rewelacyjny reportaż.
Wersja do druku
rewelacyjny reportaż.
Dzięki. Szkoda, że nie mogę zmienić tytułu tego tematu, bo może więcej osób chciałoby obejrzeć te foty, a zdjęcia ślubne jakoś nie zchęcają :)
Kilka nie publikowanych wcześniej fot :
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
I jeszcze Joe 'Fuckin' Perry
A jakim szkielkiem robione?coraz bardziej mi sie podobaja:)
Oprocz ostaniego bo wydaje mi sie ze przesadziles z 'split tone' jesli oczywiscie uzywasz LR.
Zdjęcia robiłem rezerwową 400d i 85 1.8 oraz Canonem G7, co by się działo, jak bym wniósł swój sprzęt :-)
chylę czoła...;)
Wygląda na to, że był rewelacyjny koncert. Reportaż doskonały. Respect
Mi też sie zdecydowanie podoba. Kawał dobrej reporterki koncertowej :)
Dzięki za opinie :) Te zdjęcia to było moje marzenie odkąd zacząłem bawić się fotografią ..
yy noo zatkalo kakao... super zdjecie:O
Jeszcze a'propos poprzedniego ślubu - wersja Divx dla Makowców :)
http://www.mantykora.net/~kuba/slub.avi
Nowe zdjęcia :
http://www.kubacichocki.pl/aim.exe
kurzecze teraz dopieor Zobaczylem koncertowki ! mozna bylo by pomyslec jakies zmainy w galeriach foto ? admini !!!! na nikonie jest to fajnie rozwiazane czemu nie korzystac z dobrych sprawdzonych rozwiazaniach !!! , Kuba super foty popelniasz od koncertow do slubow !!!! szczuneczek 1
Dzięki wielkie :)
A propos galerii - też mi się to nie podoba. Raz rzucam śluby, innym razem koncert, innym reportaż.. Przeciez nie będę wiecznie pisał posty do Moderatora o zmianę tytułu galerii, a sądzę, że do zdjęć z Aerosmith chętnie zajrzałoby więcej osób, a tytuł "ślubne" mógł odstraszać..
A propos konceru jeszcze - dla zainteresowanych fragment końcówkikoncertu,m jaki nagrałem Canonem G7 (w Divixie).
Walk This Way
http://www.mantykora.net/~kuba/walk.avi
Oraz absolutny klasyk - Dream On
http://www.youtube.com/watch?v=SdZPTYCZPqs
Polecam :)
Kuba przejzalem slubne z wielka przyjemnoscia ! bardzo p[ozytywne zdjecia duzo emocji , z dobra choreografia, naprawde podnosisz poprzeczke ! no i te stalki ;) ech.... ;) gratuluje wyczucia , dobrych momentow i dobrego doboru reszty :)
Dodaję nowy fotoreportaż , z 14 lipca. Światełko troszkę było trudne, bo na dworze większość się działa w upale, ale z blendą jako tako się udało (mam nadzieję).
http://www.kubacichocki.pl/kit.exe
Miłego oglądania PeCetowcy :)
ładna prezentacja i zdjęcia na poziomie (jedynie IMO trochę za mały odstęp czasu między kolejnymi fotografiami w prezentacji)
Sekunda dłużej na zdjęciu i prezentacja wydłuża się do 20 minut :)
Ściągnąłem i pooglądałem. Dla mnie OK.
Zdradź jeszcze jakiej optyki używasz oraz czym obrabiasz raw-y?
Pozdrawiam
tataniny
PS
Jeszcze jedno podoba mi się forma prezentacji a w szczególności "zoom-owanie" :-) . Jakiego programu do tego używasz?
dla mnie klasssa foty i kolory boskie, ja cały czas mam problem własnie z kolorkami..(i nie tylko;) )
Foooty z WIELKIM JAJEM - życzył bym sobie tak wyrozumiałych klientów.
