Mi najbardziej przypadła do gustu fotka w aucie, jest tak jak być powinno i bardzo fajnie się ja ogląda :D Co do pleneru to wydaje mi się że zbyt agresywnie podbiłeś kontrasty.
Wersja do druku
Mi najbardziej przypadła do gustu fotka w aucie, jest tak jak być powinno i bardzo fajnie się ja ogląda :D Co do pleneru to wydaje mi się że zbyt agresywnie podbiłeś kontrasty.
lubie mocne konstrasty, taki styl
dzieki :)
w makach
Dobre kolory, podoba się! Ten bokeh w tle wygląda jak akwarela!
Bardzo sympatyczne.
nieno zdecydowanie zbyt intensywne kolory.
az bija po oczach.
chociaz kadr przyjemny.
ciekawe jak tak mocne kolory wyszlyby na odbitce..
czemu znikło ?
Co znikło?
plener slubny
1
2
3
4
5
6
więcej zdjec na blogu zapraszm :)
Drętwa para?
hehehe o tym samym pomyslalem ;) rudek5 musiales miec ciezka przeprawe z tymi mlodymi..
Stadionowe bardzo fajne :)
2 i 4 mi się podobają. Poprawcie mnie jeśli się mylę ale mam wrażenie, że trochę jakby przesycone te kolorki? Szczególnie to widać na pierwszej fotce.
Lampa?
Na których nie było?
pierwsze dwa blyskane :P
Wszystkie (oprócz BW) jakieś takie nieczyste. A to kolory za mocne, a to brzydki błysk na wprost, a to za dużo informacji w kadrze. A przede wszystkim kuleje światło na twarzach.
plenerowo
1
2
3
4
5
6
więcej na blogu - zapraszam :)
a no i milo mi bedzie jak zostawicie jakis komentarz
2 i 6 najbardziej przpadły mi do gustu jaka obróbka na 6? na warstwach ,lighroom?
6 to prosto z puszki :)
takie kolory to co to za tajemnicza puszka i obiektyw :)
5dmk2 i 35L
Szósteczka najfajniejsza,tylko nie chce mi się wierzyć,że jest prosto z puszki.
Niebo fioletowe a'la twilight picture style kończy się wraz z linią horyzontu,a odbicie w wodzie w zupełnie innej tonacji.Dziwnie też "świeci" lewa ręka młodej,a o ile wiem,to szkło nie robi takich psikusów...
Niemniej jednak podoba się.
Fajne. 2 i 6 najbardziej mi sie podobaja ale w 6 kolori mi sie nie widza. Woda blekitna jak lazur, niebo fioletowe... cos tu jest nie tak.
2 i 6 naj!
jeszcze 5 dosc fajne.
reszta standard, ale zlego nie ma zadnego dla mnie:)
dziekuje za pozostawiony ślad
22 ślubne kadry
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
na wiekszą ilość zdjęć zapraszam na bloga - 111 ślubnych kadrów.
no nie wiem.. kadry jak kadry - nie mam zastrzezen, ale ta obrobka jest zbyt nachalna jak dla mnie.
zbyt nasycone i cukierkowe kolory, zbyt duzy kontrast, zbyt podkrecone clarity..
serio nie znosze forumowych narzekaczy, ale w twoich zdjeciach ilosc tych "zbyt" jest tak duza, ze musialem sie wypowiedziec.
mam wrazenie ogladania fotograficznego las vegas :)
Strasznie przejaśnione.
Bardzo dużo przepałów przez co ciężko się na nie patrzy przy tak dużej saturacji.
Przedobrzyłeś z obróbką.
Przejrzałam cały temat. Generalnie świetna galeria, rewelacyjne kolory a najbardziej podobają mi się sesje ślubne. Ze strony 22 numer 2 i 5 to wg. mnie najlepsze z tych, które tu zobaczyłam. Wiele ciekawych kadrów, wiele inspiracji, czekam na więcej :D
Numerki Ci sie potegociły....
85 robione ??
pierwsza jedynka wygląda jakby była doświetlana, ale to zapewne efekt obróbki...
i coś niebo kuleje trochę w lewym górnym
W zdjeciach slubnych jestes calkiem niezly - najlepiej idzie Ci dokumentacja/reportaz, jak cos sie dzieje. Jak masz 100% mozliwosci, tak jak z modelkami, to niewiele sie dzieje.
dziekuje za tak liczne komentarze :) zmieniam temat moze cos ruszy :)
239
240
241
więcej na blogu
pytanie :) twoj ulubiony obiektyw to .... ?
majac do wyboru 24-70 L a 35 L co bys wybral ??
zalezy co bym mial focić
kolejne zdjęcie
co wy na to ?
Fajny woosh!-effect :D
Oczy za bardzo "wyskakują" na ostatnim zdjęciu, tak mi się wydaje. Fajowa galeria!
strasznie jasne białka wyszły/zrobiłeś, ale poza oczami - ciekawe
Jak wyżej koledzy. Bardzo fajne, tylko stonuj trochę oczęta.
ciasny portret
Cyklop z wadą wzroku - WRÓÓĆ! - policzków?
Cera poniżej ust trochę pagórkowato/ziarniście wyszła.