Jan też posiadam tę wspaniałą puszkę.
Wersja do druku
Jan też posiadam tę wspaniałą puszkę.
Witam, witam, maja inni, mam i ja.
A aparacik kupila mi kolezanka w Singapurze, miesiac po premierze. Oszczednie bylo i owszem. Dokladnej ceny juz nie pamietam.
Pozdrowionka
Witam,
Jako że to mój pierwszy post chciałbym powitać wszystkich na forum. Również jestem posiaczem puszki w wymiarze 350d + szkło c 35-85. Mam go juz od ponad roku i jestem z niego bardzo zadowolony.
pozdrawiam
Elo!
Jestem rowniez szczesliwym posiadaczem 350d od jakiegos miesiaca i narazie zaglebiam sie w tajnikach wiedzy:D
PZDR!
Witam,
Również (od niedawna) jestem posiadaczem 350-tki:)
Pozdrawiwam
wszyscy maja 350-siatke mam i ja...:)
witam wszystkich
Jak wy to i ja też jestem szcześliwym posiadaczem tego sprzętu ;)
Witam wszystkich posiadaczy 350D i tych którzy mają zamiar dopiero sprawi sobie taki aparacik.
Mam nadzieję że uda mi się poznać wszystkie tajniki :wink: sprzętu przy Waszej pomocy no i przede wszystkim wykorzystać je w 100%
Z góry dziękuję za pomoc :-) :-) :grin: :grin:
350tka plus szkło kitowe 18-55mm i hapy face :)
Czesc, jestem CamelXP, i jestem posiadaczem 350D :D
Nie pamiętam czy pisałem, ale ja też mam 350D i zrobiłem już ponad 8 tys zdjęć i jestem zadowolony. Ostatnio doszło do skromnej koleckji szkło Canon 28-105 co w pracy mi się bardzo przydaje.
to ja wyjde z ukrycia :D Też ma 350d a co :)
Temat powinien brzmiec: "Grupa wsparcia dla posiadających 350D" :)
Canon Eos 350D + KIT + Sigma Apo DG macro 70-300 + Yashica 50 + Bell & Howell 100-200/2 + Bell & Howell TC 2x mam do juz ok 7 miesiac + dodatkowo za 300 PLN 3 Years Accidental Damage and cover plan (nawet jak mi sie rozsypie po 2 latach to wymieniaja na nowy o ile nie naprawia). Jestem bardzo zadowolony
Jestem posiadaczem 350tki- zadowolony i szczęśliwy:D
a w czym nosicie 350D z gripem i z dluzszym obiektywem + jakims szerokim?????
fmagic tu masz temat o tym w czym nosza inni:
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=42
Mozesz mnie tez wpisac na liste 350siakow, kupilem niedlugo po premierze.
gdzies od konca kwietnia zeszlego roku-po poltoragodzinnej dyskusji
utargowalem 100€-zaplacilem z kitem chyba 800€.Chodzi do dzisiaj
bezproblemowo.
pozd.
Jeśli ma to pomóc w badaniach statystycznych, to tak, ja również mam ;)
350 + KIT + grip..... nie narzekam :)
Ja również jestem szczęśliwym posiadaczem 350D + grip + Canon 70-200mm f/4 L :)
350D z gripem i dluzszymi obiektywami 70-200 i 300mm/4 nosze w plecaku (Lowepro Computreker) tylko i wylacznie, plus sterta innych gratow; przymierzam sie do torby ale jezeli bedzie torba to np. 300(mm)tki juz nie pomiesci, zreszta nie bedzie takiej potrzeby, bo torbe bede nosil tylko w sytuacjach reporterskich ;)
Zgłasza się kolejny zadowolony.. :)
Canon EOS 35oD kit,, sigma;) wlasnej roboty wezyk spustowy i jak do tej pory suuuper:)
:mrgreen: Ja też ma 350 od prawie roku i jestem bardzo zadowolony; teraz czekam na stałkę 400mm f/5,6 L USM (już zamówiona) i chcę jeszcze dokupić 70-200mm F/4 L USM.
