1
2
3
4
5
Wersja do druku
Mnie tam się tylko jedno ciekawe udało zrobić :)
uff jak to dobrze, że nie widać kto na tym zdjęciu widnieje :P
Xsardas nosi pierścionki?:mrgreen:
Ahhh to mój mały fetysz ;) hehehehehe
dobra, to ja już przemilczę haha
Wszystko możliwe :D
Warsztat szklarsko-malarski. Plakaty na ścianach z 93 roku !!! Jedyne miejsce gdzie udało mi się wejść ;)
01.
02.
Ale szczęściarz :D
A gdzie zbliżenia plakatów ?:P
A dlaczego nie można było wejść do środka? Pytam, bo nie byłem...
Zwróć uwagę na 1 zdjęcie. Przy oknie masz bardzo fajny plakat :D
No piękna kolekcja :) i rzeczywiście wszystko jasne.
Już nadchodzą, na jednym z nich jesteś :) w pieknej pozie, korespondującej z treścią tablicy wiszącej powyżej. Z pomocą tych tablic w papierni, to by można niemy film nakręcić i działo by się w nim tyle historii co u Barei.
Na pewno trzeba tam wrócić :)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Dominika, ja Ciebie zamorduję za tą fotę :twisted: to za przejażdżkę po kalużach ?
oj tam, bardzo ładna fotka :P
Zastanawiające jest jednak to, że w galerii z pleneru znajdują się 2 zdjęcia kucającego Xsardasa, przypadek czy może kuca on w wyjątkowo sexowny sposób? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
a może koniecznie chciał pokazać swoje nowe stringi :mrgreen:
Ale panowie :D Ja nie miałem bielizny ;)
Plener "Miasto na wyspie" - organizowany przez Polskie Radio Szczecin - program "Migawka" i Fotoklub Szczecin
Piętnasty z serii comiesięcznych plenerów (kolejne w każdą ostatnią niedzielę miesiąca). Spotkanie uczestników, niedziela 28 marca 2010, godz. 10.20, w Świnoujściu, parking przy miejskiej przeprawie promowej, po wschodniej stronie.
Pociąg ze Szczecina do Świnoujścia odjeżdża z dworca Szczecin Gł. o godz 8.15, w Świnoujściu jest ok. 10.15, przeprawa promowa jest w niedalekiej odległości od dworca PKP. O godz 10.40 mamy prom do Swinoujścia.
Tematem pleneru jest „Miasto na wyspie”. Mamy za zadanie zrealizować go nie za pomocą pojedyńczych fotografii, ale spójnego cyklu zdjęć, w ilości od 5 do 9 szt. Będziemy fotografować wyspiarskie aspekty tego ciekawie ulokowanego miasta. Port, Uzdrowisko, nadbrzeżne bulwary, wszystko to co pozwoli ukazać na zdjęciach specyfikę położenia Świnoujścia.
Niestety tym razem nie będzie z nami specjalistów z SIGMA PRO CENTRUM, chłopaki są na targach fotograficznych w Łodzi. „Sklep z cukierkami” zamknięty L
Zapraszamy absolutnie wszystkich, dla których fotografia jest pasją i sposobem spędzania wolnego czasu.
Więcej szczegółów w programie "Migawka" sobota 09.30 Polskie Radio Szczecin - 92.0 MHz - Szczecin, 98,7 MHz - Sławoborze, 106,3 MHz - Świnoujście i w internecie www.radio.szczecin.pl/migawka
ja się wybieram
Ktoś się wybiera ?
W razie czego skąd mógłbyś zabrać kogoś do auta ? :P
krzdra : jak tylko będzie pogoda to ja się piszę na zabranie się :)
jutro ma być w miarę ladnie, będę czekał o 8 przy KFC
Grubo :P jak nie zaspie to pojadę :P
8 rano to grubo? jak będziemy trochę wcześniej to jest szansa popstrykać świnoujście lekko zaspane :)
no to ten pasaż gdzie jest netto, przy kościele... przy samym przystanku autobusowym
a jaki sprzęt tam jeździ ? :) Bo na słonecznym byłem ze 3 razy i 3 razy autem hehehe
Ja tym razem sobie odpuszczę plener. Pogoda dzisiaj mnie nie zachęciła do tego przedsięwzięcia :D Jadącym życzę dobrej pogody i wielu udanych kadrów :)
pamiętajcie że jutro zmiana czasu na letni !!
Ma się rozpogodzić, szczegóły tutaj
Niestety, nie dam(y) rady uczestniczyć. Szkoda wielka. :(
Wybierającym się - zero kropli z nieba i boskiego światła :)
Również najserdeczniejsze życzenia piknych kadrów i wspaniałej zabawy - tym razem nie mogę, siła wyższa... Pozdrawiam.
No to kto był ? Pochwalicie się czymś czy nie ? :D
mi padła migawka ;( tym się mogę pochwalić ;(
Nooo migawka siadła na migawce :( Ale są tego plusy:D Dominika kupuje sobie teraz 1D mk4 ;)
Eeee, aparacik Dominiki jeszcze chyba na gwarancji. Pośle na żytnią i jeszcze pośmiga :)
A swoją drogą to współczuję... przykra niespodzianka.
Fotki pls :D
Kurcze - jest powód żeby odkupić ode mnie 50D :P