Dzięki. Jeszcze w oko wpadł mi taki aparat Canon 1ds mkII Gratis karta CF 4Gb!!!!! (3953746695) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. zdecydowanie 5D, czy warto zastanowić się nad 1ką?
Wersja do druku
Dzięki. Jeszcze w oko wpadł mi taki aparat Canon 1ds mkII Gratis karta CF 4Gb!!!!! (3953746695) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. zdecydowanie 5D, czy warto zastanowić się nad 1ką?
cena dobrego egzemplarza 1ds2 to jakieś 4k
taka była średnia jak ja szukałem
za 3200 znalazłem egzemplarz mocno styrany
bierz już to 5d i będzie dobrze
można gdzieś dostać 6d w ratach 0 %?
Jeszcze jedno pytanko do Was. Z racji tego, że aparat kupuje przez internet raczej nie będę miał możliwości sprawdzenia go na żywo. Aparat został wysłany do sprawdzenia przebiegu. Na ekspertyzie jest coś takiego jak napis "Stan urządzenia: Ślady użytkowania". Czy z tego mogę wywnioskować, że aparat jest w pełni sprawny, czy jak?
http://fotowrzut.pl/tmp/upload/EQRGSUFY0C/1.jpg
Nie. Na papierze nie ma ani słowa, czy aparat jest sprawny, czy niesprawny. Został jedynie potwierdzony przebieg migawki. "Sprawności" aparatu prawdopodobnie nie sprawdzali. Śladów użytkowania nie nosi tylko nówka glanc nieśmigana, więc tym wpisem nie ma co się przejmować. Byłoby wskazane, aby sprzedawca dał Ci jakąś "gwarancję" rozruchową: tydzień, miesiąc...