Odp: [dorulka] Rozmaitości
Cytat:
Zamieszczone przez
antek76
26 ciasno troche..
Zgadzam się niestety:-( Wyszło nie za bardzo
Co do 25, to nie fota krzywa, tylko drzewo, podgryzane przez bobry chyli sie ku upadkowi
Cytat:
Zamieszczone przez
Jago
Dlaczego ?? Bo obróbka nie kłuje w oczy !!
...a imho jest świetnie. To zimowe pejzaże, takie akurat znalazłaś, coś cię w nich ujęło no i cyk. Jestem na tak, względem obróbki też.
bardzo fajne foty :) zastanawia mnie 24 i obróbka jak uzyskac efekt takiego niedosycenia (polska jezyk trudna jezyk?) kolory ale jednocześnie na tyle nasyconego ze cieszy oko : ) (?) ... fajnie .
31 - o, Dorulka z domu wreszcie wyszła:D. Fajna kontra, ale tu mogłaś podnieść obiektyw, jest ciut za dużo czarnego dołu.Poza tym ok;)
32 - na tapetę. Jest baja:)
Cytat:
Zamieszczone przez
słowiczek
31 - o, Dorulka z domu wreszcie wyszła:D. Fajna kontra, ale tu mogłaś podnieść obiektyw, jest ciut za dużo czarnego dołu.Poza tym ok;)
32 - na tapetę. Jest baja:)
Dzięki:-)
Pluję sobie tylko w brodę, że nie zrobiłam 32. godzinę wcześniej, jak Aldebaran przechodził tuż obok Księżyca
ale dobre pomysły czasem przychodzą za późno, a "zwykłe" zdjęcie tego zjawiska nie wyglądają już tak fajnie (w moim wykonaniu of kors)
pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
dorulka
"zwykłe" zdjęcie tego zjawiska nie wyglądają już tak fajnie (w moim wykonaniu of kors)
Daj spokój, jest dobrze. Przyjdzie czas, że będzie lepiej;)
Nie musisz pluć sobie w brodę, 32 jest świetne! :)
mi się podobają zdjęcia, szczególnie 31.