Cichy Ty szczesciarzu :-). Ale ja sie tez nieprzejmuje co bedziemial nastepca 30D bo nastepca mojego 30D bedzie nastepca 5D :-).
Pozdrowki
Paweł
Wersja do druku
Cichy Ty szczesciarzu :-). Ale ja sie tez nieprzejmuje co bedziemial nastepca 30D bo nastepca mojego 30D bedzie nastepca 5D :-).
Pozdrowki
Paweł
Spoko ;). Myślę że jak posiedzę i pokombinuję trochę to odblokuję jeszcze FullFrame i 12M pikseli :-DCytat:
Zamieszczone przez snow
świete słowa - tak zapewne bedzie i w moim przypadku (pod warunkiem że jednak jakąś błystkę w nim wmontują - bo czasami naprawde sie przydaje w ciasnych kątach)Cytat:
Zamieszczone przez Paweł Grabowski
ty to chyba e Erze musisz pracowaćCytat:
Zamieszczone przez MMM
jakby nie bylo "Wiek 28" to bym powiedzial, ze student polibudy jestes :)Cytat:
Zamieszczone przez MMM
EDIT: oczywiscie, te fakty nie sa wykluczajace i jest to nadal mozliwe. tylko z rachunku prawdopodobienstwa wychodza male szanse, ze jestes jeszcze studentem ;) choc nie niemozliwe (zwlaszcza na polibudzie) :D
Witaj w klubie! Gratuluje :-)Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
no to cholere zachwalasz 30D jako Super aparat na stronie Negatywa???? pojebalo cie czy to zadza pieniadza?????:twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
Pudło! W samej centrali Polkomtelu. Jak widzisz, nie tylko w ERZE tak potrafią :)Cytat:
Zamieszczone przez Broncobilly
jesli to ty stawiałeś im nową platformę Simplusa to ja z tym twoim softem do canonów dam sobie na wstrzymanie - poczekam zż najpierw na innych potestujesz ;-)Cytat:
Zamieszczone przez MMM
w następcy 30d chętnie bym zobaczył mozliwość nagrywania notatek głosowych do zrobionych zdjęć - nie tylko tego ostatniego ale i wczesniejszych na karcie . Człowiek ma juz sklerozę i mu sie klatki pieprzą a tak to sobie by to i owo na bieżąco doszeptał póki pamiętał (nazwiska,modele , miejsca etc)
Ja sprawdzam po numerkach na a.net ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Broncobilly