Pewnie wykurszy nam sie 1/3 skladu gdy przyjdzie co do czego - ale narazie jest fajnie...
BTW.. co jak juz miejsc braknie w Nawojce? :mrgreen: Mamy alternatywy? ;)
Wersja do druku
Pewnie wykurszy nam sie 1/3 skladu gdy przyjdzie co do czego - ale narazie jest fajnie...
BTW.. co jak juz miejsc braknie w Nawojce? :mrgreen: Mamy alternatywy? ;)
Jak będzie z Nawojką? Ktoś zrobi rezerwację zbiorczą czy każdy sam ma dzwonić i sobie przyklepać miejsce?
Thorin - juz dwa razy edytowalem liste w czyichs postach wpisujac sie do Nawojki a ty uparcie jakas stara liste przeklejasz.
Edytuje ponownie i mam nadzieje ze po raz ostatni :p .
Btw moja dziewczyna tez Iza wiec uwazac z pomylkami :roll: .
Vitez, nie zauwazylem, caly czas staralem sie kopiowac liste z mojego ostatniego postu, wazne ze juz jest dobrze i unikniemy bledu :)
Bigmar, rezerwacje zdecydowal sie zrobic lochu, trzeba mu dac tylko odpowiednie dane ile osob bedzie chcialo tam w tym terminie mieszkac, a jeszcze conajmniej 5 osob powinno nam dac znac gdzie chca mieszkac i czy w ogole chca.
pozdrawiam
krzysiek
EDIT:
Vitez, fajnie ze siebie wyedytowales, ale wlasnie mi Venio pisze ze ja znowu hop na Nawojke, otoz nie, ja nie hop na Nawojke ja hop do domu, jesli wyedytowales, mogles zmian innym uzytkownikom nie robic ;) edytuje posta :mrgreen:
pozdrawiam
krzysiek
Moze by wrzucic liste chetnych do PIERWSZEGO listu w watku i tylko ja potem edytowac?
Nie wiem czy z towarzyszem, na razie wczoraj wróciliśmy i nie zdążyłam Go o to spytać.. :D (canis nie ma na razie dostępu do netu..więc nic jeszcze nie wie)Cytat:
Zamieszczone przez thorin
Edytowalem tylko siebie gwoli jasnosci. Nic innym uzytkownikom a tym bardziej tobie (bo przeciez masz mozliwosc edycji wlasnego posta - nie jestem taki glupi :? ) nie zmienialem.Cytat:
niewiem Vitez, drugi raz bezwiednie zostalem podpisany pod nawojke, i bylaby pewno chryja gdyby przyszlo placic za hotel ktorego nie chcialem, dobrze ze Venio dal znac, a wiec apel, sprawdzcie swoje dane na liscie, moglo sie wkrasc wiecej niejasnosci, jesli cos sie nie zgadza, skopiujcie ostatniego posta i wklejcie go dalej juz poprawionego.
ten kto pisał tą liste ma szczęscie ze jednak bede nocował w tym hotelu :P bo nikt sie mnie o zgode nie pytał :D
Szanowni,
na 99% będę jechał samochodem, tak więc bardzo chetnie 2 osoby z W-wy zabiorę (oczywiście do i z Kr).
Nawojka.
I blues.
No chyba że np. coś cięższego i/lub mroczniejszego:P
Potrzebujemy lokalu z muzyka, a zarazem jej glosnoscia taka, aby dalo sie pogadac.. bo jak ma byc "rykowisko" to spotkajmy sie w Krakowie w jednej z cafejek internetowych i pogadamy na forum :mrgreen:
A mi by pasowało coś takiego: http://www.staryport.krakow.pl/
ooooooooo a może wieczór z dead can dance i potem nocne zdjęcia. na 100 % będą miały dusze :cool:Cytat:
Zamieszczone przez Encor
PS pomysł Tomka jest genialny!! jestem za a nawet za ;)
Albo koreczki serowe do uszu, jakiś black metal a potem sesja na cmentarzu :mrgreen:
powtarzam iz przy koncercie nie da sie pogadac - wybierzmy w miare spokojne (muzyka irlandzka do spokojnych nie nalezy) i dobrze oswietlone miejsce.. moze ktos zdjecia bedzie chcial pokazac w formie papierowej?
Knajpa dosc blisko rynku (5 minut na piechotke) niestety ilekroc tam zawitalem to bylo duzo ludzi, zadymione. Ale klimat fajny.Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Thorin - prosze, dopisz mnie na liste uczestnikow - pewnie sie zjawie.
