no to jeszcze 30 minutek i będzie można poznać przynajmniej ilość biorących udział w boju :-) znaczy mam nadzieję że koledzie Jac będzie się chciało i czasu starczy 8)
Wersja do druku
no to jeszcze 30 minutek i będzie można poznać przynajmniej ilość biorących udział w boju :-) znaczy mam nadzieję że koledzie Jac będzie się chciało i czasu starczy 8)
Jac, daj znać ilu jest uczestników.
Jac: wysłałem link na PW bo mi właśnie poczta zdechła :mrgreen: :twisted: :mrgreen:
Do jakiego moda to słac??
Wysłałem do Jac :smile:
Dobrze wysłałeś :), widzę że nie tylko ja w ostatniej chwili :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez towersivy
No i po terminie :D
załapałem się. Wysłałem 3 minutami.
Wysłałem 2 PW - w pierwszym z pospiechu dałem złego linka :wink:
Pozdro
No to wyglada ze koniec nadsylania linkow do zdjec,
teraz dajcie mi chwilke na potasowanie i porobienie ankiet...
Jac pamietaj tak ja się wczoraj przy browarze umawialiśmy, ustawiasz mnie do losowo wybranej najsłabszej dziewiątki ;)
Oczywiście głosowanie na samego siebie będzie zablokowane? :)
No chyba nikt aż tak nisko nie upadnie, żeby na siebie głosować ?:-DCytat:
Zamieszczone przez RaV22
Nemeo ja już założyłem sobie 12 kont ;) Myśle że tyle wystarczy na pierwszy etap.. Do czasu drugiego jeszcze pare dorobie ;)
Na tylu userów forum, nawet jak ktoś zagłosuje na siebie to jakie to ma znaczenie?Cytat:
Zamieszczone przez RaV22
To trzeba zablokować możliwość głosowania przez userów którzy założyli konto po 20:00 11.06.2006 :)Cytat:
Zamieszczone przez Routlaw
Poza tym to są zwykłe ankiety, a nie zawiłe systemy które w anonimowym głosowaniu sprawdzają userów :)Cytat:
Zamieszczone przez MMM
Dawać te ankiety. Nie mogę się doczekać :)
Ciekawe czy będzie jakaś grupa śmierci? ;)
No i zaczęło się. Jak na moje oko jest kilka ciekawych zdjęć (jedno moim zdaniem jest dużej klasy). Chyba jest na razie jedna "grupa śmierci".
No i konkluzja zupełnie innego rodzaju - kurde, miałem nadzieję, że chociaż tutaj ludzie mają jakąś bardziej subtelną wrażliwość, a jak widze po głosowaniach, to prowadzą na ogół banalne pomysły :-? (bez obrazy dla kogokolwiek, serio, po prostu mam teraz doła jak patrzę na te wyniki).
Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
To dopiero początek głosowania, jeszcze różnie może być.:)
Czy tylko u mnie nie ładuje się fotka nr 2 ? Widze komunikat "sprowadzony dokument ma zerowy rozmiar".
potwierdzam, nie ładuje sięCytat:
Zamieszczone przez Michal-Czuba
Nie widzę 9 zdjęcia z 1 zestawu. (1.9)
I jeszcze 5.2
taką mam nadzieję :cry:
PS. aby co poniektórzy mi później nie mówili :evil: to wyjaśniam, że bynajmniej nie chodzi tu o moje zdjęcie. Po prostu martwi mnie, że banał zawsze się obroni.
Ja też nie widzę goCytat:
Zamieszczone przez minek
Gr 2 - 1 zdjecie to chyba Poznan - Stary Rynek??
Kilka fotek bardzo mi sie podoba no i poziom dosyc wysoki.
Pozdro
Ja też, ale jeszcze nie głosowałem w tej grupie.Cytat:
Zamieszczone przez kami74
No i po co to mówiłeś? :roll: :roll: :roll:Cytat:
Zamieszczone przez towersivy
U mnie też się nie ładuje.
