Odp: [Boogie] Co mi w oko wpadło
Tym razem dwa labradory. Robię zdjęcia do ogłoszeń zaprzyjaźnionej hodowczyni. Niestety zazwyczaj w warunkach domowych i nie bardzo jest jak pokombinować z miejscem. Pogoda nie zawsze dopisuje a 3-tygodniowych maluchów nie da się zabrać na zewnątrz.
12.
13.
Nie przeostrzyłeś zbytnio tych zdjęć?
Psiaczki superowe, ale mogłeś nieco zwiększyć GO, aby była od nosa po uszy, bo to pieski właśnie :)
Nie ostrzyłem jakoś mocno, oczy jedynie są pociągniete intensywniej. Z GO może trochę przesadzone, ale zależało mi żeby meble w tle rozmyć ;) Spróbuję następnym razem przymknąć trochę obiektyw i jakieś tło wykombinować żeby komód i krzeseł nie bylo widać.
Nic ostatnio nie robie oprócz psów także kolejne dwa zdjecia starszych o 2 tygodnie labków i inna obróbka.
14.
15.
Znajdź innego modela,bo ten już się opatrzył :? ,
Akurat szczeniak jest inny :P Aż dziwne że nie skomentujesz w sąsiednich tematach tej samej modelki przewijającej się przez kilkadziesiąt zdjęć z różnym wygięciem ciała ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Boogie
Aż dziwne że nie skomentujesz w sąsiednich tematach tej samej modelki przewijającej się przez kilkadziesiąt zdjęć z różnym wygięciem ciała
Nie byłbyś zadowolony ,gwarantuję.Modelce współczuję .
A ja nie współczuję, bo na zdjęciach nie wyglądają jakby za karę to robiły ;)
To dla odmiany zdjęcie sprzed roku, zmiana modelki ale nie rasy ;)
16.