Gdzieś w necie czytałem, że papierową można u nich kupić a w *.pdf jaśli mają to wysyłają...
Wersja do druku
Gdzieś w necie czytałem, że papierową można u nich kupić a w *.pdf jaśli mają to wysyłają...
książeczkę chcą zdziercy sprzedać za 140 zł.:confused: a alektronicznej wcale:rolleyes:
na allegro były za kilkanaście złociszy
Hejka Wszystkim :-D
Od jakiegoś czasu jestem użytkowniczką Canona Powershot Pro 1, ale niestety z angielską instrukcją obsługi. W związku z tym, że mój ang. pozostawia wiele do życzenia, to poszukuję instrukcji w języku ojczystym.
Czy ktoś ma taką w posiadaniu i mógłby się nią podzelić?
Będę bardzo wdzięczna.
Pozdrawiam
witam, szperam i szukam, no niestey nie moge znalesc. potrzebuje natomiast polskiej instrukcji do Cannona Powershot IS S2, dziekuje za pomoc jezeli ktos ma w swoich zasobach - prosze przeslac na maila piter-cz@tlen.pl DZIEKUJE Z GORY ZA POMOC ;)
Dzien dobry czy znalazl ktos instrukcje po polsku do aparatu CANON a620 albo a610 ?
z gory dziekuje
jesli ktos by mogl to poprosil bym na blackmesjasz@wp.pl a wtedy ja to wrzuce na serwer i podam linki i bedzie ogolnodostepne
Przejrzałem wszystkie z powyższych witryn, ale nieststy nie ma nigdzie polskiekj instrukcji do Canona Powershota S3. Ja jej nie miałem ani w pudełku ani na dołączonym CD z manualami :-(
Ktos moze poratowac w tej sytuacji?
Dużo w tym wątku było o instrukcji PL do A70 - przejrzałem wszystkie linki i nic :cry: Czy znajdzie się jeszcze jakiś łaskawca i wspomoże?
Pozdroofki
poszukuje instrukcji do ixusa 65.bylbym wdzieczny za pomoc danekffm@wp.pl
Bardzo duży zbiór istrukcji jest tutaj
Ale one nie sa za darmo wiec ciach.Cytat:
Zamieszczone przez Krzysiek1971
bardzo zalezy mi na polskiej instrukcji do ixusa 65.moje wczesniejsze zapytanie bylo bez odpowiedzi wiec pomyslalem ze jak zaplace to ktos mi pomoze.danekffm@wp.pl
Witam,
poszukuje polskojezycznych instrukcji do Canona Power Shot A80 i S2 IS,
w obojetnej postaci, ....elektronicznie, ksero .... pozdrawiam :-x i prosze o pomoc .
I jak z tą instrukcją do S2 IS?
Dorwał już ją ktoś? Byłbym wdzięczny :grin:
EDIT: oł szit :D
parę topiców niżej zauważyłem: http://canon-board.info/showthread.php?t=12669
ups, ale gafa :mrgreen:
potrzebuje instrukcje po polsku do kanona power shot s3 IS, Może ktos wie gdzie mozna ją znale w internecie ??
Witam.
Czy ma ktoś instrukcje do Canona A70 po polsku? Bardzo prosze na maila: wborzedowski@skm.pkp.pl
Przekopałem mnóstwo linków i nic. Będę wdzięczny za pomoc.
Witam!! Przekopalem juz chyba caly internet w poszukiwaniu instrukcji po polsku i nic. W Was jedyna nadzieja.... Jak cos to mail dorkaikrzysiek@o2.pl. Z gory dzieki jak nie wiem co!! Pozdr.
-----
poszukuje polskiej instrukcji do canona s3, prosze o pomoc, w canonie zadaja 140 pln !
Szukam instrukcji w jezyku polskim do S3 IS. Gdzie to znalezc???????
przeniesione do wlasciwego watku
Witam,
Czy ktoś może poratować instrukcją PL do Canon IXUS 50.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
opp2-30@tlen.pl
Witam. Czy ma ktoś z was polska instrukcję do Canona Powershot S3IS ?
HEJ! Jestem właścicielem Canona A700, niestety mimo polskiego menu nie jestem w stanie wykorzystać w pełni jego możliwości bez POLSKIEJ instrukcji obsługi...będe wdzięczny za wszelkie adresy gdzie mogę dostać (ściągnąć) darmową instrukcję obsługi do tego aparatu.