No i jak tu głosować w takich warunkach :)
Wiary z Poznania jest tutaj cała masa w tym ja :wink:
hahaha, patrzac na swoje zdjecie czuje zażenowanie - nic nie mowie, ale to miazga - tu sa naprawde ludzie z dobrym okiem i warsztatem :) nie glosowalem w jednej grupie, bo nie widać jednego zdjecia (tego o ktorym mowili chłopaki powyzej)
pozdrawiam i spadam nad morze, dobrej zabawy, obejrze wyniki po powrocie
howgh:)
Dokładniej - są dwie takie grupy.
Edit: już nie :)
trzy zdjecia w sumie zniknely z imageshack, dwa ktore mialem zapisane u siebie wrzucilem powtornie na imageshack i zmienilem linka niestetu zdjecia 1.9 nie zdazylem zapisac u siebie... zdecydujemy jak jego autor odpwie na mojego @ w tej sprawie... moze awansuje z wilczym biletem a moze wymyslimy cos innego, albo powtorzymy glosowanie w 1 grupie... w kazdym razie prosze sie nie martwic ;-) jestesmy pokojowo nastawieni
EDIT: zdjecie 1.9 juz jest na swoim miejscu ;-)
Wilczy bilet nie ma sensu. Proponuje anulować wyniki w grupie 1 i rozpocząć głosowanie jak juz wszystkie foty będą OK. Zresztą jak tam wymyślicie.
edit: Widać już ta fotkę, podejmijcie decyzje co dalej.
o matko ... czego ja tu szukam ;) ... pakować sprzęt i trenować ... Ten konkurs już w pierwszej chwili mi powiedział "idź i ucz się" ... :)
Nie bój nic, nie jesteś sam ;)Cytat:
Zamieszczone przez MaciekCi
nooo dokładnie, poziom niektórych jest WYSOOOKI - też mi troche wstyd za te moje wypociny na tle grupy :/
Czemu trafilem do tak mocnej grupy:confused: Ja wysiadam szkoda, ze sie zapisalem:!: No, ale jest to przestroga zeby nie robic pierwszej lepszej foty:!: ;)
A Polska na MŚ trafiła do słabej grupy ;) i co ? I wszyscy wiemy co ?Cytat:
Zamieszczone przez Amek
u mnie działa
No tak wiem, ale tak sie tylko smieje! (przeciez to tylko zabawa)Cytat:
Zamieszczone przez kami74
A jesli chodzi o POLSKE w MS to bedzie powtorka z przed 4 lat! 8)
Miałem wystawić foto "mundialowe" ale w ostatniej chwili zmieniłem zdanie. Chyba dobrze, bo po meczu z Ekwadorem to nikt by nie zagłosował :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Amek
No tak, ale w koncu czerwone! ;)
dziala all
tak sobie myśle.... Może dałoby radę podkleić te sondy?
Może jestem niedoczytany, ale zapytam: czy zdjęcia w grupach są przypadkowo wstawione?
Czy np. wg kolejności nadesłania?
wymyslilem sobie pewien sposob wstawiania do grup zdjec, i wedlug tego sposobu kolejno wstawialem zdjecia do roznych grup... tak wiec czysta loteria
w drugim etapie bedzie juz jedna grupa ;-) wiec bedzie prosciej
No to teraz juz zatrybiłem :-DCytat:
Zamieszczone przez Jac
Drugi etap to będzie zestaw fotek które wygrały w grupach ;)
oj zielony, zielony ;-) co ja z toba mam, regulaminu sie nie chce czytac... :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Zielony
tak drugi etap to dwie najlepsze fot z kazdej grupy
Przyklejcie te sondy bo zaczynają się przesuwać w tematach :)
Masz racje - regulaminu nie czytałem :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Jac
W ogóle jestem w plecy jeśli chodzi o bieżące sprawy związane z forum.
A może to i dobrze? :roll: W każdym bądź razie bez obaw panowie - ja swojej foty nie dosłałem, więc macie szczęście ;) :-D
Ale Jac obiecuje - przejrzę ten regulamin niebawem :lol: