raz wysłać ale to i tak tylko 6 PW ;) a nie 29... thx, już wysyłam.
A taka metke na buty mozna zamowic i na gacie jedna z napisem canon , loodzie chyba z nudow wam sie poprzewracalo zrobic sobie takie cos to wystarczy 2 foty w labie cyfrowym zalaminowac i sie juz ma co sie chce , ale zeby sie oznaczac smyczami i plakietkami jak choinka . Podobnie rozmawiajac z kolegami harleyowcami smiejemy sie z pseudo motocyklistow ktorzy jedynie co posiadaja to kurtki motocyklowe prosto ze sklepu , takie obwieszanie sie kiczowatymi plakietkami swiadczy jedynie o niedowartosciowaniu czlowieka , jego wyglad krzyczy wszem i wobec- ludzie jestem sam nikt mnie niekocha , soory za moja opinie ale takie cos traca wioską
Zamawiam GUMOFILCE z napisem CANON:)
W Bartoszycach jak znalazł :rolleyes:Cytat:
Zamieszczone przez Krakers
wchodze na wszystkie imprezy :) musisz sprobowac u siebie pozdrawiamCytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
Ile par? :mrgreen:Cytat:
I koniecznie waciak :)Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
Jesli przy pomocy tego indetyfikatora mozna dzwonic na miasto to biore HAHA
Z waciakiem moze byc problem ...musialbys zamowic minimum 100 szt. :lol:Cytat:
No to niech sie chetni wpisuja cha cha na zbizajace sie jesienne poranki i wieczory to jak znalazl:) noi jak juz to czapka uszatka -syberyjka:)Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
Chyba nie złapałeś idei po co robimy ten identyfikator. Wiesz, jak chcesz to możesz sobie wydrukować na plujce w domu i nie laminować - po co od razu do labu :mrgreen: . BTW fajny byłby z Ciebie harleyowiec w takich Cwanonowych gumiakach... w końcu co sklepowe to "pseudo", a to samoróbka więc byłbyś gość 8) .Cytat:
hmmm, ja sie czuje bardzo dowartościowany a mimo to chcę mieć identyfikator... jakaś anomalia? :mrgreen:
I na koniec... ten wątek jest dla chętnych na taki ID, a nie dla trolli 8) jak "wioską trąca" to już tutaj nie zaglądaj :-P .
[DoMiNiQuE] zabiłeś mnie tym zdjęciem kalosza :mrgreen: .
Diodak niepodniecaj sie tak, jeden watek krytyczny dla rownowagi :) , Qrna juz widze jak paradujesz z indetyfikatorem :):):) gdzie bedziesz z nim wchodzil powiedz przyjde popatrzec:) J mam Kartonik po body 20d to se wytne i na szyi powiesze na smyczy , bede bardziej widoczny:)
Chlopaki wybaczcie mi te poczucie humoru ale tak jakos fajnie jest:)
Ty idź pilnuj lepiej aukcji bo Ci znów zamkną :mrgreen:Cytat:
Spoko mam nadzieje ze juz nie zamkna :)Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
Kurde cos tu jest nie tak bo maila to ja napisałem dawno dawno temu ze najstarsi gorale tego nie pamiętają :mrgreen: więc mi tu kitu nie wciskaj :D. przyznaj sie - poprostu skasowałeś maile ;) lolCytat:
Zamieszczone przez Diodak
Ale zrobie to dla ciebie i wyśle jeszcze raz :mrgreen: :mrgreen:
pozro :D
Uff, chwilę mnie na forum nie było i mało bym przegapił...
Ja też reflektuję na taki identyfikatorek w wersji na łańcuszek
1. Forumowe ID: 1789
2. Pseudo: Grzdyll
3. Imię i nazwisko: ..... (Dane osobowe usunięte na prośbę użytkownika)
I optuję za napisem pod logo Canona "Photographer" albo "Registered"
Pozdrawiam i czekam na dalsze instrukcje (kiedy, komu jak wpłacić i kiedy odebrać). Wolałbym zwykłą przesyłkę bo za pobraniem to prawie podwoi koszty...
Pozdrawiam
P.S. Jesli dobrze policzyłem to jestem 120 :D
szkoda ze nie widac w tej chwili wynikow ankiety, a przed glosowaniem bylo mozna... mi z kolei chyba "user" by najbardziej odpowiadalo...
Mi tam równowagi nie trzeba przywracać... masz z nią problem idz do innego działu np. o onanistach sprzętowych... bo tam nie zaglądam :).Cytat:
Krakers nie podniecaj sie tak ;). Jak sobie wytniesz i zawiesisz to powiedz gdzie to ja przyjde sie pośmiać... gumiaki już zamówiłeś :mrgreen: ?Cytat:
hehe no właśnie dziwna sprawa bo mi się wydawało, że Twoje dane już wklepywałem... a tu brakuje... no to co jest grane :mrgreen: .Cytat:
Zamieszczone przez Venio
Diodak dopisz mnie:
2473
Mixer
Łukasz Mojecki
Ja tez poproszę pod Canon: "Registered"
Może są jeszcze na wakacjach.Cytat:
Brakuje mi jeszcze adresów pocztowych (nie e-mailowych tylko takich zwykłych) do osób: domero esenpe GERALT jarecki kocis Mac Mario32 Nemo PALOMBO pawelsan pn_ Radziuk Robson Rudi slonek SP7UTO
Diodak
Nadal czekam na info co i jak z platnosciami - nie zebym byl nadgorliwy... Ale wole wiedziec wczesniej. Jak pisalem jestem w usa.