Niestety nie mam ciągłego dostępu do neta więc prosze o info pod adresem atka.fm@wp.pl
Z gory dzięki :)
------
Troche instrukcji jest tutaj:
http://www.fotobasia.pl/pomoc.php
Ramka z prawej "instrukcje online"... Dalej juz chyba nie bedzie problemu :)
Wielkie dzieki Kuchatek znalazlem instrukcje do Canonka S3IS. Pozdrawiam :)
Od miesiąca jestem posiadaczem tego aparaciku niestety instrukcja którą mam jest w języku angielskim, jeśli ktoś posiada instrukcję po polsku i mógłby mi ją przesłać będę niezmiernie wdzięczny.
celad@vp.pl
Dzień dobry jako nowy na tym forum mam problem z instrukcją do canona Power Shota A 710iS-kupiłem aparat w sklepie,sprawdziłem w domu a tam jest instrukcja po angielsku,niemiecku,włosku i francuzku.Napisałem do Canona i otrzymałem odpowiedź że mogą sprzedac za 80zł!! absudr skoro nie było to uważam że powinni obciążyc tymi pieniędzmi sklep-mam dostac instrukcję na płycie CD-ciekawe w jakim stanie będzie zapis,nie kupowałem w necie tylko w sklepie!Mam w związku z tym ogromna prośbę jeśli ktoś posiada i może udostępnic to będę wdzięczny-może byc na email romelek@wp.pl
Sklep ma obowiazek ci dostarczyc instrukcje w jezyku polskim. Chyba ze to nie sklep a jacys sprowadzacze.
Zajrzyj np tu:
http://canon-board.info/showthread.php?t=14422
Radze walczyc ze sklepem, postraszyc ich inspekcja PIH itp niech sie naucza jak nalezy traktowac klienta.
Vitez wielkie dzięki ale w związku z tym co przeczytałem na podanym linku to jak będzie w wersji elektronicznej to jest O.K. Wiem że PIH ma duuuże możliwości(kilka razy już korzystałem z ich usług-zawsze na plus dla mnie)a sklep ma siedzibę w Krakowie i sprzedaje detalicznie i w sieci ale to nie zwalnia chyba od załączania instrukcji po polsku.
wielkie dzięki za pomoc
Witam wszystkich mam prosbę potrzebuje schematu do A70 cos padło niewiem co niebył rzucowny kilka razy się wyłączał aż zamilkł na zawsze pozdrawiam
poszukuje instrukcji w języku polskim do ixusa 65.:?: Czy ktoś mógłby pomóc.knowacki@poczta.fm
witam wszystkich!!! Pilnie poszukuję instrukcji do IXUS900Ti pozdrawiam!!! wojs19
Witam koleżanki i kolegów jak pisałem jakiś czas temu kupiłem w sklepie Cyberstore.pl za gotówkę bo na miejscu w Krakowie aparacik Canona Power Shota A 710iS i do dzisiaj nie dostałem instrukcji obsługi-dzwoniłem,pisałem emaile,prosiłem i nic.Jeśli do poniedziałku nie dojdzie płytka CD z instrukcją (obiecana od 12.10.2006)to chyba będę miał prawo iść i oddać towar z niezgodności z umową.Bardzo proszę o poradę bo nie jestem pewien a nie chciałbym się wygłupić.
Witam dla wszystkich mających Canona Power Shot A710iS bez instrukcji po polsku(co prawda skany ale lepsze to niż nic!)
http://s002.wyslijto.pl/index.php?fi...&down=&gk=bank
świerzy link nie wiem kiedy zgaśnie
Na początek chciałbym powitać wszystkich użytkowników tego forum.
Szukam instrukcji w języku polskim do canona s40. Sam sobie poradziłem z angielską wersją, ale aparat idzie na sprzedaz i chciałbym miec do niego właściwą instrukcje ( mam juz od s50,ale to do końca nie jest to samo).
Czytałem poprzednie posty gdzie były linki do tej instrukcji, ale niestety były to na tyle stare posty (2003r) że linki juz nie działają.
Z góry dziękuje za pomoc
Pozdrawiam
Jak ktos posiada instrukcje PL do tego aparatu prosze o kontakt badz przesłanie jej na adres korniktp@interia.pl
Witam poszukuje instrukcji w jezyku polskim do canona ixusa 75(sd 550) ewentualnie jakiegos z tej serii
Jezli ktos posiada prosze o podanie linkiem ewentualnie na poczte adamrop@wp.pl
Z gory dzieki za odp.
Szukam Instrukcji do Canona Ixus 750 za pomoc bede widzieczny Wesolych Świat!
Witam wszystkich
Rownież poszukuję polskiej instrukcji do IXUSa 800 IS
http://instrukcjecanon.prv.pl
Gwiazdkowy prezent : -) 1GB instrukcji Canon i nie tylko.
ciao
Witam:!:
Czy ktoś natknął sie na instrukję PL do S20 :?:
Mnie już paluchy bolą od szukania :lol:
Będę dozgonnie wdzięczny :p
Pozdrawiam!
bokasper@interia.pl
Witam,
czy ktoś jest w posiadaniu PL instrukcji do A530/A540? Może byś skan książeczki. Będę bardzo wdzięczny za wrzut do ftp://payti.one.pl/incoming lub na payti@o2.pl
Pozdrawiam,
http://www.fotobasia.pl/pomoc.php , po prawej stronie masz instrukcje online.
@Vitez serdeczne dzięki!
pozdrawiam,
Wlasnie CI ja sciagam. tylko nie wiem jak te 123 mega odbierzesz