Witajcie - proszę o zapisanie mnie nalistę - też chcę tam być :) w zeszłym roku nie mogłam ale w tym nie odpuszcze :)
Wersja do druku
Witajcie - proszę o zapisanie mnie nalistę - też chcę tam być :) w zeszłym roku nie mogłam ale w tym nie odpuszcze :)
Proszę o umieszczenie mnie na liście :)
nie byłam jeszcze na zlocie, wstępnie proszę mnie wpisać.
Czy ktoś może będzie jechał z Krakowa? albo okolić? jak tak proszę o info na prive
18. joaneska
Ok myślałem, że mam silną wolę. Proszę o dopisanie do listy 19 TRYBA.
Kochani...
Bardzo nie lubię kogoś zawodzić i nie wiem jak zareagujecie... Z uwagi na kilka okoliczności utrudniających przeprowadzenie zlotu w tym terminie, jesteśmy zmuszeni go przesunąć na jesień...
To kwestie braku sprzętu o czym dowiedzieliśmy się ledwo co, braku wystarczającego wsparcia sponsorów, konkurencyjnej imprezy i kilku drobniejszych rzeczy.
Najmocniej przepraszam wszystkich, którzy zrobili już sobie plany.
Nowy termin to 17-19 września (czwartek-sobota). Trzymamy schemat czasowy nie kolidujący z ew. ślubami w sobotę (koniec imprezy ok 12tej w sobotę, ktoś będzie mógł wyjechać szybciej, a ktoś zostać np. z rodziną dłużej).
Miejsce to samo.
Obiecuję, że będzie jeszcze lepiej niż poprzedni zlot, że będziemy kręcić profesjonalny film-relację, że będzie fotorelacja a przede wszystkim będą wartościowi wykładowcy, dużo sprzętu i świetna atmosfera.
Dzięki temu, że już było dużo przygotowane, to będziemy mogli szybciej pokazać agendę i jeszcze lepiej przygotować imprezę.
Chyba za dużo piwa wypiłem. Jutro to przeczytam jeszcze raz ze zrozumieniem.
Dla mnie bez różnicy, tak czy tak zlot wypada przez pracowitym weekendem ( wesele ). Dalej podtrzymuję swoją chęć udziału.
no trudno, ja nadal chętny. Rodzinka będzie zawiedziona bo miałem ich odwiedzić po zlocie. Mam nadzieje, że wrzesień będzie ciepły i kolorowy.
Dla mnie za wcześnie nawet na wstępną deklarację.