Pozdrawiam
Nic nie bój KORD, za Ciebie założe za ID bo jestes w USA. Ty przelejesz kasę Kuchatkowi (tez w USA) jak juz będę wiedział ile mnie wysyłka do USA tego plastiku będzie kosztowała ;). Tak na marginesie dostaję dużo PW że już chcecie płacić :mrgreen: . Mnie to cieszy akurat, ale spokojnie... w poniedziałek/wtorek dopiero zacznę zbieranie pieniążków bo w drukarni wyłudzam zniżkę 8) .
Cytat:
Zamieszczone przez thorin
Ciekawe... ja widze i po zaglosowaniu 8)
Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
no Vitez, i jaka widzisz prawidlowosc ? :)
Forumowe ID:2108
Nick: JasiuPstryk
Janusz Widuch
2 sztuki plizzz
caly czas widac wyniki ankiety :cool:, ja widze
dla tych co nie widza
User 18 19.57%
Lover 2 2.17%
Fanatic User 2 2.17%
Equipment 0 0%
Photo Equipment 6 6.52%
Photographer 50 54.35%
Fotograf 19 20.65%
CO jest ludzie wysyłać adresy do DIODAKA !!!!!!!!!!!
A ja tradycjnie wrzucam liste i czekam cierpliwie (narazie) :mrgreen: .Cytat:
Zamieszczone przez Follman
Id: 307
Nick: McKane
Imie i Nazwisko: A r t u r G i n t e r
Ja poprosze jedna wersje na lancuszku
Nie denerwuj się tak i nie gorączkuj - weekend jest :) Od jutra pewnie wszyscy w mig pouzupełniają swoje dane :)Cytat:
Zamieszczone przez Follman
ID: 2116
Nick: LFB
Imię i Nazwisko: Tomasz Sędziński
1 sztuka (jeśli można z tą podłużną dziurką, jeśli nie to z tą okrągłą)
ID: 2412
Nick: DarekG
Imię nazwisko: Dariusz Gocoł
Poproszę również 1 sztukę.
Razem zliczając od Pawoueka - będzie 126 sztuk.
Pozdrawiam
Nono.. tak się baliście "Jak my 100szt zbierzemy?!" A tu proszę.. 126szt. !!!
I.. PO.. CO.. TY.. LE.. KRZY.. KU.. ?? :)
A i tak jest więcej bo ktoś się pomylił... u mnie w tabelce pisze 131 :D. Będzie pewnie tak jak ze smyczami... pierwsze 100 w miarę gładko, a do 200 nie ma szans hehe ;) ale nie musimy na szczęście dobijać do 200-tu chociaż byłoby 2zł za sztukę taniej... kto wie ;).
Witam!
Dopiero teraz zarejestrowałem się na Forum, choć regularnie przeglądam je od dość długiego czasu, a chciałbym przyłączyć się do listy.
Proszę o podpowiedź, jak sprawdzić mój ID.
Dziękuję.
Poczekajcie jeszcze na mnie :)
2 szt.
1. Forum ID: 111
2. Nick: Algier
3. Imię i nazwisko: A r k a d i u s z K o z ł o w s k i
Sowa, twoj ID to 3158 .. jest widoczny po najechaniu kursorem na Twój nick ;).
Dziękuję, Diodak.
Używam Firefoxa, który nie wyświetla tych informacji (wiem, była o tym mowa).
Oto moje zgłoszenie:
ID: 3158
Nick: sowa
Imię i nazwisko: Andrzej Sowa
No thorin - widzisz jakas prawidlowosc?Cytat:
Zamieszczone przez Jac
Popracuj moze nad przegladarka? :roll:
Cytat:
Zamieszczone przez Kyliks
Ja się nie emocjonuje tylko apeluje :mrgreen: :mrgreen:
To i ja chcę! I ja!
ID: 2052
Nick: Dentharg
Imię i Nazwisko: Marcin Gil
Witam,
Ja również bardzo się piszę na ten identyfikator!!!
ID: 2710
Nick: Maciej
Imię i nazwisko: Maciej Cyl
Pozdrawiam
Maciej
Cytat:
Zamieszczone przez Jac
Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
mhmm czyli chcecie mi udowodnic ze jestem uposledzony i nie widze procencikow ? bo mnie chodzilo o podpisywanie sie rekoma pod ta ankieta, slownie z nicka przy glosowaniu, bo teraz nie zobaczysz kto jak glosowal, no chyba ze rzeczywiscie mam slaba przegladarke bo gdzies tego nie widac :roll:
Chyba raczej 1795 ;)Cytat:
Zamieszczone przez Maciej
OK, wszystkich którzy się dopisali dodałem do listy.