Odp: Jaki obiektyw wybrać pomocy !!!
Jedyna okazja abym mogła iść porobić fotki bez stresu nawet dla samej siebie zobaczy jak to jest. Wiadomo że śluby w rodzinie lub ślub znajomych jest raptem raz na jakiś czas może taka okazja się więcej nie powtórzyć. A to logiczne że nikt obcy nie wpuści nas do siebie na ślub aby móc sobie porobić fotki. Dziękuję za wszystkie wskazówki jakie otrzymuje. A taki komentarz typu : "Jeśli zależy mi na przyjaźni znajomych, to lepiej zostawić aparat w domu" jest myślę trochę niena miejscu bo jak już pisałem fotki nie wyjdą to nikt nie będzie o nie płakał ani też zloscił się że ich nie ma
Cytat:
Zamieszczone przez
Medzikst25
...... A taki komentarz typu : "Jeśli zależy mi na przyjaźni znajomych, to lepiej zostawić aparat w domu" jest myślę trochę niena miejscu bo jak już pisałem fotki nie wyjdą to nikt nie będzie o nie płakał ani też zloscił się że ich nie ma
Obyś miała rację, kolega z forum zrobił dobry uczynek, zdjęcia nie za bardzo wyszły co finalnie zakończyło się pretensjami, żalami i wypominaniem..., też miał zapewnienie że nikt mu nic nie zarzuci...
Jasne jest że gdzieś doświadczenie trzeba zdobyć, ale lepiej nie obiecywać ze się coś zrobi, lepiej zrobić, a jak wyjdzie dać bez wcześniejszych obietnic...
Chcę Wam udostepnić moje fotki tylko nie mogę sobie poradzić ze wstawieniem ich
--- Kolejny post ---
http://plus.google.com/photos/106556...10968585735681
no cóż , jak zwykle w takim momencie napisze
logo dmx studio musi być większe,gdyż teraz oglądający może nie dostrzec wyjątkowości twoich prac
i koniecznie w kolorze czerwonym wtedy lol, boskie foty
to tak jak z brzydkimi kobietami i winem;)
trochę pokory
Powodzenia życzę...
Nie ma potrzeby wstawiać zdjęć, ten czas poświęć na analizę linków z postu 37.
Owszem jest potrzeba :) chcę i wstawiam a krytyki się nie boję krytykujcie ile wlezie skoro żadnych pozytywów w moich fotkach nie ma. Zaznaczam że mam lustrzankę od niedawna i jestem samoukiem.
Okej, ja odpadam. Powodzenia.
Cytat:
Zamieszczone przez
Medzikst25
...moich fotkach ...
Napisałaś w liczbie mnogiej, a w linku powyżej widzę tylko jedno zdjęcia lasu, gdzie reszta?
W jakim celu linkujesz te zdjęcia, tak właściwie?