Tomek
Proszę mnie obowiązkowo dopisać do listy ! :P
aktualizacja listy:
EDIT: canis_lupus, hop ! :mrgreen:
1. Czacha - hotel NAWOJKA
2. Kubak82 - hotel NAWOJKA
3. Venio - hotel NAWOJKA
4. p_lar - hotel NAWOJKA
5. Il fuoco - hotel NAWOJKA
6. thorin - nie nocuje w Krakowie
7. Tomasz Golinski +1 = hotel NAWOJKA
8. towersivy
9. mmsza - hotel na kazimierzu
10. Mac - hotel na kazimierzu
11. Avadra_K + 1 = do 150zl za pokoj 2osobowy (od pokoju nie od osoby)
12. Bigmar - hotel NAWOJKA
13. stratus + 1 - hotel NAWOJKA (pokoj dwuosobowy)
14. Metus - hotel NAWOJKA
15. Encor - hotel NAWOJKA
16. rysib - hotel NAWOJKA
17. javion
18. nastier - hotel NAWOJKA
19. czajna
20. ags - miejscowy
21. Routlaw - wpadnie na pewno
22. Cyborg - miejscowy
23. gonzo44 - miejscowy
24. Birez - miejscowy
25. Pazurek - miejscowy
26. liguidsound - miejscowy
27. Kubaman - miejscowy
28. Iza - miejscowa
29. lochu - miejscowy
30. beachcomber - ma kimanie u siostry
31. madallenka - miejscowa
32. temol - miejscowy
33. ripek - zamiejscowy ale daleko nie ma
34. canis_lupus - miejscowy
pomysł swietny, tyle ze nie kazdy ma sie czym pochwalic, choc pare fot uzytkownikow to nie tylko bym pomacal ale i na scianie powiesil, mam nadzeje ze nie cenicie sie jak helmut n. ;) :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Czacha
Hehe, dopiszcie jeszcze mojego wilczka /canis_lupus/ napisał mi że będzie, a nie ma neciku i sam sie zgłosić nie może.. :lol:
A ja sie niestety musze usunac z listy :? . 16-17 wypadl mi dyzur w robocie - dzis sie dowiedzialem. Przelozyc sie nie da :( (urlopy, "koledzy" itp).
a co z ta Nawojka? zarezerwowal juz ktos miejsca?
wolalbym wiedziec wszystko juz w tym tygodniu, bo caly przyszly tydzien jestem na wakacjach..
Nie chodzi o to aby sie chwalic, tylko podzielic sie swoimi zdjeciami.. i doswiadczeniem :)Cytat:
Grunt to nie bac sie krytyki, bo ta, jesli jest konstruktywna, potrafi przyniesc same korzysci.. o ile bedzie sie chcialo wyciagnac z niej wnioski :)
Tak wiec zachecam do przywiezienia ze soba fotek w formie papierowej.. i moze nieco wieksze formaty niz 10x15? :mrgreen: Ja postaram sie druknac kilka w A4.
Vitez Ciebie nie moze zabraknac :)
to ja sie tez podepne do pytania o Nawojke.. od 1 do 11 nie bede mial dostepu do forum wiec fajnie byloby juz teraz wiedziec co i jak :wink:
panowie, jestem dwa dni w pracy po urlopie, sami rozumiecie.
od soboty wezmę się za jakiś planik i organizację, Krzysiek to zatwierdzi i poprawi i coś zapodamy.
Pojawię sie.
Thorin: Weź tego Heliosa (jeśli jeszcze pamiętasz o co chodzi :P )
Co do starego portu to jestem przeciwny, głośna i mało sympatyczna knajpa (i mało miejsca na 20 osób). Moze bastylia?
Tia, bo bastylia nie jest glosna... juz predzej Re (z tym ze linka brak) albo Kryjowka moze...Cytat:
Zamieszczone przez canis_lupus
Zreszta ja tam sie na knajpach nie znam ;)
(Pozatym z bastylii ciezko wyjsc - ja przynajmniej mialem kiedys spore problemy ;) )
wyjść to wyjdziesz, siłą rozpędu :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez birez
wejść czasami gorzej
O ile sie wie w ktora strone sa dzwi ;)Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
(i o ile nie okazuja sie zamkniete na klucz ;) )
jak są zamknięte na klucz, znaczy nie trafiłeś :mrgreen:
Ja jestem onanistą sprzętowym - zdjęć nie robię, chyba że knoty:mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Czacha
Niestety trafilem ;)Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
Ale to nie czas i miejsce na takie historie ;)
Jesli chodzi o mnie to thorin dopisz mnie z osoba towarzyszaca... a i miejscowke mam zapewniona :)
Cytat:
Zamieszczone przez canis_lupus
ja mam pamiec dobra ale krotka, jak goerge bernard shaw :mrgreen: jasne tym razem nie zapomne, z gory dzieki canis_lupus...