i ja też 350D+EF 70-210 3,5-4,5 USM+EF 24-85 3,5-4,5 USM na liczniku 8000:lol:
350+kit od miesiaca nawet sie ciesze ze nie kupiłem 400 kasa juz sie odkłada na dodatkowe szkła dokupiony plecak fomei
Cześć, również ja jestem mniej lub bardziej szczęśliwym posiadaczem 350D.
tylu zadowolonych z 350d, opanujcie sie bo nam posiadacze 30d zaczna harakiri popelniac ;P przynajmniej odpuscie ze macie biale szkla bo ci co podpinaja do 30chy kita dostana zawalu zanim znajda noz ;P
Rowniez zadowolony posiadasz 350d. Do tego Sigma, wezyk i kilka drobiazgow. Niedlugo dojdzie 24-85 i moze 70-200L. Zmieniac nie bede, bo to na prawde swietny sprzet. Co najwyzej dokupie drugie body, zebym nie musial zaglowac szklami na reporterkach.
A jak ja mam 400D to już się nie liczę ?
Miałem 350-tkę przez pół roku i byłem bardzo zadowolony, jej wymiary bardzo mi odpowiadały. Przesiadłem się na 20d przez tamrona 17-50, tami nie okazał sie lepszym, zdjęcia są takiej samej jakości, ale z zamiany puszek jestem bardzo kontent.
Od kilku miesiecy. Wczesniej bawilem sie kompaktem canona i stad znowu canon. Jest super. Ale zeby bylo naprawde fajnie trzeba szkiel. przy 70-300 IS USM zaczyna sie robic fajnie. Jeszcze krotka l-ka i bedzie bosko:)
mam :)))
no to ja tez sie meldule...szczesliwy posiadacz 350-tki od, hmmm jakies 4-5 miesiecy. Bardzo zadowolony choc zabawa i "miecho" to szkla ... aktualnie KIT, 28-135, 10-22 (ale jeszcze nim nie focilem czekam na przesylke), mocny plan (eBay) 50mm 1.8 a potem cos dlugiego... aha i statyw Manfrotto a Midi Ballem (bez statywu to ani rusz - tylko nie oszczedzaj - ja zrobilem i nie warto za nic w swiecie...) pozdro
tez mam 350tke
... mam i ja.
Ogólnie jestem zadowolony z aparaciku. W pewnym stopniu to ja, jak narazie, ograniczam jego możliwości :oops: .
Ale gdyby miał jeszcze lepszy AF (niekiedy problemy ze światełkiem 2.8 przy szerokim kącie :-( ) to było by już mocno gites .
od tygodnia 350d,
witam
od miesiąca mam i czekam na lepsze szkło
jedna wada - moje umiejętności a własciwie ich brak ;)
Zadowolony posiadacz 350D melduje sie ;) Od sierpnia tym aparatem, ok. 14 tys klatek na liczniku, ale licznik klamie :P
Za dwa dni będę mieć :) (kit + Simga 70-300mm APO DG Macro na razie, potem Canon 50mm f/1.8)
też posiadam i jak narazie jestem zadowolony ;-) pozdr.
Również posiadam, narazie z kitem ale na lato wpadnie jakies konkretne szkło ;)
To jeż się przyznam, używam 2 lata teraZ z gripem, nabywam doświadczenia, szklarnia się wzbogaciła o 50 1.4 i 70-200 2.8 L ostatnio moim zdaniem świetny spacer-zoom tamron 28-70 Di, a tak wszystko już z myślą o pełnej klatce. Trochę zawodny AF, słaba matówka, przy analogowych szkłach trudno ostrzyć. W drodze z HK 5D... Ale 3550 nie pozbędę się dopóki nie nauczę się robić przyzwoitych zdjęć.
melduje sie kolejny szczesliwy posiadacz:p
I kolejny szczesliwy posiadacz na dzien dzisejszy ok 35.000 fotek (2 lata i jeszcze rok gwarancji)