Kolory na dworze, na sali czy sepia ? Ostatnio walczyłem z balansem bieli, okazało się, że mam monitor rozjechany lekko, ale te foty już robiłem na nowym. Jeśli na sali, to bierz poprawke na to, że waliły po twarzach 4 lampy, niebieska, zielona i czerwone. Ogólnie kalejdoskop barw :)
ogólnie mnie wychodzą za ciepłe twarze(za pomarańczowe), teraz nie zobaczysz bo cos mi ze stroną robią (wiesza się ). próbuje na krzywych ale albo za ciepłe albo niebieskie, balans niby ok ale cos jest nie tak. W sobotę pierwszy raz bedę piątką robił ślub zobaczymy co pokażę :D.I własnie kolory skóry u ciebie tak mi przypadły.. może masz jakąś radę...??
Jak robię jpg to walę na AWB. Zresztą zobaczysz jak ci wychodzi jak będziesz miał sprzęt w akcji. 5d trochę lepiej ustawia balans.
Zdjęcia z koncertu świetne, gratuluję.
fajne fotki i ujecia w tej prezentacji slubnej. strzelam ze panna mloda to polka pan mlody to anglik :D czym robiles ta prezentacje jezeli mozesz zdradzic rabek tajemnicy i jak poradziles sobie z prawami autorskimi odnosnie muzyki ;-)
pozdrawiam!
Może trochę późno się zorientowałem ale dopiero teraz miałem okazję zobaczyć :)
I niestety muszę wnieść słowa krytyki oczywiście w moim odczuciu.
O zdjęciach nie powiem złego słowa bo są bardzo dobre ale muzyka w prezentacji ... jak już trzeba było wsadzić Satrianiego to chociaż oryginalny soundtrack a nie jakąś wersję performed by peruwiańscy indianie na podkładzie z organów. Jak usłyszałem pierwsze dźwięki tego swingu to myślałem że przeniesiemy się już na sale i będziemy oglądali zabawę a tu co ? plenerio !
Zdjęcia serio świetne montaż prezentacji też niezły choć przejścia momentami mogłyby być proste (just zmiana kadru jak na filmie) ale dopasowanie muzyki dla mnie porażka jak do tak świetnych obrazków to wręcz kicha. Oczywiście muzyka to kwestia gustu ale nawet coś za czym się nie przepada może się podobać w połączeniu z taką prezentacją ale tu moim zdaniem NIE ! Jeśli młodzi sami wybrali sobie taką muzykę to niestety sami to sobie popsuli.
Powtarzam jeszcze raz zdjęcia świetne a dopasowanie muzyki Be.
Pozdro
Mam do Ciebie Cichy pytanie o program w jakim zrobiłeś tą prezentację. Możesz podać na niego namiary?
Pozdrawiam - Jacek
Moze nie jestem Cichy ale to chyba ten program :)
www.photodex.com
a cichy jak to cichy nic na to...;) Milczy;)Czyżby tajemnica zawodowa...?? A ja mam jeszcze pytanko: jak to robisz że jakościowo takie dobre bo u mnie strata na jakości po konwersji ogromna...hm??
Fajne prezentacje.
Brakuje tylko piosenki: Fairytale gone bad - Sunrise Avenue, zaczynającej się od zbliżenia na twarz Pana Młodego :D "This is the End, you know... " :wink:
Pozdrowienia z NYC :) Zapodaje jedno zdjecie przez dziure w plocie...
qrna,następny azylant:mrgreen:
Cichy,pojechałeś tam ślubne robić...??
dzięx za lumiquesta- fajnie sie spisuje..;)
"Pozdrowienia z NYC"
Tak tam wszystko rozpieprzone że nie wiem na czym się skupić, a może właśnie o to chodzi.
Kadry w prezentacji boskie i jakość też.
Właśnie, na jakim tam są etapie? Sprzątają jeszcze?? :roll:
No tak jak widac,wgryzaja sie w ziemie caly czas, caly teren jest ogrodzony i niedostepny dla ogladaczy.W miejscu WTC powstana 2 fontanny w ksztalcie kwadratowych dziur w ziemi, a obok bedzie nowy wiezowiec, nazwy nie pamietam (Freedom Tower czy cos takiego), ale wielkie bydle.
PS. Ja tu turystycznie czysto.. :]
Napisalem nad zdjeciem, ze robione przez dziure w plocie. Doslownie.
Stac mnie na kupowanie szkiel w PL, wiec tu przyjechalem focic a nie rzucac sie na pare PLN taniej.