Lista wyglada wiec tak:Cytat:
Zamieszczone przez czajna
3. Venio - hotel NAWOJKA
4. p_lar - hotel NAWOJKA
8. towersivy
17. javion
19. czajna + 1 - miejscowke ma zapewniona
20. ags - miejscowy
22. Cyborg - miejscowy
23. gonzo44 - miejscowy
24. Birez - miejscowy
25. Pazurek - miejscowy
27. Kubaman - miejscowy
28. Iza - miejscowa
29. lochu - miejscowy
32. temol - miejscowy
javion, towersivy, gdzie was dopisac ?
Ja mam tylko małe pytanko :smile: Jedzie ktos z Poznania?? albo przez Poznan??
thorin - mam unikalny opis na Twojej liście.. :mrgreen:
PS czy będzie ktoś miał ze sobą jakieś ultra szerokie szkło (dolny zakres 10-12mm) ?
Bo chciałbym pomacać i pstryknąć coś takim obiektywem..
;)
Routlaw, ale z tego opisu mam rozumiec ze nie nocujesz w Kraku, albo spanie zalatwisz sobie we wlasnym zakresie tak? btw, do baru innej mozliwosci nie widze jak 10-22 ale ja chetnie bym jeszcze s 12-24 pomacal :)
Towersivy, dopisac Cie na Nawojke ?
To moze wybierzemy organizatorow na poszczegolne grupy do focenia??
jeśli tak to trzeba by było aby każdy wypowiedział się co go interesuje.. tj street photo czy architektura czy ptaki czy może macro.. itd..
Nie jestem pewny tylko czy to jest sens ustalać przed zlotem i przez internet..
Z partyzanta to bedzie duuuuze zamieszanie, wiec moze lepiej niech pare osob zaproponuje plan wycieczki??
No ale to zadanie dla miejscowych ;)
No wlasnie czacha probuje cos ustalic jako miejscowy:shock:
liquidsound, chcemy sie spotkac a nie wzniecac jakies niepokoje, chill out man, pomysl ze z Czacha bedzie sie musial pozniej spotkac, a Czacha maly nie jest ;) :mrgreen: mamy jeszcze dwa i pol tygodnia, na ten tydzien palacym problemem jest wybor knajpy i zakwaterowanie przyjezdnych, bo te rzeczy trzeba rezerwowac na juz, mamy jeszcze czas zeby obmyslec gdzie chcemy lazic i co chcemy robic, ja chetnie pobawilbym sie w streetphoto, chetnie na kazimierzu, chetnie w jakichs zakatkach ktorych jeszcze nie bylem, i chetnie z kims kto ma 2 metry i posture MxDanisha :mrgreen: ale chyba nie wszystkie moje "chce" sa do spelnienia ;) :mrgreen:
Ke?? Do czego to mowisz bo brakuje mi QI:shock:Cytat:
a nie wzniecac jakies niepokoje,
Ja tez, wiec jest nas dwoch:grin:Cytat:
ja chetnie pobawilbym sie w streetphoto,
Witajcie ;)
Moze ja tez bym sie wybrał, do Krakowa mam niedaleko ... Tylko nie mam czasu na czytanie wszystkich 7 stron w wątku, mógłby mi ktoś na PW podesłać plan wycieczki ? Gdzie się spotykamy, gdzie idziemy i o jakiej porze ?
Mam do Krakowa godzinke pociągiem więc z załatwianie dojazdu i noclegu mnie omija (tym bardziej, ze siostra ma mieszkanie :-) ).
Pozdrawiam i czekam na jakieś konkretniejsze informacje ;)
Tego jeszcze nie zaplanowalismy ;)
Aha ;)
To o czym jest to 7 stron wątku ? :D
Cytat:
Zamieszczone przez westu
a Ty myslisz ze dlaczego Ty masz 17 postow a my po pare tysiecy ? :mrgreen:
westu na liste, hop!
3. Venio - hotel NAWOJKA
4. p_lar - hotel NAWOJKA
8. towersivy
17. javion
19. czajna + 1 - miejscowke ma zapewniona
20. ags - miejscowy
22. Cyborg - miejscowy
23. gonzo44 - miejscowy
24. Birez - miejscowy
25. Pazurek - miejscowy
27. Kubaman - miejscowy
28. Iza - miejscowa
29. lochu - miejscowy
32. temol - miejscowy
35. westu - siostra ma mieszkanie
A dzis mi sie zachcialo z kraka do wieliczki wyskoczyc, moze ktos jeszcze ma ochote ? Dla tych co lubia focic poczciwa cegle to bedzie dobry test na szumy, stabilnosc statywow, albo wytrzymalosc reki :)
I wszystko jasne ;)Cytat:
Tylko musze miec plan zlotu, gdyż w sobote w Krakowie koło 18-19 będę musiał się urwać do końca dnia ;P